GLAMOURMUM 01.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie.... Uciekam do łóżeczka... Jutro mam ciężki dzień Aniu , dziękuję za namiary Całuski , uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dobranoc Kasiu. Niech się jutro wszystko dobrze ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dobranoc pchły na noc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobry! Kasia pewnie znów biega załatwiać sprawy budowlane. Dzielna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasia pewnie znów biega załatwiać sprawy budowlane. Dzielna dziewczyna. i mam nadzieję, że humorek Jej się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień dobry Kasiu odezwij się jak wpadniesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 heloł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień dobry...już jestem Ale się dzisiaj nabiegałam Ale oszczędziłam kolejne pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma to jak dobrze wykorzystany czas pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie ma to jak dobrze wykorzystany czas pochwal się dzisiaj tylko 2.800 ale zawsze poprawka.... 3236 zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no brawo! chciałabym tyle dziennie zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 efilo Ty tak dużo wiesz o branży budowlanej... słyszałaś może o ogrzewaniu nadmuchowym??? http://www.polskikomfort.pl właśnie przed chwilą dostała ofertę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 efilo Ty tak dużo wiesz o branży budowlanej... słyszałaś może o ogrzewaniu nadmuchowym??? http://www.polskikomfort.pl właśnie przed chwilą dostała ofertę.... cześć! Kasiu, TY to sie wręcz urodziłaś, aby budować. Taki system ogrzewania będzie miała chyba Rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Glamciu ja nie lubię DGP więc takiego czegoś też bym nie chciała. To trochę tak jakbyś miała konwektory. Ale nie chcę Cię zniechęcać. Na pewno ma to plusy - masz jeden system rozprowadzający i powietrze i ciepło - nie trzeba rozprowadzać kilku instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Glamciu ja nie lubię DGP więc takiego czegoś też bym nie chciała. To trochę tak jakbyś miała konwektory. Ale nie chcę Cię zniechęcać. Na pewno ma to plusy - masz jeden system rozprowadzający i powietrze i ciepło - nie trzeba rozprowadzać kilku instalacji. Ja jestem przerażona, bo dostałam już potwierdzenie,że gazu u nas nie będzie.. i szukam różnych rozwiązań jak w tym przypadku ogrzać dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 efilo Ty tak dużo wiesz o branży budowlanej... słyszałaś może o ogrzewaniu nadmuchowym??? http://www.polskikomfort.pl właśnie przed chwilą dostała ofertę.... cześć! Kasiu, TY to sie wręcz urodziłaś, aby budować. Taki system ogrzewania będzie miała chyba Rasia. Edytko to zabrzmiało jak KOMPLEMENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Glamciu ten system jest na gaz lub pompę ciepła. Tak samo jak ogrzewanie podłogowe np. Tylko koszty... pewnie podłogówki wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Glamciu ten system jest na gaz lub pompę ciepła. Tak samo jak ogrzewanie podłogowe np. Tylko koszty... pewnie podłogówki wyższe. Tak wiem, właśnie zaproponowali mi ofertę z pompą ciepła powietrze/powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a jak będzie mróz to co będzie grzało? bo mi instalator polecał taką pompę do grzania wody - tylko że to najlepiej działa w lato a w zimę to powinno byc czymś wspomagane zaznaczam ze moimi opiniami nie można się sugerować za bardzo bo ja noga z PC jestem jako że na działce gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.03.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a jak będzie mróz to co będzie grzało? bo mi instalator polecał taką pompę do grzania wody - tylko że to najlepiej działa w lato a w zimę to powinno byc czymś wspomagane zaznaczam ze moimi opiniami nie można się sugerować za bardzo bo ja noga z PC jestem jako że na działce gaz do pompy montowane są dodatkowe grzałki elektryczne 3 KW i 5-7 KW. Jak pompa nie daje rady ogrzać to załączają sie grzałki najpierw 3 kw a jak jeszcze jest za mało to kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts