GLAMOURMUM 01.11.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 dobry wieczór.... Dobry wieczór.... już dawno Cię u mnie nie było no wiem i wstydam się mocno.... Liczę na wielką poprawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Czekoladka na zgodę? http://images48.fotosik.pl/13/5b739cc13376da8a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Czekoladka na zgodę? http://images48.fotosik.pl/13/5b739cc13376da8a.jpg Nadmiar kilogramów tu .... i owdzie.... ....ale oczywiście nie odmówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ieee tam kilogramy najważniejsza jest ta przyjemność z ciućkania czekoladki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ieee tam kilogramy najważniejsza jest ta przyjemność z ciućkania czekoladki, nie? nooooo, znam tylko jedną czynność, która sprawia mi większą przyjemność od ciućkania czekoladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ieee tam kilogramy najważniejsza jest ta przyjemność z ciućkania czekoladki, nie? nooooo, znam tylko jedną czynność, która sprawia mi większą przyjemność od ciućkania czekoladki hm.... i co pewnie nie powiesz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ieee tam kilogramy najważniejsza jest ta przyjemność z ciućkania czekoladki, nie? nooooo, znam tylko jedną czynność, która sprawia mi większą przyjemność od ciućkania czekoladki hm.... i co pewnie nie powiesz co to? w sumie już jest po 22.00.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Czytałam ,że z dzieciaczkami nie najlepiej...?Dzieciątka się męczą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Czytałam ,że z dzieciaczkami nie najlepiej...? Dzieciątka się męczą.. oj........ bardzo.... od 2 godzin śpią.... ale cały dzień był straszny.... oby tylko noc przespali, to będzie jako tako... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... i........miłą trozmowę na forum MURATORA oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... i........miłą trozmowę na forum MURATORA oczywiście... hhihihi oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... i........miłą trozmowę na forum MURATORA oczywiście... hhihihi oczywiście.... no chyba nie myślałaś o "tych brzydkich rzeczach" ( cyt. mojej babci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... i........miłą trozmowę na forum MURATORA oczywiście... hhihihi oczywiście.... no chyba nie myślałaś o "tych brzydkich rzeczach" ( cyt. mojej babci) JA!!!!!!!!! ależ skąd, never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no no no.... więc mamy czkoladki i..... i........miłą trozmowę na forum MURATORA oczywiście... hhihihi oczywiście.... no chyba nie myślałaś o "tych brzydkich rzeczach" ( cyt. mojej babci) JA!!!!!!!!! ależ skąd, never uffffff, to dobrze,bo już myślałam, że nie tylko ja jestem taka zboczona. A jednak są jeszcze normalni ludzie na tym świecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.11.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jakoś dziwnie wymiotło dzisiaj wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Hejeczka! Glamcia nie uwierzysz wybrałam taki sam piekarnik i mikrofalę. Już nawet czeka w garażu na swoją kolej. Prezentuje się świetnie, bardzo mi sie podoba. Sprzęt wygląda lepiej, niż na obrazku. Mam nadzieję, że tak samo będzie się użytkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dzieńdobrywieczór.... przylazłam się przywitać... i poczytac co tam ciekawego się zadziało... a jaka macie mikrofalę? bo ja jeszcze takiego ustrojstwa nie używałam i nawet nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.11.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Hejeczka! Glamcia nie uwierzysz wybrałam taki sam piekarnik i mikrofalę. Już nawet czeka w garażu na swoją kolej. Prezentuje się świetnie, bardzo mi sie podoba. Sprzęt wygląda lepiej, niż na obrazku. Mam nadzieję, że tak samo będzie się użytkował. Bardzo sie cieszę, koniecznie zdasz mi relację jak się sprawuje, chociaż jakkolwiek by sie nie sprawowała ja tez już nie mam odwrotu. Kupiłam dzisiaj przez sklep internetowy i wpłaciłam zaliczkę. Edytko tym bardziej proszę Cię o zdjęcia jak tylko kuchnia będzie gotowa. Masz już wybraną kolorystykę mebli ???. Ja wybrałam białe ( chyba bardziej śmietanka) i do tego czarny granit na blat. ściana na której będzie sprzęt i lodówka będą obudowane czarnym granitem a obudowa dookoła śmietankowa w kolorze mebli. Edytko zastanawiałaś się może nad zabudowanym ekspresem do kawy firmy SIEMENS ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dzieńdobrywieczór.... przylazłam się przywitać... i poczytac co tam ciekawego się zadziało... a jaka macie mikrofalę? bo ja jeszcze takiego ustrojstwa nie używałam i nawet nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze Witam cię Kasiu Jak wybierałam mikrofalówkę. Otóż ja z góry założyłam ,że sprzet AGD to tylko BOSCH albo SIEMENS. Dla mnie istotne jest to,żeby mikrofalówka miała wewnątrz obrotowy talerz , gril, czas pomiaru przyrządzania potrawy, 2-3 programy rozmrażania i 2-3 programy gotowania i minimum 4 liczby stopni mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts