Edmar70 10.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy Nic z tego. Jestem nie fotogeniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. A ja nie wiem jak Ania wygląda A jak to możliwe?????????????? Moze zajrzyj na nk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy podpisuję się obiema nogami i obiema rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy Nic z tego. Jestem nie fotogeniczna. No teraz to kokietujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy Nic z tego. Jestem nie fotogeniczna. Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edytko mam podobnie. Nie używam cieni ani szminek ale bez wytuszowanych rzęs nie wychodzę z domu. Też nie używam cieni. Ale mała kreseczka i tusz obowiązkowo. A tak chciałabym nic nie robić ze swoją facjatą. Hmmm...........jak się tyle lat maluje to cięzko by było przestać. Ja bez tuszu czuję się jakbym była nieubrana A ja się czuję jak wyblakła koza. to jest dopiero hasło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy podpisuję się obiema nogami i obiema rencami Fju....fju....fju...ładna pogodę dziś mieliśmy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. A ja nie wiem jak Ania wygląda A jak to możliwe?????????????? Moze zajrzyj na nk. Ale ja nie mam Ani w znajomych i nawet nie wiem jak jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Łał to może jakieś aktualne zdjęcie pokażesz? E tam....nie chcę ale my chcemy podpisuję się obiema nogami i obiema rencami Fju....fju....fju...ładna pogodę dziś mieliśmy, prawda? No................prawda...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/2d9e8368fe99c57c9a15f2779517d7a7 nie mogłam się oprzeć, żeby jego też nie wrzucić, w końcu jestem mamą dwójki dzieci, a nie tylko Nadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. Ale ja bym poplosiła takie z dzisiaj..............no ewentualnie z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/2d9e8368fe99c57c9a15f2779517d7a7 nie mogłam się oprzeć, żeby jego też nie wrzucić, w końcu jestem mamą dwójki dzieci, a nie tylko Nadusi No własnie. Lecę głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/2d9e8368fe99c57c9a15f2779517d7a7 nie mogłam się oprzeć, żeby jego też nie wrzucić, w końcu jestem mamą dwójki dzieci, a nie tylko Nadusi Boski synuś Zapytam jeszcze raz..................a o co chodzi w tym głosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. ja nie widziałam O masz ci los.... U mnie się jeszcze gdzieś pałętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. A ja nie wiem jak Ania wygląda A jak to możliwe?????????????? Moze zajrzyj na nk. Ale ja nie mam Ani w znajomych i nawet nie wiem jak jej szukać w klanie Muratora jestem, no... Taka czarnula( ), stoję sobie w takiej jakby wodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. Ale ja bym poplosiła takie z dzisiaj..............no ewentualnie z wczoraj Aniu zejdź ze mnie bo mi duszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. Ale ja bym poplosiła takie z dzisiaj..............no ewentualnie z wczoraj Aniu zejdź ze mnie bo mi duszno. Chciałaś powiedzieć"nie napieraj na mnie bo się w sobie zamknę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts