GLAMOURMUM 04.03.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry Romuś.. co u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamurku idziesz jak burza z zakupami. Gdzie dostałaś takie taie bloczki, w Gruszczynie? Pozdrawiam Nie kochanie w Poznaniu, jak chcesz to podam ci namiary na priva. To moge prosić? I jeszcze jakbyś mogła namiary na stolarza od mebli kuchennych. Pozdrawiam P.S. Ostatnio się mniej odzywam, bo mam spore zamieszanie w pracy, a w międzyczasie szukam iglaków i drzewek owocowch w necie. Już nie mówiąc o tym, że zmienia nam się koncepcja w domu, muszę usiąść i opisac to w dzienniku, tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzien dobry Wpadłan się tylko przywitać i uciekam. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Własnie przyszedł do mnie Szymek i powiedział, ze rusza mu się ząb A jaką miał minę No tom czeka nas ząbkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry Romuś.. co u Ciebie??? U mnie wszystko po staremu. Powoli płytkuje się korytarz na piętrze i schody A co u Ciebie?? u mnie ogólne zamieszanie, bo kupuję materiały budowlane, szukam, pytam i wybieram gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Własnie przyszedł do mnie Szymek i powiedział, ze rusza mu się ząb A jaką miał minę No tom czeka nas ząbkowanie nie ząbkowanie....tylko odwiedziny wróżki zębuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 I ja wpadłam się przywitać dzielna jesteś Glamciu z tym kupowaniem i targowaniem, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Własnie przyszedł do mnie Szymek i powiedział, ze rusza mu się ząb A jaką miał minę No tom czeka nas ząbkowanie nie ząbkowanie....tylko odwiedziny wróżki zębuszki Nie wiedziałam, że to tak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Własnie przyszedł do mnie Szymek i powiedział, ze rusza mu się ząb A jaką miał minę No tom czeka nas ząbkowanie nie ząbkowanie....tylko odwiedziny wróżki zębuszki Nie wiedziałam, że to tak się nazywa Jak juz ząbek wypadnie....wkłada się go wieczorem pod poduszkę...w nocy przychodzi wróżka zębuszka...zabiera ząbek i zostawia pieniążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Moi chłopcy nadal to praktykują , bo im się to opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamurko, wiem że zagoniona jesteś, ale jakbys mogła... to poproszę na priva namiary na bloczki i stolarza do mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamurko, wiem że zagoniona jesteś, ale jakbys mogła... to poproszę na priva namiary na bloczki i stolarza do mebli kuchennych. Guzmanko pamiętam o Tobie.... chociaż ostatnio się zastanawiałam ...komu miałam dać namiary na meble kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamurko, wiem że zagoniona jesteś, ale jakbys mogła... to poproszę na priva namiary na bloczki i stolarza do mebli kuchennych. Guzmanko pamiętam o Tobie.... chociaż ostatnio się zastanawiałam ...komu miałam dać namiary na meble kuchenne Tak to byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamurko, wiem że zagoniona jesteś, ale jakbys mogła... to poproszę na priva namiary na bloczki i stolarza do mebli kuchennych. Guzmanko pamiętam o Tobie.... chociaż ostatnio się zastanawiałam ...komu miałam dać namiary na meble kuchenne Tak to byłam ja poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry! No właśnie tak jakoś zdziwiłąm się wczoraj, że Cię wcięło. Najpierw pisałaś, że Ci wystarczę a potem ni ma Cię. Monia, gdzie Cię znów nosi? Romek, nie słyszałeś o wróżce zębuszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam okazję kupić drzwi wewnętrzne...o 350 zł taniej na sztuce niż normalnie.Myślicie że powinnam skorzystać z takiej promocji..., drzwi jest tylko 4 sztuki...a resztę musiałabym dokupic już w normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Cześć Kasiu 350 to nawet sporo. A czym na obniżka jest spowodowana? Oby nie jakimś uszkodzeniem. Romku, to teraz juz będziesz wiedział co zrobić, jak Marci ząbek wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Cześć Kasiu 350 to nawet sporo. A czym na obniżka jest spowodowana? Oby nie jakimś uszkodzeniem. Romku, to teraz juz będziesz wiedział co zrobić, jak Marci ząbek wypadnie. Pomyliłam się...250 zł/1 szt. To jest wyprzedaż ostatnich 4 sztuk drzwi w markecie budowlanym. Zanim je kupię to dokładnie obejrzę. Wszystkie sztuki sa prawe a ja właśnie prawę potrzebuję .Są 3 80 cm i 1 szt. 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jak będzie z nimi wszystko ok. (bo w marketach to różnie bywa ) to myślę, że możesz wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dziękuję Wam bardzo.... jadę zobaczyć i przy okazji odbiorę moją Lusię ze szkoły.. Całuski... będę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts