monia77w1 27.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Edytko uciekam.Do jutra.Buziakipapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Papa. Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 i ostatnia dobra na dzisiaj...za dach(dachówka,okna,metalowe rynny) nie zapłacę 30 520 netto, tylko 26 tyś A od kogo tak dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A i jeszcze jedno wiem że byłaś u Pana M. rozmawiałam z nim wczoraj.To u niego te 2 tys.zaoszczędziałaś na stropie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A i jeszcze jedno wiem że byłaś u Pana M. rozmawiałam z nim wczoraj. To u niego te 2 tys.zaoszczędziałaś na stropie? Tak , u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 i ostatnia dobra na dzisiaj...za dach(dachówka,okna,metalowe rynny) nie zapłacę 30 520 netto, tylko 26 tyś A od kogo tak dobra cena? Z Warszawy....chcesz namiary?? Transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Taką dobrą cenę dostałaś z Warszawy? Pewnie że chcę namiary! Był dzisiaj mąz u Pana J.-bardzo miły człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Taką dobrą cenę dostałaś z Warszawy? Pewnie że chcę namiary! Był dzisiaj mąz u Pana J.-bardzo miły człowiek tak...to prawda. On jest bardzo sympatyczny. W poniedziałek pokaże mu wycenę z Warszawy z pieczątka firmy.... jeżeli zjedzie mi do takiej samej ceny to wezmę od niego dachówkę. Jeżeli nie....to wezmę z Warszawy. A firmę z Warszawy znalazłam na allegro.pl , nasz znajomy pojechał dzisiaj w Wawie sprawdzić czy wogóle jest taka hurtownia i okazało się,że jest... jest to bezpośredni przedstawiciel Brass i Rupp Ceramika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ilości Ci też pasują dachówki?A tak wogóle to na ile Ci zawsze wyceniali orynnowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ilości Ci też pasują dachówki? A tak wogóle to na ile Ci zawsze wyceniali orynnowanie? Dostałam tą wycenę według obliczeń p. J. Jednak umówiłam się z Panem z Warszawy, że pocztą wyślę mu rzut dachu i on jeszcze raz wszystko obliczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Pan J.wolał spotkac się osobiście bo stwierdział że przez takie wysyłanie w e-mailu ucina się pewną ilośc dachówej(niedokładne wymiary) i nie wychodzi tak szczegółowo jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Pan J.wolał spotkac się osobiście bo stwierdział że przez takie wysyłanie w e-mailu ucina się pewną ilośc dachówej(niedokładne wymiary) i nie wychodzi tak szczegółowo jak powinno. Ja też sie z nim spotkałam,żeby dać mu rysunek dachu. On ma taki specjalny program, który obliczył . Macie juz kogoś od więźby i od dachówki.... Kurcze ja rozmawiałam z jednym facetem z Pniew (polecona firma z muratora) , miał mi przygotować wycenę ale juz od 2 dni nie odbiera telefonu.. Nie wiem co o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wiesz co ja mam dobrą sprawdzona ekipę.Robią dachy u nas wszystkim.Z tym że nie mam pojęcia czy wogóle chcieliby się wyrwac z T.bo maja tyle zleceń.Ale ekipa naprawde dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dodam jeszcze że oni są tylko od więźby.A od dachówki jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wiesz co ja mam dobrą sprawdzona ekipę.Robią dachy u nas wszystkim.Z tym że nie mam pojęcia czy wogóle chcieliby się wyrwac z T.bo maja tyle zleceń.Ale ekipa naprawde dobra. hmmm, szkoda... kurcze, nie wiem co teraz zrobić. Poczekam do poniedziałku. W poniedziałek zadzwonię po raz ostatni...jak nie odbiorą to zacznę szukac inną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Glamurku Kochana Kasiu, w dniu tak szczególnym życzę Ci przede wszystkim zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia marzeń Świąt Bożego Narodzenia w nowym domku http://misiak.blox.pl/resource/tulipany2006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To ja się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Glamurku Kochana Kasiu, w dniu tak szczególnym życzę Ci przede wszystkim zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia marzeń Świąt Bożego Narodzenia w nowym domku http://misiak.blox.pl/resource/tulipany2006.jpg To ja się dołączę Dziękuję Wam człowieki za pamięć.... właśnie dlatego uwielbiam to forum..... i najmocniej na świecie Was loviu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts