GLAMOURMUM 27.02.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama No masz szczęście....bo już byłby foch.... A to dlaczego tak ci mówię, na wszelki wypadek...jak byś postanowiła nas o czymś nie informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama No masz szczęście....bo już byłby foch.... A to dlaczego tak ci mówię, na wszelki wypadek...jak byś postanowiła nas o czymś nie informować Spokojnie, jak będzie nas wiecej to na pewno się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. U mnie nawet trzy razy w miesiącu przyjezdza ło matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. U mnie nawet trzy razy w miesiącu przyjezdza ło matko... Glamcia ja lubie wymoczyć sobie porządnie cztery litery rano i wieczorkiem. Szymek tez lubi się popluskac a oprócz tego to tygodniowo idzie mi 8 pralek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. U mnie nawet trzy razy w miesiącu przyjezdza U mnie 2 Równo co 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. U mnie nawet trzy razy w miesiącu przyjezdza U mnie 2 Równo co 2 tyg. Tyż nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama No masz szczęście....bo już byłby foch.... A to dlaczego tak ci mówię, na wszelki wypadek...jak byś postanowiła nas o czymś nie informować Spokojnie, jak będzie nas wiecej to na pewno się pochwalę a pracujecie chociaż nad powiększeniem inwentarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Narazie mamy małe przejściowe kłopoty i wszelkie decyzje o powiekszeniu inwentarza są wstrzymane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Narazie mamy małe przejściowe kłopoty i wszelkie decyzje o powiekszeniu inwentarza są wstrzymane Inwentarz to mi się z trzodą chlewną kojarzy. Monia, a może kotka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Narazie mamy małe przejściowe kłopoty i wszelkie decyzje o powiekszeniu inwentarza są wstrzymane Inwentarz to mi się z trzodą chlewną kojarzy. Monia, a może kotka??? Mam juz kotka a właściwie kotkę, persicę, zwaną przez mojego syna szczylówą Za wszelkie sierściuchy dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pokaż szczylówę. Mam psinę przybłędę, która jest u nas już 14 lat. W tej chwili jest już "na końcówce" I rodzina zapowiedziała, że jak już od nas odejdzie sprawimy sobie nowego pieska. A ja nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jutro zrobię jej fotę i wkleję.Nie mam żadnych jej zdjeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja tez nie chcę zadnych sierściuchów.Zwierzęta to obowiązek i tyle.Jakikolwiek wyjazd i trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jutro zrobię jej fotę i wkleję. Nie mam żadnych jej zdjeć. NO to czekam, bo ja lubie sobie na zwierzaki popatrzeć. Tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To tak jak ja, popatrzec, nie dotykać, nie wąchac itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To tak jak ja, popatrzec, nie dotykać, nie wąchac itp. I jeszcze nie martwic się, nie myśleć, nie sprzątać kupek, nie patrzeć jak rujnuje ogród, ja k drapie podłoge i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To tak jak ja, popatrzec, nie dotykać, nie wąchac itp. I jeszcze nie martwic się, nie myśleć, nie sprzątać kupek, nie patrzeć jak rujnuje ogród, ja k drapie podłoge i takie tam. Dokładnie Ze zwierząt to ja toleruję tylko rybkę mojego syna. Mozna jej dac jesc raz na 2 dni, nie sika, nie gada, nie jest upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Rybkę to tylko jedną w małej kuli coby czyszczenie akwarium mnie nie wykończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No własnie u mnie jest cały jeden bojownik w kuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No własnie u mnie jest cały jeden bojownik w kuli Dorzuć mu inną rybkę, będzie po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts