monia77w1 04.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Własnie przyszedł do mnie Szymek i powiedział, ze rusza mu się ząb A jaką miał minę No tom czeka nas ząbkowanie nie ząbkowanie....tylko odwiedziny wróżki zębuszki Nie wiedziałam, że to tak się nazywa Jak juz ząbek wypadnie....wkłada się go wieczorem pod poduszkę...w nocy przychodzi wróżka zębuszka...zabiera ząbek i zostawia pieniążek Dzięki Glamcia To już wiem co mam zrobic jak ząbek wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry! No właśnie tak jakoś zdziwiłąm się wczoraj, że Cię wcięło. Najpierw pisałaś, że Ci wystarczę a potem ni ma Cię. Monia, gdzie Cię znów nosi? Romek, nie słyszałeś o wróżce zębuszce? Edyś nosi mnie trochę a od poniedziałku niestety przez cały tydzien będzie mnie nosić i dopiero wieczorem będę mogła zajrzec na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry! No właśnie tak jakoś zdziwiłąm się wczoraj, że Cię wcięło. Najpierw pisałaś, że Ci wystarczę a potem ni ma Cię. Monia, gdzie Cię znów nosi? Romek, nie słyszałeś o wróżce zębuszce? Edyś nosi mnie trochę a od poniedziałku niestety przez cały tydzien będzie mnie nosić i dopiero wieczorem będę mogła zajrzec na fm a czy to noszenie ma coś wspólnego z wykańczaniem domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Glamciu, niestety nie z wykańczaniem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam Mam ból. Monia, ślicznotko moja, co Cię trapi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Edyś co Cię boli bidulko? W sumie to nic mnie nie trapi tylko od poniedziałku nie będę mogła siedzieć na fm bo idę do pracy a zdecydowanie wolałabym zostać z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Edyś co Cię boli bidulko? W sumie to nic mnie nie trapi tylko od poniedziałku nie będę mogła siedzieć na fm bo idę do pracy a zdecydowanie wolałabym zostać z Wami. i co??? już wogóle nie będziesz do nas zaglądać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry W dzień niestety nie dam rady zaglądać na forum. Tylko wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam się i ja z samego rana Monia idziesz do pracy.... STRASZNE TO BARDZO!!! A to już tak na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry W dzień niestety nie dam rady zaglądać na forum. Tylko wieczorami. dobre chociaż tyle.... Chociaż nie podoba mi sie to..... że w dzień będziesz pracowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Moniu - a może będziesz pracować tak jak ja Dobra myśl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Powiem Wam,że nie kupiłam wczoraj tych drzwi.... oglądałam i wad nie miały....ale zostało ostatnie 4 sztuki. Okazało się,że nie sa to identyczne drzwi jak te które sobie wybrałam... Na górze mam 5 drzwi, więc miałabym problem z dobraniem 1 sztuki.Są bardzo podobne ale nie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to bardzo dobrze zrobiłas ja drzwi na górę kupiłem w zeszłym tygodniu od niiedzieli drzwi są zamontowane od wtorku mam klamki a od wczoraj odbojniki a jakie kupiłeś...?? Ja byłam wczoraj w firmie progress na ul. sw. Michala. Mją tam największy wybór drzwi z porty a ja właśnie wybrałam sobie model Porta Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Moniu - a może będziesz pracować tak jak ja Dobra myśl.... A myślicie, że jakbym miała taką mozliwosc to nie skorzystałabym z drugiej strony pewnie mniej bym zarobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W progresie kupowałem wszystkie drzwi na dół, łącznie z drzwiami wejściowymi i od garażu Kupiłem wtedy drzwi wewnętrzne firmy DRE i nie jestem z nich zadowolony krzwe jakieś są wejściowe i do garażu - KMT - super drzwi i niec się z nimi nie dzieje. Jeżeli chodzi o DRE: jak patrzysz na drzwi to np dołem dochodzą ładnie do ościeżnicy a górą pozostaje mała szparka teraz kupiłem w BudomMarkecie na Malwowej Porta Classic. To maja być drzwei na górę do sypialni więc mają być zwykłe pełne drzwi bez żadnych udziwnień. Okleina dąb. Porta też jest taka sobie. Niestety dobre drzwi kosztują i to sporo a nawet bardzo dużo Ale wiadomo, ze jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W progresie kupowałem wszystkie drzwi na dół, łącznie z drzwiami wejściowymi i od garażu Kupiłem wtedy drzwi wewnętrzne firmy DRE i nie jestem z nich zadowolony krzwe jakieś są wejściowe i do garażu - KMT - super drzwi i niec się z nimi nie dzieje. Jeżeli chodzi o DRE: jak patrzysz na drzwi to np dołem dochodzą ładnie do ościeżnicy a górą pozostaje mała szparka teraz kupiłem w BudomMarkecie na Malwowej Porta Classic. To maja być drzwei na górę do sypialni więc mają być zwykłe pełne drzwi bez żadnych udziwnień. Okleina dąb. Nie jesteś pierwsza osoba, która mówi mi,że DRE są krzywe. Dlatego ja wybrałam PORTA, bo jakościowo są lepsze a cenowo bardzo zbliżone. Ja też wybrałam zwykłe bez udziwnień ...a dokładnie wybrałam z tej serii: http://images43.fotosik.pl/76/27683db410e1df9fmed.jpg Ładne są i najważniejsze 1 szt mieści się w 450 zł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Moniu - a może będziesz pracować tak jak ja Dobra myśl.... A myślicie, że jakbym miała taką mozliwosc to nie skorzystałabym z drugiej strony pewnie mniej bym zarobiła. ale byłabyś z nami to chyba lepsze niż forsa co? Pewnie, ze lepsze niż forsa ale niestety rachunki trzeba płacić Ale gdyby płacili mi za siedzenie z Wami to zostałabym milionerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Romku nie wątpię Ale zabrałbyś mnie ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Romku nie wątpię Ale zabrałbyś mnie ze sobą? pakuj się lecimy w sobotę Tak jest Już sie zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hmmm.............. takie trudne pytania z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts