GLAMOURMUM 06.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 W szpitalu wojewódzkim na lutyckiej dobry, sprawdzony szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hmmm, jakieś ciacho ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romuś Ty jesteś teraz w domu....z córeczką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romku przesyłam Ci w tej chwili wszystkie swoje pozytywne fluidy jakie posiadam. Wszystko się dobrze ułoży zobaczysz. Trza być dobrej myśli. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romku przesyłam Ci w tej chwili wszystkie swoje pozytywne fluidy jakie posiadam. Wszystko się dobrze ułoży zobaczysz. Trza być dobrej myśli. Doberek! Dzień dobry Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romuś Ty jesteś teraz w domu....z córeczką?? do poniedziałku tak potem wprowadza się do nas babcia i zajmie się nią jak będę w pracy mam nadzieję,że opiekuje się Tobą dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romuś Ty jesteś teraz w domu....z córeczką?? do poniedziałku tak potem wprowadza się do nas babcia i zajmie się nią jak będę w pracy Romku, a umiesz jakąś zupkę ukręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 chyba z paczki dzisiaj jemy u moich rodziców a na jutro poproszę o jakiś szybki i mało skomplikowany przepis Tak właśnie myślałam. Jaki z Ciebie dobry synuś i zięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romuś Ty jesteś teraz w domu....z córeczką?? do poniedziałku tak potem wprowadza się do nas babcia i zajmie się nią jak będę w pracy mam nadzieję,że opiekuje się Tobą dobrze... mała ją uwielbia jest jej oczkiem w głowie teraz dopiero doczytałem...kto się mną dobrze opiekuje?? Marcia??? no oczywiście,że tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romuś Ty jesteś teraz w domu....z córeczką?? do poniedziałku tak potem wprowadza się do nas babcia i zajmie się nią jak będę w pracy mam nadzieję,że opiekuje się Tobą dobrze... mała ją uwielbia jest jej oczkiem w głowie teraz dopiero doczytałem...kto się mną dobrze opiekuje?? Marcia??? no oczywiście,że tak.. opiekę mam wzorową moja opiekunka mnie przytuli, pocieszy i właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 chyba z paczki dzisiaj jemy u moich rodziców a na jutro poproszę o jakiś szybki i mało skomplikowany przepis Tak właśnie myślałam. Jaki z Ciebie dobry synuś i zięć. ładnie to się tak ze mnie śmiać w niedoli z jakiej niedoli.. mój mąż często zostaje sam z dzieciakami , czasami nawet na 2-3 dni...i daje sobie radę. Romuś żona cię za bardzo rozpieściła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jak się tyle pracuje a żona siedzi w domu to trudno żeby jeszcze gotować jadę do szpitala papa Romuś przestań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romciu dopiero przeczytałam, trzymam kciuki za Żonkę, oby wszystko dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romciu dopiero przeczytałam, trzymam kciuki za Żonkę, oby wszystko dobrze się skończyło Pasiu kto Ci takie piękne zdjęcia robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobry wieczór Dopiero wróciłam do domu. Padam ze zmęczenia. Podpisałam umowę na okres próbny i zaczynam od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 chyba z paczki dzisiaj jemy u moich rodziców a na jutro poproszę o jakiś szybki i mało skomplikowany przepis Tak właśnie myślałam. Jaki z Ciebie dobry synuś i zięć. ładnie to się tak ze mnie śmiać w niedoli z jakiej niedoli.. mój mąż często zostaje sam z dzieciakami , czasami nawet na 2-3 dni...i daje sobie radę. Romuś żona cię za bardzo rozpieściła..... Ładnie pojechałaś Romkowi Chłopak nie dosyć, ze pracuje, wykańcza dom, sprząta to jeszcze ma gotować Mój nawet talerza do zmywarki nie wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jak się tyle pracuje a żona siedzi w domu to trudno żeby jeszcze gotować jadę do szpitala papa A Ty Romku nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Romku a tak wogóle co mówią lekarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.03.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobry wieczór Dopiero wróciłam do domu. Padam ze zmęczenia. Podpisałam umowę na okres próbny i zaczynam od poniedziałku Gratuluję.... ciesze się... To teraz już powiedz gdzie będziesz pracować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dobry wieczór Dopiero wróciłam do domu. Padam ze zmęczenia. Podpisałam umowę na okres próbny i zaczynam od poniedziałku Gratuluję.... ciesze się... To teraz już powiedz gdzie będziesz pracować??? Prześlę Ci na pw link firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts