bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A ja w weekendy w ogóle sie nie maluję, a mój mąż twierdzi, że lepiej wyglądam bez makijażu...........hm............... No pewnie, że pamięta. Co siedzę na forum to pyta co u Ciebie A'propos..................sezon grzewczy się kończy to może namówisz Marka na wizytę w Poznaniu???? Uściskałaś Jarka ode mnie? Oczywiście, że tak kurde nie umiem w tym miejscu wstawić buźki, wstawia się na końcu Zezon grzewczy jeszcze trochę potrwa. Może się da namówić. No to namawiaj go.....................czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Boszeeeeeeeeeeeeeee......................ja też chcę usłyszeć takie słowa A swoją drogą jeśli masz ochotę zmnienić fryzurkę i dobrze się czujesz w krótkich to.................już Tylko musi być świetny fryzjer do tej, którą nam pokazałaś, tak jak Monia mówiła PS. Nie nadążam, muszę się cofać kilka postów do tyłu, żeby odpisać No nie mów, że Jarek nie mówi do Ciebie czule. W krótkich fajnie było, tylko tyle lat zapuszczałam, że mi żal. Aniu, a od ostatniej naszej wizyty nic a nic nie obcinałam, więc mam już niezły kołtun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale Wy tu zapitalacie z postami nadążyć nie mogę Monia, głosuj, głosuj bo spadamy jak chcesz to Ci jeszcze linka dla Dawidka podrzucę... podrzucaj a najlepiej tutaj to moze i dziewczyny zagłosują A na co lub na kogo głosujemy bo ja nie w temacie jestem Ania ma u siebie na dole link z Nadią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale Wy tu zapitalacie z postami nadążyć nie mogę Monia, głosuj, głosuj bo spadamy jak chcesz to Ci jeszcze linka dla Dawidka podrzucę... podrzucaj a najlepiej tutaj to moze i dziewczyny zagłosują Na Nadusię juz głosowałam. Ale można tylko raz dziennie. Kurde blaszka, o co loto Na córcię Dario można głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale Wy tu zapitalacie z postami nadążyć nie mogę Monia, głosuj, głosuj bo spadamy jak chcesz to Ci jeszcze linka dla Dawidka podrzucę... podrzucaj a najlepiej tutaj to moze i dziewczyny zagłosują Na Nadusię juz głosowałam. Ale można tylko raz dziennie. Kurde blaszka, o co loto Na córcię Dario można głosować dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko mam podobnie. Nie używam cieni ani szminek ale bez wytuszowanych rzęs nie wychodzę z domu. Też nie używam cieni. Ale mała kreseczka i tusz obowiązkowo. A tak chciałabym nic nie robić ze swoją facjatą. Hmmm...........jak się tyle lat maluje to cięzko by było przestać. Ja bez tuszu czuję się jakbym była nieubrana A ja się czuję jak wyblakła koza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Boszeeeeeeeeeeeeeee......................ja też chcę usłyszeć takie słowa A swoją drogą jeśli masz ochotę zmnienić fryzurkę i dobrze się czujesz w krótkich to.................już Tylko musi być świetny fryzjer do tej, którą nam pokazałaś, tak jak Monia mówiła PS. Nie nadążam, muszę się cofać kilka postów do tyłu, żeby odpisać No nie mów, że Jarek nie mówi do Ciebie czule. No mówi czule....................np. "cześć babo" W krótkich fajnie było, tylko tyle lat zapuszczałam, że mi żal. Aniu, a od ostatniej naszej wizyty nic a nic nie obcinałam, więc mam już niezły kołtun. Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale Wy tu zapitalacie z postami nadążyć nie mogę Monia, głosuj, głosuj bo spadamy jak chcesz to Ci jeszcze linka dla Dawidka podrzucę... podrzucaj a najlepiej tutaj to moze i dziewczyny zagłosują Na Nadusię juz głosowałam. Ale można tylko raz dziennie. Kurde blaszka, o co loto Na córcię Dario można głosować no... można w linku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale Wy tu zapitalacie z postami nadążyć nie mogę Monia, głosuj, głosuj bo spadamy jak chcesz to Ci jeszcze linka dla Dawidka podrzucę... podrzucaj a najlepiej tutaj to moze i dziewczyny zagłosują A na co lub na kogo głosujemy bo ja nie w temacie jestem Ania ma u siebie na dole link z Nadią. Zagłosowałam Cudna córcia Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Ładnemu we wszystkim ładnie, wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko mam podobnie. Nie używam cieni ani szminek ale bez wytuszowanych rzęs nie wychodzę z domu. Też nie używam cieni. Ale mała kreseczka i tusz obowiązkowo. A tak chciałabym nic nie robić ze swoją facjatą. Hmmm...........jak się tyle lat maluje to cięzko by było przestać. Ja bez tuszu czuję się jakbym była nieubrana A ja się czuję jak wyblakła koza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Mów mi Ania Cześć Aniu Głos oddałam, jutro też oddam, daj link do synka i powiedz o co chodzi w tym głosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Ładnemu we wszystkim ładnie, wiesz. wiem... co nie znaczy, że to o mnie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. A ja nie wiem jak Ania wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Ładnemu we wszystkim ładnie, wiesz. wiem... co nie znaczy, że to o mnie mowa Ale tym razem o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts