DarioAS 10.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/2d9e8368fe99c57c9a15f2779517d7a7 nie mogłam się oprzeć, żeby jego też nie wrzucić, w końcu jestem mamą dwójki dzieci, a nie tylko Nadusi Boski synuś Zapytam jeszcze raz..................a o co chodzi w tym głosowaniu tylko o zabawę, do wygrania jest chyba (nie pamiętam dokładnie) 35 misiów, czyli 35 najwyższych not dostanie misia. Mi nawet nie o misia chodzi.. wiecie, jak to młoda mama... fajnie gdzieś pochwalić sie swoim dzieciątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jakbym nie widziała Twoich zdjec to i może bym Ci uwierzyła No właśnie juz mnie widziałyście. Więc nie ma o czym gadać. Ale ja bym poplosiła takie z dzisiaj..............no ewentualnie z wczoraj Aniu zejdź ze mnie bo mi duszno. Chciałaś powiedzieć"nie napieraj na mnie bo się w sobie zamknę" O tak dostanę jeszcze jakiegoś ścisku i co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu zagłosowałam, jako 40-sta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no.. cholera nie nadążam... za Wami... CZEŚĆ ANIU BOBOWA (tak się to odmienia??? ) Monia, nie chce już zawracać głowy jeszcze jednym dzieciem moim bo to, co dla Nadusi robicie to i tak dużo a ja byłam i biała (czyt. jasny, jasny blond...), i blond i złoty blond i ruda i kasztanowa... a teraz jestem bruneta Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz Co do koloru włosów to ładnemu we wszystkim ładnie ale w ciemnych włoskach i tak najbardziej mi się podobasz. A ja nie wiem jak Ania wygląda A jak to możliwe?????????????? Moze zajrzyj na nk. Ale ja nie mam Ani w znajomych i nawet nie wiem jak jej szukać w klanie Muratora jestem, no... Taka czarnula( ), stoję sobie w takiej jakby wodzie.... Chyba nie widać Twojego zdjęcia, a na profilu Moni też nie ma zdjęcia i napisali konto usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dawaj link i nie marudz, nikomu głowy nie zawrcasz http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/2d9e8368fe99c57c9a15f2779517d7a7 nie mogłam się oprzeć, żeby jego też nie wrzucić, w końcu jestem mamą dwójki dzieci, a nie tylko Nadusi Boski synuś Zapytam jeszcze raz..................a o co chodzi w tym głosowaniu tylko o zabawę, do wygrania jest chyba (nie pamiętam dokładnie) 35 misiów, czyli 35 najwyższych not dostanie misia. Mi nawet nie o misia chodzi.. wiecie, jak to młoda mama... fajnie gdzieś pochwalić sie swoim dzieciątkiem No to wszystko jasne Jutro znowu zagłosuję ale dobrze byłoby gdybyś mogła dodatkowo umieścić linka synusia pod swoim podpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) A moi sami chodzą spać.................jak ja już zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to chyba nie mnie znalazłaś... tego zdjęcia poszukaj Aniu http://photos.nasza-klasa.pl/13122439/112/thumb/073d951c44.jpeg tylko galeria jest dla obcych zablokowana, trzeba zaproszenie zostawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) A moi sami chodzą spać.................jak ja już zasnę Mój też usypia sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to chyba nie mnie znalazłaś... tego zdjęcia poszukaj Aniu http://photos.nasza-klasa.pl/13122439/112/thumb/073d951c44.jpeg tylko galeria jest dla obcych zablokowana, trzeba zaproszenie zostawić.... Piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) A moi sami chodzą spać.................jak ja już zasnę Mój też usypia sam my też naszych nie usypiamy... tylko czytamy 1 rozdział książecz, potem światło...bach.... i zamykamy drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) to teraz pomyśl, jakim cudem karmię Nadusię... w tym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) to teraz pomyśl, jakim cudem karmię Nadusię... w tym momencie... Dobre, dobre, niech się chłopak wykarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to teraz pomyśl, jakim cudem karmię Nadusię... w tym momencie... Ja jak karmiłam, to potrafiłam w karciochy grać ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziewczyny słodkich snów. i do jutra wieczorem. Wcześniej pewnie nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziewczyny słodkich snów. i do jutra wieczorem. Wcześniej pewnie nie dam rady Monia po co Ty chodzisz do tej roboty...nooo. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie Ale i tak Cię widziałam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts