monia77w1 10.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Cześć dziewczyny Taką fryzurę miałam we wrzesniu. Włosy układałam w 3 minuty ale do fryzjera musiałam chodzić do 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 MONIA - ALE SIE ZA TOBA WYTĘSKNIŁAM Pisz co u Ciebie....jak w pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pisałam już u Ani, ze miałam cieżki dzień. Miałam trzy spotkania, na których wszystko było ustalone no i co? Zaczęłam pracę i jakiś baran, który nie ma pojęcia narzuca mi swoje zdanie chociaż dwa dni wczesniej przytakiwał. Ale teraz jako, ze on jest moim szefem nie podskoczę mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pisałam już u Ani, ze miałam cieżki dzień. Miałam trzy spotkania, na których wszystko było ustalone no i co? Zaczęłam pracę i jakiś baran, który nie ma pojęcia narzuca mi swoje zdanie chociaż dwa dni wczesniej przytakiwał. Ale teraz jako, ze on jest moim szefem nie podskoczę mu no tak... narażać się w pierwszym dniu. Ale z drugiej strony, może podpowiedz mu tak delikatnie.... co by to tak wyglądało, że to on na to wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to nie chodzi o to chodzi, ze ja mam komuś cos podpowiedzieć.Chodzi o to, ze człowiek nie ma pojęcia o działaniu branży a narzuca mi swoje koncepcje i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to nie chodzi o to chodzi, ze ja mam komuś cos podpowiedzieć. Chodzi o to, ze człowiek nie ma pojęcia o działaniu branży a narzuca mi swoje koncepcje i koniec. no tez właśnie o tym mówię, jeżeli mu czegoś nie podpowiesz to taka praca będzie cię wykańczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to nie chodzi o to chodzi, ze ja mam komuś cos podpowiedzieć. Chodzi o to, ze człowiek nie ma pojęcia o działaniu branży a narzuca mi swoje koncepcje i koniec. no tez właśnie o tym mówię, jeżeli mu czegoś nie podpowiesz to taka praca będzie cię wykańczać... Kasiu ja raz spróbowałam i narazie więcej nie będę. Ja mu podsunę pomysł, on sobie go przywłaszczy i będzie udawał, ze to jego zasługi. Niech sie w nos pocałuje. Poczekam, z czasem pewnie wyjdzie na moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oj Monia wiem o czym mowisz, noramlanie ci faceci, ech szkoda gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Cześć dziewczyny Taką fryzurę miałam we wrzesniu. Włosy układałam w 3 minuty ale do fryzjera musiałam chodzić do 2 tygodnie Naprawdę to taka prosta fryzurka w utrzymaniu. Wiesz, ja to sie zawsze boję, że na zdjęciu to zawsze pięknie wygląda, fryzura układana w kilka godzin, potem cykaja taką fotkę a mnie gały na wierzch wychodzą. A w rzeczywistości, to można wyglądać pożal się Boże i w ogóle nie dać sobie z taką fryzurą rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Cześć dziewczyny Taką fryzurę miałam we wrzesniu. Włosy układałam w 3 minuty ale do fryzjera musiałam chodzić do 2 tygodnie Naprawdę to taka prosta fryzurka w utrzymaniu. Wiesz, ja to sie zawsze boję, że na zdjęciu to zawsze pięknie wygląda, fryzura układana w kilka godzin, potem cykaja taką fotkę a mnie gały na wierzch wychodzą. A w rzeczywistości, to można wyglądać pożal się Boże i w ogóle nie dać sobie z taką fryzurą rady. no właśnie ja bym nie dała. Mam fatalne włosy do układania i zero zdolności do radzenia sobie z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja też mam do doopy. A po wszystkich operacjach bardzo moje włosy straciły witalnośc i poddatność na jakiekolwiek układanie. Nawet fryzjerka nie może sobie z nimi poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja też mam do doopy. A po wszystkich operacjach bardzo moje włosy straciły witalnośc i poddatność na jakiekolwiek układanie. Nawet fryzjerka nie może sobie z nimi poradzić. moje włosy to wogole jak pierze są. Dobrze że moja córka ma włosy po teściowej...grube i gęste i błyszczące i szybko odrastające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pisałam już u Ani, ze miałam cieżki dzień. Miałam trzy spotkania, na których wszystko było ustalone no i co? Zaczęłam pracę i jakiś baran, który nie ma pojęcia narzuca mi swoje zdanie chociaż dwa dni wczesniej przytakiwał. Ale teraz jako, ze on jest moim szefem nie podskoczę mu Monia, a Ty pracujesz?? a gdzie, od kiedy?? I wogóle normalnie qurcze, ale Cie dawno nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu, będziesz miała piękną dachóweczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu, będziesz miała piękną dachóweczkę. piękna ..... prawda... jest tyle fajnych dachówek na rynku.... że problem jest z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu, będziesz miała piękną dachóweczkę. piękna ..... prawda... jest tyle fajnych dachówek na rynku.... że problem jest z wyborem Prawda...prawda... Ja kupiłam brązową i właściwie nie wiem dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu, będziesz miała piękną dachóweczkę. piękna ..... prawda... jest tyle fajnych dachówek na rynku.... że problem jest z wyborem Prawda...prawda... Ja kupiłam brązową i właściwie nie wiem dlaczego??? ale Twoja również wygląda ślicznie. Na zdjęciach prezentuje się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Cześć dziewczyny Taką fryzurę miałam we wrzesniu. Włosy układałam w 3 minuty ale do fryzjera musiałam chodzić do 2 tygodnie Naprawdę to taka prosta fryzurka w utrzymaniu. Wiesz, ja to sie zawsze boję, że na zdjęciu to zawsze pięknie wygląda, fryzura układana w kilka godzin, potem cykaja taką fotkę a mnie gały na wierzch wychodzą. A w rzeczywistości, to można wyglądać pożal się Boże i w ogóle nie dać sobie z taką fryzurą rady. Cześć Edytko Taka fryzura musi być przede wszystkim dobrze obcięta. To połowa sukcesu. Jeszcze kwestia jakie masz włosy. Jeśli masz druty to super a jeżeli z tendencja do kręcenia się tak jak ja to guma guar albo wosk bardzo się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja też mam do doopy. A po wszystkich operacjach bardzo moje włosy straciły witalnośc i poddatność na jakiekolwiek układanie. Nawet fryzjerka nie może sobie z nimi poradzić. moje włosy to wogole jak pierze są. Dobrze że moja córka ma włosy po teściowej...grube i gęste i błyszczące i szybko odrastające A próbowałyście odżywki Wax albo Vax? Nie pamietam jak się pisze. Najłatwiej ją kupić w sklepach zielarskich. Jest swietna, nawet jest wskazana po chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja uzywalam sa 2 rodzaje do wlosow ciemnych i blond rzeczywiscie jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts