GLAMOURMUM 10.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu JESTEŚ WIELKA!!! Jak na razie to ta budowa idzie Ci jak po maśle. Oczywiście musi być tak już do końca. Dobry! Edytko jest mi bardzo miło za taki komplement Ale może jakieś małe przeszkody by sie przydały.... bo inaczej nie będę wiedziała że buduję dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobry! Edytko jest mi bardzo miło za taki komplement Ale może jakieś małe przeszkody by sie przydały.... bo inaczej nie będę wiedziała że buduję dom Nie kracz...nie kracz...mało masz wrażeń?Jak są Ci potrzebne emocje, to połóż się na tory i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobry! Edytko jest mi bardzo miło za taki komplement Ale może jakieś małe przeszkody by sie przydały.... bo inaczej nie będę wiedziała że buduję dom Nie kracz...nie kracz...mało masz wrażeń?Jak są Ci potrzebne emocje, to połóż się na tory i .... hmmm... dobra myśl.... Edytko mam pytanie odnośnie Twojej kuchni, czy Ty masz może jakiś rzut kuchni zrobiony przez biuro projektowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Glamourku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Glamourku Cześć Kochana - dawno u mnie nie byłaś Widzę, że misiaczki znowu w grze...zaraz biegnę zagłosować na Twojego aniołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko mam pytanie odnośnie Twojej kuchni, czy Ty masz może jakiś rzut kuchni zrobiony przez biuro projektowe ? Mam coś takiego http://images26.fotosik.pl/260/be58c2596c89bdd6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko mam pytanie odnośnie Twojej kuchni, czy Ty masz może jakiś rzut kuchni zrobiony przez biuro projektowe ? Mam coś takiego http://images26.fotosik.pl/260/be58c2596c89bdd6med.jpg Super, masz 3 ściany do zagospodarowania a ja mam zaledwie 2 , zastanawiam się, czy ja się pomieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No niby 3 ściany, ale bardzo mało ustawne. A poza tym kuchnia ma zaledwie 9 m2. Ale za to mam spiżarkę i mam zamiar zapakować ją na maksa. Masz dwie ściany, a jak długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No niby 3 ściany, ale bardzo mało ustawne. A poza tym kuchnia ma zaledwie 9 m2. Ale za to mam spiżarkę i mam zamiar zapakować ją na maksa. Masz dwie ściany, a jak długie? właśnie nie... jedna ma 3,53 a druga 3,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A dałaś juz kuchnię do projektu, czy na razie sama kombinijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A dałaś juz kuchnię do projektu, czy na razie sama kombinijesz? Jezusinku.... nie poznałam Cię. Mam juz gotowy projekt....ale jak tak sobie na niego patrzę....to cieniutko to widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A dałaś juz kuchnię do projektu, czy na razie sama kombinijesz? Jezusinku.... nie poznałam Cię. Mam juz gotowy projekt....ale jak tak sobie na niego patrzę....to cieniutko to widzę.... rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... No jak się tyle drinków ciągle popijało, to na efekty nie trzeba długo zcekać. Ale za to szczęście na wiosnę dla Wszystkich przyniosłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A dałaś juz kuchnię do projektu, czy na razie sama kombinijesz? Jezusinku.... nie poznałam Cię. Mam juz gotowy projekt....ale jak tak sobie na niego patrzę....to cieniutko to widzę.... Pokaż, zobaczymy co sie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A dałaś juz kuchnię do projektu, czy na razie sama kombinijesz? Jezusinku.... nie poznałam Cię. Mam juz gotowy projekt....ale jak tak sobie na niego patrzę....to cieniutko to widzę.... Pokaż, zobaczymy co sie da zrobić. nie mogę, bo mam to na kartce papieru a w moim laptopie nie mogę zainstalować drukarki, żeby zrobić skan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przesiądź się do innego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Glamourku Cześć Kochana - dawno u mnie nie byłaś Widzę, że misiaczki znowu w grze...zaraz biegnę zagłosować na Twojego aniołka dawno nie byłam, bo choroba zmogła dzieci, zwłaszcza Nadusię dość poważnie. Dostała niebezpiecznego uczulenia i skończyłyśmy w szpitalu potem bolesne ząbkowanie... z gorączką i ciągłym marudzeniem.. i dwa ząbki juz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przesiądź się do innego kompa. chwilowo nie jestem w posiadaniu innego, mąż zabrał swój pod pachę i pojechał do Warszawy a moja córka przedłużyła sobie ferie i pojechała ze swoim do babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Glamourku Cześć Kochana - dawno u mnie nie byłaś Widzę, że misiaczki znowu w grze...zaraz biegnę zagłosować na Twojego aniołka dawno nie byłam, bo choroba zmogła dzieci, zwłaszcza Nadusię dość poważnie. Dostała niebezpiecznego uczulenia i skończyłyśmy w szpitalu potem bolesne ząbkowanie... z gorączką i ciągłym marudzeniem.. i dwa ząbki juz mamy to się biedne dziecko wymęczyło..... ale cieszę sie , że juz jest wszytsko ok... uściski dla aniołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 E....to poczekamy. A może powiesz co Ci sie w tym projekcie nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts