Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamciu

ja nie lubię DGP więc takiego czegoś też bym nie chciała. To trochę tak jakbyś miała konwektory. Ale nie chcę Cię zniechęcać. Na pewno ma to plusy - masz jeden system rozprowadzający i powietrze i ciepło - nie trzeba rozprowadzać kilku instalacji.

Glamciu

ja nie lubię DGP więc takiego czegoś też bym nie chciała. To trochę tak jakbyś miała konwektory. Ale nie chcę Cię zniechęcać. Na pewno ma to plusy - masz jeden system rozprowadzający i powietrze i ciepło - nie trzeba rozprowadzać kilku instalacji.

Ja jestem przerażona, bo dostałam już potwierdzenie,że gazu u nas nie będzie.. i szukam różnych rozwiązań jak w tym przypadku ogrzać dom

efilo Ty tak dużo wiesz o branży budowlanej... słyszałaś może o ogrzewaniu nadmuchowym???

http://www.polskikomfort.pl

właśnie przed chwilą dostała ofertę....

cześć! :D

Kasiu, TY to sie wręcz urodziłaś, aby budować. :wink:

Taki system ogrzewania będzie miała chyba Rasia.

Edytko to zabrzmiało jak KOMPLEMENT :)

a jak będzie mróz to co będzie grzało?

bo mi instalator polecał taką pompę do grzania wody - tylko że to najlepiej działa w lato a w zimę to powinno byc czymś wspomagane :roll:

zaznaczam ze moimi opiniami nie można się sugerować za bardzo bo ja noga z PC jestem jako że na działce gaz

a jak będzie mróz to co będzie grzało?

bo mi instalator polecał taką pompę do grzania wody - tylko że to najlepiej działa w lato a w zimę to powinno byc czymś wspomagane :roll:

zaznaczam ze moimi opiniami nie można się sugerować za bardzo bo ja noga z PC jestem jako że na działce gaz

do pompy montowane są dodatkowe grzałki elektryczne 3 KW i 5-7 KW. Jak pompa nie daje rady ogrzać to załączają sie grzałki najpierw 3 kw a jak jeszcze jest za mało to kolejne.