bobowa budowniczowa 02.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No to jestem pod wrażeniem Twoich decyzji tylko czy tak murarze się sprawią, żeby potem Ci się wymiary zgadzały Tak , faceci od pomiarów okien przyjadą 3 tygodnie przed montażem, aby sprawdzić wielkość otworów. To samo tyczy sie drzwi. Meble kuchenne mają 5 cm rezerwy, a blat wszystko przykryje. Ja nie chce kafelek w kuchni więc wszystko dodatkowe cm odchodzę, wysokość mebli dostosuje sie nóżkami. Wanna wybrana dokładnie pod wymiary. Ale łazienka na górze jest taka duża ,że na pewno się zmieśc. Musiałam do poniedziałku wybrac sprzęt AGD, żeby projektant mógł wszystko zaplanować. Już nie mogę się doczekać zdjęć wnętrz Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.11.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No to jestem pod wrażeniem Twoich decyzji tylko czy tak murarze się sprawią, żeby potem Ci się wymiary zgadzały Tak , faceci od pomiarów okien przyjadą 3 tygodnie przed montażem, aby sprawdzić wielkość otworów. To samo tyczy sie drzwi. Meble kuchenne mają 5 cm rezerwy, a blat wszystko przykryje. Ja nie chce kafelek w kuchni więc wszystko dodatkowe cm odchodzę, wysokość mebli dostosuje sie nóżkami. Wanna wybrana dokładnie pod wymiary. Ale łazienka na górze jest taka duża ,że na pewno się zmieśc. Musiałam do poniedziałku wybrac sprzęt AGD, żeby projektant mógł wszystko zaplanować. Już nie mogę się doczekać zdjęć wnętrz Dobry wieczór Aniu trochę mi sie nie podoba to,że musze to wszystko tak robić " z kopyta" . Jak wiesz od postawienia ścian, dachu, drzwi i okien - mam niewiele czasu na to,żeby sie wprowadzic, ale jestem dobrej myśli jak patrzę na Twoje tempo budowy. Równie miałaś szybkie tempo a i domek nie jest malutki. Sama jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jak wiesz zaczęłam 27 lutego, a 27 listopada mam zamiar mieszkać. Co prawda było kilka przestojów i przedłużonych prac, od których potem zależały następne, w sumie ok półtora miesiąca, ale jak widzisz jest to możliwe. Więc zaczynaj i do przodu Mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.11.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jak wiesz zaczęłam 27 lutego, a 27 listopada mam zamiar mieszkać. Co prawda było kilka przestojów i przedłużonych prac, od których potem zależały następne, w sumie ok półtora miesiąca, ale jak widzisz jest to możliwe. Więc zaczynaj i do przodu Mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało Dokładnie i czytając wczoraj Twój dziennik - nasiąknęłam optymizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzieńdoberek ależ Ty jesteś zapobiegliwa muszę się wziąć w garść i też coś powybierać - dobrze że w weekend trochę się nad tym pochyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 cześć efilo..miło że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 mnie jeszcze milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 mnie jeszcze milej zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo sie cieszę, koniecznie zdasz mi relację jak się sprawuje, chociaż jakkolwiek by sie nie sprawowała ja tez już nie mam odwrotu. Kupiłam dzisiaj przez sklep internetowy i wpłaciłam zaliczkę. Edytko tym bardziej proszę Cię o zdjęcia jak tylko kuchnia będzie gotowa. Masz już wybraną kolorystykę mebli ???. Ja wybrałam białe ( chyba bardziej śmietanka) i do tego czarny granit na blat. ściana na której będzie sprzęt i lodówka będą obudowane czarnym granitem a obudowa dookoła śmietankowa w kolorze mebli. Edytko zastanawiałaś się może nad zabudowanym ekspresem do kawy firmy SIEMENS ??? Fotki AGD mogłabym juz zrobić, lecz niestety są szczelnie popakowane, zabezpieczone przed robotami wykończeniowymi. Ale jak tylko staną w swoim docelowym miejscu, to oczywiście pokażę. To są dokładnie moje fronty (szkło Lacobel), z tym, że ja będę miala inny blat (orzech venge klepka). http://www.klik.org.pl/images/m2.jpg A Twoja kuchnia zapowiada sie tak bardzo interesująco, że nie wiem, czy uda mi się w spokoju na nią doczekać. O ekspresie do kawy mogę tylko pomarzyć, gdyż miejsca w kuchni brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edyś powiedz coś wiecej o tym blacie to mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Efilciu,blat to laminat, o gr. 4 cm., który będzie jeszcze z frontu obity aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 tak na płask tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 tak na płask tak? Proszę o sprecyzowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 pytam czy to będzie aluminiowy rant od frontu zrobiony z płaskownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 pytam czy to będzie aluminiowy rant od frontu zrobiony z płaskownika Czy z płaskownika to nie wiem ale coś mniej więcej tak http://www.klik.org.pl/images/m6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo sie cieszę, koniecznie zdasz mi relację jak się sprawuje, chociaż jakkolwiek by sie nie sprawowała ja tez już nie mam odwrotu. Kupiłam dzisiaj przez sklep internetowy i wpłaciłam zaliczkę. Edytko tym bardziej proszę Cię o zdjęcia jak tylko kuchnia będzie gotowa. Masz już wybraną kolorystykę mebli ???. Ja wybrałam białe ( chyba bardziej śmietanka) i do tego czarny granit na blat. ściana na której będzie sprzęt i lodówka będą obudowane czarnym granitem a obudowa dookoła śmietankowa w kolorze mebli. Edytko zastanawiałaś się może nad zabudowanym ekspresem do kawy firmy SIEMENS ??? Fotki AGD mogłabym juz zrobić, lecz niestety są szczelnie popakowane, zabezpieczone przed robotami wykończeniowymi. Ale jak tylko staną w swoim docelowym miejscu, to oczywiście pokażę. To są dokładnie moje fronty (szkło Lacobel), z tym, że ja będę miala inny blat (orzech venge klepka). http://www.klik.org.pl/images/m2.jpg A Twoja kuchnia zapowiada sie tak bardzo interesująco, że nie wiem, czy uda mi się w spokoju na nią doczekać. O ekspresie do kawy mogę tylko pomarzyć, gdyż miejsca w kuchni brak. Nie, nie musisz mi teraz robic zdjęć , ale koniecznie proszę cię o zdjęcia jak będa już w mebelkach. Wtedy widać dopiero ich cały urok. Twoja Kuchnia bardzo mi sie podoba. Super ,że fronty są jasne..... chyba już mija epoka na meble w kolorze wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edytko a ile metrów ma Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edytko a ile metrów ma Twoja kuchnia? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edytko a ile metrów ma Twoja kuchnia? 9 To malutka. Moja obecna ma 9 metrów. Ale nie ma sie co martwić.... na pewno będzie piękna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzięki Edyś znaczy płaskownik podoba mi się to rozwiązanie tylko się trochę go boję. czekam na Twoje opinie jak wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts