GLAMOURMUM 11.03.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry Romuś jak żona??? dzieciaczki jeszcze w brzuszku ??? Dziękuje Kasiu Żona czuje się dobrze. Leży sobie i odpoczywa. Dziewczynki nadal w brzuszku Muszę Ci powiedzieć że w ostatnim tygodniu brzuch jej nieźle urósł Podano jej sterydy żeby przyspieszyć rozwój płuc u dzieci, żeby mogły samodzielnie oddychać jakby się już urodziły My mamusie strasznie się poświęcamy dla tych małych ukochanych istotek. Cieszę się, że z żoną dobrze, jeszcze bardziej sie cieszę , że dziewczynki jeszcze w brzuszku, niech sie królewny rozwijają i rosną. A jak Twoja córeczka, która została w domu?? jak znosi rozstanie z mamusią ? Pierwsze dwa dni były cięzkie W dzień super...za to w nocy się budziła, wołała mamę i płakała Teraz już jest super biedna kruszynka... tęskni za mamusią ... w ciągu dnia jest z babcią o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Helloł!!! Glamcia, w rzadnym wypadku bązowy , plote. Romku, super, że sie już żona i bąbelki lepiej czują. Jeszcze trochę i będzie po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Helloł!!! Glamcia, w rzadnym wypadku bązowy , plote. Romku, super, że sie już żona i bąbelki lepiej czują. Jeszcze trochę i będzie po wszystkim. mówisz, że lepszy antracyt... Edytko zróbmy tak... Ja zrobię dach antracyt a jak będę miała ochotę pomieszkac pod brązowym to po prostu przyjadę do Ciebie... na kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 mówisz, że lepszy antracyt... Edytko zróbmy tak... Ja zrobię dach antracyt a jak będę miała ochotę pomieszkac pod brązowym to po prostu przyjadę do Ciebie... na kilka tygodni No i zrozumiałaś mnie w mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Helloł!!! Glamcia, w rzadnym wypadku bązowy , plote. Romku, super, że sie już żona i bąbelki lepiej czują. Jeszcze trochę i będzie po wszystkim. Dzięki Edyś Ale fajny atawar zona musi jeszcze trochę wytrzymać..lekrze chcieliby ją przetrzymać do 36-37 tygodnia. W tej chwili leci 32 No i tak cały czas w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cały czas - niestety już tak będzie do końca ma bezwzględny nakaz leżenia nawet do toalety najlepiej jakby nie wstawała Cholera no nie ma wyjścia, jokoś musicie to przeżyć. Żonie współczuję, bo taki kilkutygodniowy pobyt w szpitalu, może doprowadzić do wścieklizny. Romku, a Ty sobie zapewne poradzisz. Obrotny chłopak z Ciebie. A Marcia może odwiedzać mamusię w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cześć dziewczyny i chłopaki kasiu bardzo oryginalna ta dachówka antracytowa, ale żeby pomóc Ci w dokonaniu wybru musiałabyś powiedzieć jakie będą okna i kolor tynku. Romek trzymam kciuki za żonkę i za Ciebie Marcie. O was się nie martwię, na pewno sobie poradzicie, ale żal mi małej, że nie moze się z mamusią spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No ja bywam............a Ciebie coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hejka widzę, że Kasiu masz ten sam dylemat dachówkowy, który i ja miałam , na razie stanęło na antracycie ale czy się to nie zmieni to nie dam głowy uciąć Romciu ostatnio właśnie myślałam o Twojej żonce, ja w pierwszej ciąży też tak musiałam leżeć i wspominam to jak koszmar ale czego się nie robi dla naszych okruszków buziaki dla Twoich Dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 cześć dziewczyny i chłopaki kasiu bardzo oryginalna ta dachówka antracytowa, ale żeby pomóc Ci w dokonaniu wybru musiałabyś powiedzieć jakie będą okna i kolor tynku. Aniu podbitka będzie w kolorze brązu, okna sa orzechowe.... a do okoła domku cokół będzie z ciemnego klinkieru tak samo jak kominy na dachu....więc w tej sytuacji i pasuje brąz i antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu może stworzymy ankietę, kto za jaką dachówką optuje? Ja za antracytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu może stworzymy ankietę, kto za jaką dachówką optuje? Ja za antracytem. żebym to ja umiała robić ankiety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu może stworzymy ankietę, kto za jaką dachówką optuje? Ja za antracytem. żebym to ja umiała robić ankiety.... Ha....żebym to ja umiała Ale zróbmy za to takie mini głosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu może stworzymy ankietę, kto za jaką dachówką optuje? Ja za antracytem. żebym to ja umiała robić ankiety.... Ha....żebym to ja umiała Ale zróbmy za to takie mini głosowanie. nie wiem, czy to ma sens. Frekwencja na tym komentarzyku jest kiepska . A efilo już wróciła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kiepska?????? No nie mów. Efilo jeszcze nie ma. A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kiepska?????? No nie mów. Efilo jeszcze nie ma. A czemu pytasz? tak z ciekawości, bo nie byłam dzisiaj u niej.... a jej zniknięcie było takie nagłe ...ciach,ciach,ciach i jej nie ma Frekwencja ilości waszych odwiedzin jest duża...i bardzo Wam dziękuje...ale ilościowa nowych ludzi mała... najbardziej zależy mi opinii najbliższych...a Wy już swoja wypowiedziałyście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kasiu może stworzymy ankietę, kto za jaką dachówką optuje? Ja za antracytem. ja też, cześć kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dziękuję ale zdjęcie już troszkę nieaktualne, bo włosków Zu przybyło poczekaj, poczekaj jeszcze trochę i będziesz marzył, żeby te wszystkie dzieci gdzieś sobie poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień dobry kochani....dziękuję za poranne odwiedziny... Kawusia..... http://images43.fotosik.pl/75/1ce42cd6e1eb9edamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts