Edmar70 10.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pisałam już u Ani, ze miałam cieżki dzień. Miałam trzy spotkania, na których wszystko było ustalone no i co? Zaczęłam pracę i jakiś baran, który nie ma pojęcia narzuca mi swoje zdanie chociaż dwa dni wczesniej przytakiwał. Ale teraz jako, ze on jest moim szefem nie podskoczę mu Monia, a Ty pracujesz?? a gdzie, od kiedy?? I wogóle normalnie qurcze, ale Cie dawno nie widziałam No własnie dawno się nie widziałyśmy. Napiszę na forum gdzie pracuję ale jutro usunę wpis. a pracuję od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Przyznam, że ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, czyli w swojej branży. A na krety coś masz? Co prawda to nie owady ale może obiło Ci sie cos o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Czesć Edytko Tak ta odżywka jest to spłukiwania ale jest jedno ale. Trzeba ją trzymać na włosach ok. 30 m i najlepiej podgrzewac ją trochę suszarką ale wierz mi przy systematycznym stosowaniu potrafi zdziałac cuda. Wpisz sobie nazwę w google, sporo się o niej pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, czyli w swojej branży. A na krety coś masz? Co prawda to nie owady ale może obiło Ci sie cos o uszy. Na krety nie mam ale nasza poprzednia firma ma szeroką ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Przyznam, że ja też Największy pojemnik kosztuje ok. 20-25 pln i na poczatku mozna stosować nawet codziennie a potem wystarczy raz w tygodniu. Nie jest to jakaś zawrotna suma i myślę, ze warto spróbować. Są 3 rodzaje. Z tego co pamietam do włosów ciemnych, blond i rudych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, czyli w swojej branży. A na krety coś masz? Co prawda to nie owady ale może obiło Ci sie cos o uszy. Na krety nie mam ale nasza poprzednia firma ma szeroką ofertę. nie miałam pojęcia , że ta firma jest z Poznania , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko co do kretów najlepszy moim zdaniem jest karbid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, czyli w swojej branży. A na krety coś masz? Co prawda to nie owady ale może obiło Ci sie cos o uszy. Na krety nie mam ale nasza poprzednia firma ma szeroką ofertę. nie miałam pojęcia , że ta firma jest z Poznania , ale to chyba jest ta firma po której nie masz najlepszych wspomnień dokładnie, nie mam. I jest z Poznania. Jeśli mozesz to usuń link ze swojej wypowiedzi Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu musisz z tej wypowiedzi co zacytowałaś usunąć link www. Mam nadzieję, ze Edytka zdąrzyła zobaczyć a jakby nie to pisz Edytko wrzucę Ci na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oj Monia wiem o czym mowisz, noramlanie ci faceci, ech szkoda gadac... dokładnie Ja swojemu szefowi wczoraj powiedziałam, ze to, ze jestem jedyną kobietą w zespole to nie znaczy, że jestem gorsza i mam dostawać po dooopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oj Monia wiem o czym mowisz, noramlanie ci faceci, ech szkoda gadac... dokładnie Ja swojemu szefowi wczoraj powiedziałam, ze to, ze jestem jedyną kobietą w zespole to nie znaczy, że jestem gorsza i mam dostawać po dooopie I tak trzymać Monia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Przyznam, że ja też ja stosowałam, bardzo dobra. Jest do włosów ciemnych albo do blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, ciekawa taka praca jest bardzo... chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No i jak noc musicie kupić Vaxa Aniu misie znowu w grze, lece zagłosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Monia, ciekawa taka praca jest bardzo... chemiczna Aniu to specyficzna i bardzo wąska branża ale jak już wejdziesz w nią to wciąga. Chodzi mi o branżę owadobójczą itp. bo chemia to jak chemia, nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Monia Pierwszy raz słyszę o takiej odżywce. To taka do spłukiwania? Bo ja tylko takiej lubię używać. Przyznam, że ja też ja stosowałam, bardzo dobra. Jest do włosów ciemnych albo do blond aż spróbuję...tak ją wszystkie zachwalacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko co do kretów najlepszy moim zdaniem jest karbid. To mi się z petardą kojarzy. A link zdążyłam zapisać. A do włosów farbowanych ta odżywka się nadaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts