bobowa budowniczowa 01.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Glamcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin http://www.e-kwiaty.pl/images/bo113-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Glamcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin http://www.e-kwiaty.pl/images/bo113-xl.jpg Dziękuję Monia Ale mnie tutaj rozpieszczacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) ups Przepraszam, to dobrze o nich świadczy A może dasz mi maila do Twojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dla poprawy humoru przyniosłam jeszcze cos słodkiego http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/tort_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) ups Przepraszam, to dobrze o nich świadczy A może dasz mi maila do Twojego męża Wolałabym go osobiście do Ciebie przysłać.. Aniu możesz mi polecić swojego cieślę.... i dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dla poprawy humoru przyniosłam jeszcze cos słodkiego http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/tort_d.jpg Mniam, mniam....a gdzie 34 świeczki???? Wczoraj smażyłam faworki ( trochę spóźniony tłusty czwartek)... i wyszły mi wyśmienite... nie muszę dodawać,że piekłam je ze stronki http://www.kwestiasmaku.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasia a ja myślałam, że 18 masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasia a ja myślałam, że 18 masz mam nawet 16..... ale do pięćdziesiątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasiu całego szczęścia tego świata Ci życzę i trochę wiosny przyniosłam.http://grzyby.and.pl/1_maja2003/kwiaty04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasiu całego szczęścia tego świata Ci życzę i trochę wiosny przyniosłam. http://grzyby.and.pl/1_maja2003/kwiaty04.jpg Stokrotne dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) ups Przepraszam, to dobrze o nich świadczy A może dasz mi maila do Twojego męża Wolałabym go osobiście do Ciebie przysłać.. Aniu możesz mi polecić swojego cieślę.... i dekarza No to przysyłaj .............o ile to aktualne A mże już nie Oby Dekarz pójdzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) ups Przepraszam, to dobrze o nich świadczy A może dasz mi maila do Twojego męża Wolałabym go osobiście do Ciebie przysłać.. Aniu możesz mi polecić swojego cieślę.... i dekarza No to przysyłaj .............o ile to aktualne A mże już nie Oby Dekarz pójdzie na priv tak, tak...pokłóciłam sie z nim dzisiaj o to,że nie pamięta o moim święcie.. To jest bardzo przykre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 sto lat, sto lat... składam życzenia spełnienia wszystkich marzeń, zdróweczka i wielu pogodnych chwil pełnych szczęścia http://images34.fotosik.pl/12/a58f7cdadb632098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 sto lat, sto lat... składam życzenia spełnienia wszystkich marzeń, zdróweczka i wielu pogodnych chwil pełnych szczęścia http://images34.fotosik.pl/12/a58f7cdadb632098.jpg dziękuję nituś... tyle ludzi złożyło mi życzenia,że chyba trza jakąś impre zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ależ proszę bardzo Kasiu Czy wszyscy bliscy już złożyli Ci życzenia właściwie to oprócz mojej siostry i mojej mamy ... wszyscy zapomnieli o moim święcie.... ...aaa i oprócz Was Było mi bardzo przykro...solenizant czeka na niespodziankę, na miłe życzenia a tutaj klops..... Coś chciałam powiedzieć ale ugryzłam się w język, bo nie będę dziś psuć Ci humoru Dawaj Ania.... juz nic bardziej mi humoru nie zepsuje No dobra................ ...................Twoje pierwsze święto bez życzeń od własnej matki, ciężko jest, boli, jesteś zdumiona, zdziwiona, zaskoczona, niedowierzasz.........................zapewniam Cię, że następne nie będą już tak boleć wiesz, że wiem to z własnego doświadczenia............... ....................choć dzień się jeszcze nie skończył.......................może chce Cię przetrzymać Ale Aniu wręcz przeciwnie moja mama i moja siostra pamiętały... mój mąż zapomniał, a jak on zapomniał... to dzieci tez nie wiedziały......nie wspomnę o teściach ( ale przecież to nie rodzice) ups Przepraszam, to dobrze o nich świadczy A może dasz mi maila do Twojego męża Wolałabym go osobiście do Ciebie przysłać.. Aniu możesz mi polecić swojego cieślę.... i dekarza No to przysyłaj .............o ile to aktualne A mże już nie Oby Dekarz pójdzie na priv tak, tak...pokłóciłam sie z nim dzisiaj o to,że nie pamięta o moim święcie.. To jest bardzo przykre..... Na pewno sobie teraz zapamięta Choć rozumiem Cię doskonale, bo to jest przykre.......zwłaszcza po tylu latach spędzonych razem Ale nie płacz ................bawmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 sto lat, sto lat... składam życzenia spełnienia wszystkich marzeń, zdróweczka i wielu pogodnych chwil pełnych szczęścia http://images34.fotosik.pl/12/a58f7cdadb632098.jpg dziękuję nituś... tyle ludzi złożyło mi życzenia,że chyba trza jakąś impre zrobić.... ooooooo to to... choc ja tam nic nie sugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts