GLAMOURMUM 10.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) to teraz pomyśl, jakim cudem karmię Nadusię... w tym momencie... super, czyli nie ja jedna - jedyna... Nawet nie wiesz jak sie cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja też idę lulu Do jutra mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie Ale i tak Cię widziałam wcześniej a gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja też idę lulu Do jutra mam nadzieję Obiecanki cacanki. Miłych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziewczyny słodkich snów. i do jutra wieczorem. Wcześniej pewnie nie dam rady Moniu, Aniu kolorowych snóóóófffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie no... a mi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz jestem... musiałam położyć młodego spać i jeszcze przeczytałam mu książeczkę .Tomka nie ma , bo w Warszawce siedzi , więc ten jakże miły obowiązek przypadł na mnie ciekawe jak szybko nadrobisz zaległości Och, ja bardzo rzadko kładę dzieci spać...raczej robi to Tomek... ja nie mogę , bo w tym czasie jestem zajęta rozmową z Wami (hmmm wyrodna ze mnie matka!!!) to teraz pomyśl, jakim cudem karmię Nadusię... w tym momencie... Dobre, dobre, niech się chłopak wykarze chłopak, czyli monsz to juz dawno śpi z młodym w jego pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to chyba nie mnie znalazłaś... tego zdjęcia poszukaj Aniu http://photos.nasza-klasa.pl/13122439/112/thumb/073d951c44.jpeg tylko galeria jest dla obcych zablokowana, trzeba zaproszenie zostawić.... Piękne zdjęcie dobra, dobra... już Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No i poszły na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No i poszły na dobre. ja byłam pobiegać z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja nie poszłam teraz idę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Aniu nareszcie przysłalaś zaproszenie no... a mi nie Bo ja Aniu przysłałam klanowi muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 to chyba nie mnie znalazłaś... tego zdjęcia poszukaj Aniu http://photos.nasza-klasa.pl/13122439/112/thumb/073d951c44.jpeg tylko galeria jest dla obcych zablokowana, trzeba zaproszenie zostawić.... Piękne zdjęcie dobra, dobra... już Cię lubię Ale ja poważnie mówię Dzień dobry zapomniałam powiedzieć więc mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry Romuś jak żona??? dzieciaczki jeszcze w brzuszku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 http://images47.fotosik.pl/81/20315045efcefd0fmed.jpg bardzo ładna dachóweczka!!!!! Bardzo mi się podoba na prawdę ci się podoba...???, bo ja właśnie nie wiem czy wybrać antracyt czy ciemny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jezu, dziewczyny za Wami nie można nadążyć. Glamciu ładny dach. My chcemy antracytowy. Ale sąsiedzi mają ciemnobrązowy - też jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jezu, dziewczyny za Wami nie można nadążyć. Glamciu ładny dach. My chcemy antracytowy. Ale sąsiedzi mają ciemnobrązowy - też jest ładny. Cześć Guzmanko... No właśnie problem polega na tym,że obydwa podobają mi sie jednakowo...więc chyba skończy się tak, że pojadę do hurtowni i zrobię losowanie ... na kogo wypadnie na tego bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry Romuś jak żona??? dzieciaczki jeszcze w brzuszku ??? Dziękuje Kasiu Żona czuje się dobrze. Leży sobie i odpoczywa. Dziewczynki nadal w brzuszku Muszę Ci powiedzieć że w ostatnim tygodniu brzuch jej nieźle urósł Podano jej sterydy żeby przyspieszyć rozwój płuc u dzieci, żeby mogły samodzielnie oddychać jakby się już urodziły My mamusie strasznie się poświęcamy dla tych małych ukochanych istotek. Cieszę się, że z żoną dobrze, jeszcze bardziej sie cieszę , że dziewczynki jeszcze w brzuszku, niech sie królewny rozwijają i rosną. A jak Twoja córeczka, która została w domu?? jak znosi rozstanie z mamusią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 http://images47.fotosik.pl/81/20315045efcefd0fmed.jpg bardzo ładna dachóweczka!!!!! Bardzo mi się podoba na prawdę ci się podoba...???, bo ja właśnie nie wiem czy wybrać antracyt czy ciemny brąz naprawdę mi się podoba bardzo orginalny ja mam zwyklasty - rudy - taki jak większośc domów Romek nie narzekaj..domek masz bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts