GLAMOURMUM 05.03.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to ja się piszę na Waszego bagażowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to ja się piszę na Waszego bagażowego.. Na kogo A jam myślałam, że jedziesz z nami sie bawic a nie tobołki nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to ja się piszę na Waszego bagażowego.. Na kogo A jam myślałam, że jedziesz z nami sie bawic a nie tobołki nosić A skoro chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jescze ktos się zgłasza? potrzebny ktoś do donoszenia drinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 montaż proponuje zrobić samemu jest dziecinnie prosty wzięłąś regulowane ościeżnice? jeszcze ich nie kupiłam...byłam je zobaczyć na żywo... zdaję sobie sprawę z tego,że jest to dziecinnie proste....hmmm, ale mój mąż ma problemy z wbiciem gwoździa w ścianę.... więc dla niego to będzie barira nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 montaż proponuje zrobić samemu jest dziecinnie prosty wzięłąś regulowane ościeżnice? jeszcze ich nie kupiłam...byłam je zobaczyć na żywo... zdaję sobie sprawę z tego,że jest to dziecinnie proste....hmmm, ale mój mąż ma problemy z wbiciem gwoździa w ścianę.... więc dla niego to będzie barira nie do przeskoczenia Kasiu mój też ma problemy z młotkiem. Ale za to jest dobry w czym innym. Romku dziękuję, aczkolwiem mam foch, bo nie dość, że nie zostałam zaproszona, to jeszcze na posługę tylko miejsce zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to ja się piszę na Waszego bagażowego.. Na kogo A jam myślałam, że jedziesz z nami sie bawic a nie tobołki nosić A skoro chce W związku z tym,że nie zostałam zaproszona przez Romusia.....nad czym bardzo ubolewam..... wprosiłam się jako bagażowy....ale czy ja powiedziałam,że będę Wam bagaże nosić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Chyba sobie dzisiaj z Wami nie pogadam..... bo mi net dzisiaj siada.... zresztą robi to od poniedziałku. Już mnie szlag trafia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie No................ja na serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie No................ja na serio mówię miałam nadzieję,że tak powiesz,.... rozumiem,że ze względu na pracę...najbardziej odpowiadałoby Ci popołudnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie No................ja na serio mówię miałam nadzieję,że tak powiesz,.... rozumiem,że ze względu na pracę...najbardziej odpowiadałoby Ci popołudnie .... Tyż prawda A kiedy mogłabyś się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie No................ja na serio mówię miałam nadzieję,że tak powiesz,.... rozumiem,że ze względu na pracę...najbardziej odpowiadałoby Ci popołudnie .... Tyż prawda A kiedy mogłabyś się wybrać mi też najbardziej pasuje po południu, bo wtedy mam spokój...bez dzieci... chyba się wybiorę w przyszłym tygodniu....bo nie mam Laury od poniedziałku do piątku . Dam ci wcześniej znać...jak będzie Ci pasować to wpadnę na malutką kawusię .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A w Poznaniu nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.03.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. Jaka tajemnicza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 05.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry!Przeczytanie wszystkich komentarzy do Twojego dziennika GLAMOURMUM graniczy z cudem:) Ale widzę, że poza forum aktywność wcale nie mniejsza! Bardzo milo czyta się Twój dziennik, ale co najważniejsze, może czymś zainspirować.GLAMOURMUM, czy mogę prosić się o info na PRV, gdzie dostałaś bloczki betonowe? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts