monia77w1 05.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. Jaka tajemnicza...... w odpowiednim czasie powiem coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wieczór dobry Monia rozumiem, że nie chcesz zapeszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wieczór dobry Monia rozumiem, że nie chcesz zapeszać? Edytko dokładnie tak. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuje Aniu, na pewno przejadę się zobaczyć do Przeźmierowa No to z Przeźmierowa masz już bardzo bliziutko do mnie To może wpadniesz na kawkę Aniu zabrzmiało to jak bardzo poważne zaproszenie No................ja na serio mówię miałam nadzieję,że tak powiesz,.... rozumiem,że ze względu na pracę...najbardziej odpowiadałoby Ci popołudnie .... Tyż prawda A kiedy mogłabyś się wybrać mi też najbardziej pasuje po południu, bo wtedy mam spokój...bez dzieci... chyba się wybiorę w przyszłym tygodniu....bo nie mam Laury od poniedziałku do piątku . Dam ci wcześniej znać...jak będzie Ci pasować to wpadnę na malutką kawusię .. No to czekam na odwiedziny Jakby to miał byc wtorek to dopiero ok 18-tej będę w domku bo idę do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wieczór dobry Monia rozumiem, że nie chcesz zapeszać? Edytko dokładnie tak. Dobry wieczór cześć Niunia! To już więcej się nie pytam, bo też chcę aby Ci sie udało. A co z Szymusiem będzie jak pójdziesz do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. no paciemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A w Poznaniu nie będę buuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wieczór dobry Monia rozumiem, że nie chcesz zapeszać? Edytko dokładnie tak. Dobry wieczór cześć Niunia! To już więcej się nie pytam, bo też chcę aby Ci sie udało. A co z Szymusiem będzie jak pójdziesz do pracy? Mam nadzieję, że nie będzie chorował A jak to moja teściowa jest już na emeryturze ale ja niezbyt chętnie go do niej wożę bo jej się nie chce a ja nie znoszę łaski. Martwię się co będzie we wrzesniu jak pójdzie do zerówki. Chyba będę musiała na 4-5 godzin dziennie wynająć opiekunkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A w Poznaniu nie będę buuuuuuuuuuuuuuuu Firma, dla której będę pracowała ma siedzibę w Warszawie więc Poznań trochę mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. no paciemu Bo nie chcę zapeszać. Jutro o 8,30 mam spotkanie w celu omówienia wszystkiego do końca a w poniedziałek zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Kasiu zobacz jeszcze drzwi Porty w VOX-ie na Zawadach. Przynajmniej obsługa zdecydowanie lepsza. Aha i skocz do Przeżmierowa, na głównej ulicy prowadzącej na giełdę mają drzwi i podłogi w jednym salonie. [/b]Edyś jak się czujesz????? Monia jak to do pracy??? Do swojej,, bo sezon rusza? czy gdzieś indziej???? A w Poznaniu będziesz?????? Romek cieszę się, że tak fajnie udaje Ci się wszystko wykończyć przed przywitaniem swoich księżniczek Jak one się czują i jak ich mama?? Do innej ale narazie nic więcej nie napiszę. no paciemu Bo nie chcę zapeszać. Jutro o 8,30 mam spotkanie w celu omówienia wszystkiego do końca a w poniedziałek zaczynam. No to obiecuje trzymać kciuki Najważniejsze żebyś była zadowolona z tej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak szczerze Aniu to najchętniej nadal siedziałabym w domu. Wogóle nie przeszkadza mi, ze ludzie uważają mnie za kurę domową bo się nią nie czuję a dom i pracę w nim uwielbiam i wcale moje życie nie ogranicza się do garów ale niestety siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Monia trzymam kciukaski z całych sił. Ale widać, że masz juz wszystko obgadane, skoro od poniedziałku juz zaczynasz. Rozumiem, że to cały etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Monia trzymam kciukaski z całych sił. Ale widać, że masz juz wszystko obgadane, skoro od poniedziałku juz zaczynasz. Rozumiem, że to cały etat. Mam obgadane prawie wszystko. Na jutro zostały własciwie kosmetyczne sprawy. No i oczywiście cały etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak szczerze Aniu to najchętniej nadal siedziałabym w domu. Wogóle nie przeszkadza mi, ze ludzie uważają mnie za kurę domową bo się nią nie czuję a dom i pracę w nim uwielbiam i wcale moje życie nie ogranicza się do garów ale niestety siła wyższa Oj..................ale się rozmarzyłam..................też bym sobie posiedziała w domku..................i myślę, że i Edyś do nas z przyjemnością dołączyła ale rzeczywistość brutalna jest i trza pracować chialyśmy równouprawnienia to je mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Za kciuki narazie nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak szczerze Aniu to najchętniej nadal siedziałabym w domu. Wogóle nie przeszkadza mi, ze ludzie uważają mnie za kurę domową bo się nią nie czuję a dom i pracę w nim uwielbiam i wcale moje życie nie ogranicza się do garów ale niestety siła wyższa Oj..................ale się rozmarzyłam..................też bym sobie posiedziała w domku..................i myślę, że i Edyś do nas z przyjemnością dołączyła ale rzeczywistość brutalna jest i trza pracować chialyśmy równouprawnienia to je mamy Aniu obawiam się, że u mnie równouprawnienie panuję tylko w pracy. W domu niestety już jest gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dołączam do kur domowych No nie wiem, ale praca mnie nie rajcuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Edyś ja bym mogła spędzić życie między garami, deską do prasowania i szmatą do podłogi I wcale się tego nie wstydzę. Praca jest dla mnie tylko źródłem dochodu, niczym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jakby mi ktoś płacił pensję (np. mąż ) to bym od razu tą robotę rzuciła Monia, ja tez pracuje bo muszę i zapewniam Cię, że jakbym nie musiała to bym nie pracowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts