bobowa budowniczowa 03.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Doberek Kasiu 19-ta się zbliża to czas na plotki na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć Aniu! Jak się czujesz? Czy to znaczy, że od 19 zaczynają się tu plotki? I ja nic o tym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć Słonko Czuję się bez zmian ..................chyba diagnoza nie była trafiona A co do plotek o 19-tej to ostatnio Kasia przedstawiała swój plan dnia i napisała, że od 19-tej są plotki No to usiadłam w kącie i czekam A jak Ty się czujesz Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A to gdzieś ten plan mi umknął. Aniu, pytałam już u Ciebie, a kontrolujesz cisnienie? To taka bestyjka, która może narobić wiele szkód. A ja jakoś cipię. Za to Marek chory jak diabli. Ostatnio chorował jakieś 8 lat temu. On z resztą rzadko choruje, ale jak już, o z ciężkim przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A to gdzieś ten plan mi umknął. Aniu, pytałam już u Ciebie, a kontrolujesz cisnienie? To taka bestyjka, która może narobić wiele szkód. A ja jakoś cipię. Za to Marek chory jak diabli. Ostatnio chorował jakieś 8 lat temu. On z resztą rzadko choruje, ale jak już, o z ciężkim przebiegiem. Ciśnienia dawni nie mierzyłam A to dlatego, że ciągle jestem nakofeinowana ale jak chwilkę odpocznę to zmierzę. Generalnie mam bardzo niskie . A markowi co? Grypa? Pozdrów go od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Glamurku idziesz jak burza z zakupami. Gdzie dostałaś takie taie bloczki, w Gruszczynie? Pozdrawiam Nie kochanie w Poznaniu, jak chcesz to podam ci namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 19 się zbliża... MELDUJĘ SIĘ ....NA POSTERUNKU.... GOTOWA DO PLOTKOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja tez zrezygnowałam z deskowania. Przy mojej kopercie wyszło ok. 10 tysiecy więcej. A najlepszy był dekarz, który mial robic dach mówiąc, że musze zrobic deskowanie bo jemu wygodniej się chodzi po takim dachu I nie zrobiłaś????????????? Jak mogłaś...... nic nie dbasz o tych majstrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam się i ja! Kasiu, ja też zrezygnowałam z deskowania i papowania. Wyliczyli mi różnice między foliowaniem prawie 10 tys. Naprawde tak drogo Wam wyszło?Ja jeszcze nie wiem czy zdecyduję się na deskowanie.Ale jeśli tak to mąż stwierdził że opapuje sam i odeskuje.Czyli robocizna 0.Wyliczyliśmy że deski-2500zł,papa 1500zł. tak... deski 3,5 tyś, papa ponad 2 tyś ....a robocizna 30 zł /1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ach i spóźnione życzenia urodzinowe. Buziaki. och dziękuję..... ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Małe spóźnionko, ale jestem. Dankaf niestety tak wyszło. Dla mnie wtedy to była kwota nie do przeskoczenia. Zdecydowałam się na folię, bo to juz było po zimie i nie musiał dom stać na mrozie i śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Małe spóźnionko, ale jestem. Dankaf niestety tak wyszło. Dla mnie wtedy to była kwota nie do przeskoczenia. Zdecydowałam się na folię, bo to juz było po zimie i nie musiał dom stać na mrozie i śniegu. dzisiaj wszyscy sie spóźnili.... raczej wogóle nie doszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może ja Ci wystarczę. Obrobiłam się z obiadem na jutro, z praniem i jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może ja Ci wystarczę. Obrobiłam się z obiadem na jutro, z praniem i jestem. Edytko zawsze i wszędzie.... Coś doczytałam,że masz chorego męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No to się cieszę. Ano chory, ostatnio tak chorował kilka lat temu. I musi się naprawdę bardzo źle czuć, bo od 2 dni leży w łóżku non stop, co normalnie nie dał by się na to nigdy w życiu namówić. Nic nie je bidula, tylko piję litrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No to się cieszę. Ano chory, ostatnio tak chorował kilka lat temu. I musi się naprawdę bardzo źle czuć, bo od 2 dni leży w łóżku non stop, co normalnie nie dał by się na to nigdy w życiu namówić. Nic nie je bidula, tylko piję litrami. mąz cały dzień w łóżku.... ja bym sie cieszyła..... A nie możesz go domowymi sposobami wyleczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A nie możesz go domowymi sposobami wyleczyć... Myślisz, że to może być ten złoty środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Och... chyba przegapiłam ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A nie możesz go domowymi sposobami wyleczyć... Myślisz, że to może być ten złoty środek? Oczywiście Edytko...dziwię się,że na to jeszcze nie wpadłaś... Edytko wczoraj mi net wywalił....(zresztą robi to przez ostatnie 3 dni!!!! ), więc przepraszam...że nagle zniknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A nie możesz go domowymi sposobami wyleczyć... Myślisz, że to może być ten złoty środek? Oczywiście Edytko...dziwię się,że na to jeszcze nie wpadłaś... Edytko wczoraj mi net wywalił....(zresztą robi to przez ostatnie 3 dni!!!! ), więc przepraszam...że nagle zniknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts