Edmar70 31.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Szczerze mówiąc to umieram z ciekawości jak Ci wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Szczerze mówiąc to umieram z ciekawości jak Ci wyjdzie... Hihihi... już mi wyszedł I to dawno już Pikny jest i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Szczerze mówiąc to umieram z ciekawości jak Ci wyjdzie... Hihihi... już mi wyszedł I to dawno już Pikny jest i już To dawaj zdjjjjjęcia......!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Szczerze mówiąc to umieram z ciekawości jak Ci wyjdzie... Hihihi... już mi wyszedł I to dawno już Pikny jest i już To dawaj zdjjjjjęcia......!!!! Ni ma Wiesz ostatnio miałam strzszne zakręcony okres, że nawet nie miałam czasu, ani ochoty robić fotek czegokolwiek. Ale będą...będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kominek powiadasz...hmmmm... poprawię się, obiecuję Szczerze mówiąc to umieram z ciekawości jak Ci wyjdzie... Hihihi... już mi wyszedł I to dawno już Pikny jest i już To dawaj zdjjjjjęcia......!!!! Ni ma Wiesz ostatnio miałam strzszne zakręcony okres, że nawet nie miałam czasu, ani ochoty robić fotek czegokolwiek. Ale będą...będą WIEM, WIEM...miałaś sporo nerwów z mamą i na pewno kominek nie był ci w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No właśnie. Może i miałam go w głowie, bo chciała znów w nim napalić, ale jak wychodziłam rano, tak wracałam późnym wieczorem. Wtedy myślałam tylko aby sie wykąpać i pójść spać. Niekiedy zajrzałam na FM, ale tak na szybko, a zaraz potem lulu. Mam nadzieję jutro z nim poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No właśnie. Może i miałam go w głowie, bo chciała znów w nim napalić, ale jak wychodziłam rano, tak wracałam późnym wieczorem. Wtedy myślałam tylko aby sie wykąpać i pójść spać. Niekiedy zajrzałam na FM, ale tak na szybko, a zaraz potem lulu. Mam nadzieję jutro z nim poszaleć. Tylko nie za ostro.... ,żeby Ci służył na lata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 To fakt, trzeba z nim jak z jajem Kilka krótkich rozpaleń już ma za sobą. Teraz już można co i rusz palić coraz dłużej. Fajnie tak sobie na niego popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 To fakt, trzeba z nim jak z jajem Kilka krótkich rozpaleń już ma za sobą. Teraz już można co i rusz palić coraz dłużej. Fajnie tak sobie na niego popatrzeć. Zazdroszczę, zazdroszę.... OKRUTNIE zazdroszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 To fakt, trzeba z nim jak z jajem Kilka krótkich rozpaleń już ma za sobą. Teraz już można co i rusz palić coraz dłużej. Fajnie tak sobie na niego popatrzeć. Zazdroszczę, zazdroszę.... OKRUTNIE zazdroszczę.. Nie zazdrość...to bardzo wyczerpujące zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 To fakt, trzeba z nim jak z jajem Kilka krótkich rozpaleń już ma za sobą. Teraz już można co i rusz palić coraz dłużej. Fajnie tak sobie na niego popatrzeć. Zazdroszczę, zazdroszę.... OKRUTNIE zazdroszczę.. Nie zazdrość...to bardzo wyczerpujące zajęcie. ale tak zdrowo zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie ma zdrowej zazdrości. ..jest tylko chora. Paskudna cecha...nie ma co... Glamurku ja to sie nie mogę doczekać kiedy wdrożysz w życie swoje pięknę ispiracje. Mnie to dopiero skręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie ma zdrowej zazdrości. ..jest tylko chora. Paskudna cecha...nie ma co... Glamurku ja to sie nie mogę doczekać kiedy wdrożysz w życie swoje pięknę ispiracje. Mnie to dopiero skręci. no to,żebym nie uchodziła za "złą kobietę" ujmę to inaczej..... juz się nie mogę doczekać kiedy spojrzę w okienko mojego kominka A co do moich inspiracji.... to jestem zmienna.... chyba jak każda z nas.... Całuski...., uciekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No to jestem pod wrażeniem Twoich decyzji tylko czy tak murarze się sprawią, żeby potem Ci się wymiary zgadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No to jestem pod wrażeniem Twoich decyzji tylko czy tak murarze się sprawią, żeby potem Ci się wymiary zgadzały Tak , faceci od pomiarów okien przyjadą 3 tygodnie przed montażem, aby sprawdzić wielkość otworów. To samo tyczy sie drzwi. Meble kuchenne mają 5 cm rezerwy, a blat wszystko przykryje. Ja nie chce kafelek w kuchni więc wszystko dodatkowe cm odchodzę, wysokość mebli dostosuje sie nóżkami. Wanna wybrana dokładnie pod wymiary. Ale łazienka na górze jest taka duża ,że na pewno się zmieśc. Musiałam do poniedziałku wybrac sprzęt AGD, żeby projektant mógł wszystko zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 .....muszę zrobić wszystko,żeby od połowy lipca zacząć wykończeniówkę. W obecnej sytuacji niestety moje dzieci juz nie pojada na "wakacje" do babci, więc musze się streszczać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 dobry wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 dobry wieczór.... Dobry wieczór.... już dawno Cię u mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 dobry wieczór.... Dobry wieczór.... już dawno Cię u mnie nie było no wiem i wstydam się mocno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts