DarioAS 10.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... No jak się tyle drinków ciągle popijało, to na efekty nie trzeba długo zcekać. Ale za to szczęście na wiosnę dla Wszystkich przyniosłam. i to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 E....to poczekamy. A może powiesz co Ci sie w tym projekcie nie podoba? w sumie to ten projekt bardzo mi sie podoba... i jeżeli tak wyjdzie jakie są założenia to kuchnia będzie cudna. Przeraża mnie tylko mała ilość szafek .... chyba będe musiała zrezygnować z dwudrzwiowej lodówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... No jak się tyle drinków ciągle popijało, to na efekty nie trzeba długo zcekać. Ale za to szczęście na wiosnę dla Wszystkich przyniosłam. i to jaką Duziom i urociom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 E....to poczekamy. A może powiesz co Ci sie w tym projekcie nie podoba? w sumie to ten projekt bardzo mi sie podoba... i jeżeli tak wyjdzie jakie są założenia to kuchnia będzie cudna. Przeraża mnie tylko mała ilość szafek .... Skoro cudna, to już połowa sukcesu. A na ilość szafek pewnie nie masz wpływu. Zmieściło się tyle ile mogło, tak? A na dolnej zabudowie też masz szafki, czy szyflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... No jak się tyle drinków ciągle popijało, to na efekty nie trzeba długo zcekać. Ale za to szczęście na wiosnę dla Wszystkich przyniosłam. i to jaką Duziom i urociom i moćno pachnoncom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 E....to poczekamy. A może powiesz co Ci sie w tym projekcie nie podoba? w sumie to ten projekt bardzo mi sie podoba... i jeżeli tak wyjdzie jakie są założenia to kuchnia będzie cudna. Przeraża mnie tylko mała ilość szafek .... Skoro cudna, to już połowa sukcesu. A na ilość szafek pewnie nie masz wpływu. Zmieściło się tyle ile mogło, tak? A na dolnej zabudowie też masz szafki, czy szyflady. górnych szafek nie ma wogóle.... a na dolnych sa szuflady..... a w zabudowanej ścianie cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 górnych szafek nie ma wogóle.... a na dolnych sa szuflady..... a w zabudowanej ścianie cargo A dlaczego nie ma górnych, tak Ci się podoba, czy po prostu nie ma miejsca? Dobre rozwiązanie z tymi szufladami. To najlepsze co może się w kuchi przydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 rany.. Edmarku, ja Cię qurczę też nie poznałam ale przytyłaś.... No jak się tyle drinków ciągle popijało, to na efekty nie trzeba długo zcekać. Ale za to szczęście na wiosnę dla Wszystkich przyniosłam. i to jaką Duziom i urociom i moćno pachnoncom nio.. miodzio poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 górnych szafek nie ma wogóle.... a na dolnych sa szuflady..... a w zabudowanej ścianie cargo A dlaczego nie ma górnych, tak Ci się podoba, czy po prostu nie ma miejsca? Dobre rozwiązanie z tymi szufladami. To najlepsze co może się w kuchi przydarzyć. po prostu średnio mi się podobają ... a po drugie trochę mało miejsca mam . Na tej ścianie gdzie jest niska zabudowa jest duże okno 15/150 ... i w sumie niewiele miejsca zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 po prostu średnio mi się podobają ... a po drugie trochę mało miejsca mam . Na tej ścianie gdzie jest niska zabudowa jest duże okno 15/150 ... i w sumie niewiele miejsca zostaje No chyba nie takie duże. Wiem, że Ci się tak podobają, ale skoro boisz się, że będziesz miała mało miejsca, to może warto przemysleć te górne szafeczki. A poza tym musiałabym sama oblukać jak też rzut wygląda, bo tak na sucho, to nie mam orientacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Glamourku Cześć Kochana - dawno u mnie nie byłaś Widzę, że misiaczki znowu w grze...zaraz biegnę zagłosować na Twojego aniołka dawno nie byłam, bo choroba zmogła dzieci, zwłaszcza Nadusię dość poważnie. Dostała niebezpiecznego uczulenia i skończyłyśmy w szpitalu potem bolesne ząbkowanie... z gorączką i ciągłym marudzeniem.. i dwa ząbki juz mamy Kochaniutka współczuję Malutkiej, i trzymam kciuki , żeby było dobrze:P ja sama jestem alergikiem i też boje się o dzieciaki, u starszego jak na razie nic poważniejszego się nie działo, zobaczymy jak będzie u Zu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 po prostu średnio mi się podobają ... a po drugie trochę mało miejsca mam . Na tej ścianie gdzie jest niska zabudowa jest duże okno 15/150 ... i w sumie niewiele miejsca zostaje No chyba nie takie duże. Wiem, że Ci się tak podobają, ale skoro boisz się, że będziesz miała mało miejsca, to może warto przemysleć te górne szafeczki. A poza tym musiałabym sama oblukać jak też rzut wygląda, bo tak na sucho, to nie mam orientacji. w tym tygodniu wrzucę rysunek A okienko ma 150/150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przylazłam Doberek Edyś W pierwszej chwili mówię sobie o jakiś fioletowy motylek się dołączył, patrzę a to nie dość, że nie motylek, tylko słoń to jeszcze nasza Edyś Cudna ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć Anuś! Motylem byłam, ale utyłam... A wiesz, zmiany...zmiany.....zmiany za mną chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć Anuś! Motylem byłam, ale utyłam... A wiesz, zmiany...zmiany.....zmiany za mną chodzą. cześć Słonko A jakie to zmiany masz na myśli ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć Anuś! Motylem byłam, ale utyłam... A wiesz, zmiany...zmiany.....zmiany za mną chodzą. aj no to opowiadaj.....o tych zmianach, które za Tobą chodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A na ten przykład chciałabym znów obciąć włosy. Ale tyle czasu zapuszczałam... I chodzi też za mną makijaż permanentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A na ten przykład chciałabym znów obciąć włosy. Ale tyle czasu zapuszczałam... I chodzi też za mną makijaż permanentny. A brałaś pod uwagę jakąś konkretną fryzurę A makijaż wybijam Ci z glowy Nie dość, że niebezpieczny pod różnymi kątami to jeszcze niepotrzebny dla Ciebie A gdzie ten makijaż miałby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A na ten przykład chciałabym znów obciąć włosy. Ale tyle czasu zapuszczałam... I chodzi też za mną makijaż permanentny. to takie bardzo poważne zmiany... Tylko czy potrzebne ??? przecież wyglądasz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts