Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Taką dobrą cenę dostałaś z Warszawy? :o

Pewnie że chcę namiary! :D

Był dzisiaj mąz u Pana J.-bardzo miły człowiek :wink:

tak...to prawda. On jest bardzo sympatyczny.

W poniedziałek pokaże mu wycenę z Warszawy z pieczątka firmy.... jeżeli zjedzie mi do takiej samej ceny to wezmę od niego dachówkę. Jeżeli nie....to wezmę z Warszawy. A firmę z Warszawy znalazłam na allegro.pl , nasz znajomy pojechał dzisiaj w Wawie sprawdzić czy wogóle jest taka hurtownia i okazało się,że jest... jest to bezpośredni przedstawiciel Brass i Rupp Ceramika.

Pan J.wolał spotkac się osobiście bo stwierdział że przez takie wysyłanie w e-mailu ucina się pewną ilośc dachówej(niedokładne wymiary) i nie wychodzi tak szczegółowo jak powinno.

Ja też sie z nim spotkałam,żeby dać mu rysunek dachu. On ma taki specjalny program, który obliczył . :)

Macie juz kogoś od więźby i od dachówki....

Kurcze ja rozmawiałam z jednym facetem z Pniew (polecona firma z muratora) , miał mi przygotować wycenę ale juz od 2 dni nie odbiera telefonu..

Nie wiem co o tym myśleć :x

Wiesz co ja mam dobrą sprawdzona ekipę.Robią dachy u nas wszystkim.Z tym że nie mam pojęcia czy wogóle chcieliby się wyrwac z T.bo maja tyle zleceń.Ale ekipa naprawde dobra.

hmmm, szkoda... kurcze, nie wiem co teraz zrobić. Poczekam do poniedziałku. W poniedziałek zadzwonię po raz ostatni...jak nie odbiorą to zacznę szukac inną firmę.

Glamurku :lol:

Kochana Kasiu, w dniu tak szczególnym życzę Ci przede wszystkim zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia marzeń Świąt Bożego Narodzenia w nowym domku

http://misiak.blox.pl/resource/tulipany2006.jpg

To ja się dołączę :D

Dziękuję Wam człowieki za pamięć....

właśnie dlatego uwielbiam to forum..... ;) i najmocniej na świecie Was loviu

Ależ proszę bardzo Kasiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia 8)

właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... :oops: :oops:

...aaa i oprócz Was

Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... :cry: :cry: