monia77w1 10.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko co do kretów najlepszy moim zdaniem jest karbid. To mi się z petardą kojarzy. A link zdążyłam zapisać. A do włosów farbowanych ta odżywka się nadaję? Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to i ja spróbuję tej odżywki bo po ciąży włosy mam fatalne tylko powiedzcie czy to taka http://www.allegro.pl/item575997047_odzywka_do_wlosow_treatment_wax_dla_blondynek.html albo taka http://www.allegro.pl/item573248543_wax_wosk_odzywka_wlosy_slabe_wypadajace_250_g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Edyś fryzurka ładna ale jakoś tak nie mogę sobie Ciebie w niej wyobrazić Monia głowa do góry Rozumiem, że facet się nie zna i próbuje Ci kazać pracować wg swojej wiedzy No to kurde przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to i ja spróbuję tej odżywki bo po ciąży włosy mam fatalne tylko powiedzcie czy to taka http://www.allegro.pl/item575997047_odzywka_do_wlosow_treatment_wax_dla_blondynek.html albo taka http://www.allegro.pl/item573248543_wax_wosk_odzywka_wlosy_slabe_wypadajace_250_g.html dokładnie, to ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Edyś fryzurka ładna ale jakoś tak nie mogę sobie Ciebie w niej wyobrazić Monia głowa do góry Rozumiem, że facet się nie zna i próbuje Ci kazać pracować wg swojej wiedzy No to kurde przesrane Dokładnie Aniu, przesrane Ale i tak sie nie dam, nie z takimi dałam sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Edyś fryzurka ładna ale jakoś tak nie mogę sobie Ciebie w niej wyobrazić Monia głowa do góry Rozumiem, że facet się nie zna i próbuje Ci kazać pracować wg swojej wiedzy No to kurde przesrane Dokładnie Aniu, przesrane Ale i tak sie nie dam, nie z takimi dałam sobie radę Dzielna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Edyś fryzurka ładna ale jakoś tak nie mogę sobie Ciebie w niej wyobrazić Łaj????? Czołem Anuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Edytko krety są cieżkie do wytepienia ale karbid powinien dac sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć dziewczyny Edyś fryzurka ładna ale jakoś tak nie mogę sobie Ciebie w niej wyobrazić Łaj????? Czołem Anuś! No sama nie wiem Jakoś mi krótkie włosy do Ciebie nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Edytko krety są cieżkie do wytepienia ale karbid powinien dac sobie radę. Nie nie będę miała ich na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz miałam kiedyś kótkie włosy, nawet czarne też. A teraz taka mi sie podoba szalenie. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18034/krotkie-wlosy-330.jpeg Aniu masz na myśli WZW? A widziałaś mnie bez makijażu?????? Przed wzw można się zaszczepić, mi bardziej chodzi o nieprofesjonalne wykonanie Nie widziałam Cię bez makijażu ale jak sobie pomyślę, to jestem pewna, że nie byłoby źle Jarek Cię pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Edytko krety są cieżkie do wytepienia ale karbid powinien dac sobie radę. a czy to coś powoduje drgania czy ma truciznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No sama nie wiem Jakoś mi krótkie włosy do Ciebie nie pasują A pamiętasz mnie na NK w innych wcieleniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Edytko krety są cieżkie do wytepienia ale karbid powinien dac sobie radę. Nie nie będę miała ich na sumieniu. Jak zrobisz ogród i zryją Ci go to pewnie przestaniesz mieć skrópuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No sama nie wiem Jakoś mi krótkie włosy do Ciebie nie pasują A pamiętasz mnie na NK w innych wcieleniach? NIE Idę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze Ci się kojarzy. Karbid to podstawa w walce z kretami. A do włosów farbowanych Vax jest bardzo dobry. czy to znaczy, że one padaja trupem??????? Edytko krety są cieżkie do wytepienia ale karbid powinien dac sobie radę. a czy to coś powoduje drgania czy ma truciznę To najzwyklejsza trucizna. O żadnych wybuchach nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Przed wzw można się zaszczepić, mi bardziej chodzi o nieprofesjonalne wykonanie Nie widziałam Cię bez makijażu ale jak sobie pomyślę, to jestem pewna, że nie byłoby źle Jarek Cię pozdrawia No tak, to trzeba mieć fach w ręku, aby zrobić to profi i jeszcze tak aby wyglądało w miarę naturalnie. Aniu ja nawet po zakupy wychodzę w makijażu, coby ludzi nie wypłoszyć. Jaki ten Jareczek milutki. Ciągle o mnie pamięta. Uściskaj go ode mnie. w dniu jego święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jak zrobisz ogród i zryją Ci go to pewnie przestaniesz mieć skrópuły Nigdy w życiu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edyś ciemnym włosom mówimy nie Krótkim włosom, nawet jasnym też mówimy nie Najładniej, wg mnie, wyglądasz w tych co masz teraz, rozpuszczonych lub spiętych No chyba, że chcesz trochę skrócić, też ładnie A co Marek na Twój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts