GLAMOURMUM 12.03.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no tak.. ja tutaj serwuję kawusie...a wszyscy dali nogę To ja sobie w takim razie stąd idę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O........jakie tu pyszności z samego rana Kawkę wypiłam, teraz wcinam ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O........jakie tu pyszności z samego rana Kawkę wypiłam, teraz wcinam ciastko Dzień dobry Cześć Tygrysie Jak Marcia, tęskni bardzo za mamą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cześć Kofana ja tylko jedno malutkie zjadłam Resztę dla Was zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cześć Kofana ja tylko jedno malutkie zjadłam Resztę dla Was zostawiłam Popełniłas taki maciupci grzeszek. jak tam dietka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O........jakie tu pyszności z samego rana Kawkę wypiłam, teraz wcinam ciastko Dzień dobry Cześć Tygrysie Jak Marcia, tęskni bardzo za mamą ? w dzień nie ma problemu...wie że mama jest w szpitalu, rozmawia z nią przez telefon...zupełny luzik tylko czasami w nocy się budzi...płacze i woła mamę..ale wtedy się tak mocno przytulimy i zasypia....muszę się przyznać że rozpuszczam córkę - śpi z tatą I dobrze, że ją w ten sposób rozpuszczasz Dla niej to jest niezwykle trudna sytuacja, ona jeszcze nie rozumie dlaczego mamusia tak dlugo musi być w szpitalu. Marcia musi się czuć bezpiecznie z Tobą i rozpieszczaj ją do woli. Pamięta, że ak wróci mama z maluszkami to też siłą rzeczy będzie miała dla niej mniej czasu. Aha............coś Ci podpowiem. Żeby starsze rodzeństwo nie czuło się zazdrosne czy odrzucone ktoś mi poradził (jak urodziłam młodszego syna), żeby ze szpitala przyjść do domu z prezentem dla starszego dziecka od tego młodszego. I wiesz co..............podziałało. I dobrze jest jak będziecie mogli sobie tak zorganizować czas, żeby znaleźć wolny czas tylko dla Marci, np. tylko Wy i Marca, albo mama i Marcia albo tata i Marcia. Chodzi o to, żeby mała czuła, że nadal jest Waszą ukochaną córką i tak jak do te pory robicie coś tylko z nią. To tez działa Trochę się rozpisałam, nie chciałam, żeby to zabrzmiało jak jaieś mądrości, ale przyszło mi do głowy więc się podzieliłam mom doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cześć Kofana ja tylko jedno malutkie zjadłam Resztę dla Was zostawiłam A do swoich komentarzy nawet nie zajrzy co chcesz za stronkę?? No przeciez byłam..........w tak zwanym międzyczasie A za stronke poproszę.............hm.............. ................nie wiem co Co dostanę to się będe cieszyć, a jak nic nie dostanę to też się będę cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cześć Kofana ja tylko jedno malutkie zjadłam Resztę dla Was zostawiłam Popełniłas taki maciupci grzeszek. jak tam dietka? Poszła sobie Była miesiąc i efektów żadnych Teraz jestem na etapie "zanim gruby schudnie to chudy umrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romku, Ania dobrze piszę. Podpisuję się pod tym. Posłuchaj rad starszych cioć. Takich, wiesz, doświadczonych wyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poszła sobie Była miesiąc i efektów żadnych Teraz jestem na etapie "zanim gruby schudnie to chudy umrze" Aniu może za wcześnie sie poddałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romku, Ania dobrze piszę. Podpisuję się pod tym. Posłuchaj rad starszych cioć. Takich, wiesz, doświadczonych wyg. Doświadczone wygi Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poszła sobie Była miesiąc i efektów żadnych Teraz jestem na etapie "zanim gruby schudnie to chudy umrze" Aniu może za wcześnie sie poddałaś? a już to tyle razy przerabiałam, że mi się po prostu nie chce. Nie mam motywacji. Żeby chociaż 2 kilogramy sobie poszły........a tu nic Tak naprawdę to powinnam kompletnie zmienić sposb odżywiania (na zawsze) i zacząć się ruszać (przynajmniej raz lub dwa razy w tygodniu), ale to jest trudne. A poza tym lubię zjeść dobre rzeczy a nie tylko chude, cienkie i drobiowe. A jeśli chodzi o ćwiczenia to interesuje mnie tylko taniec, a mój mąż nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu http://lh3.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sbi0gcxlxuI/AAAAAAAAAoA/VdzTMMpUJHI/s640/DSC01988.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Przez cały miesiąc nic a nic nie spadłaś z wagi??? To aż niemożliwe. No jak to nie masz motywacji. Jak rozpoczynałaś dietkę, to mówiłaś, że nie możesz na siebie patrzeć i że musisz coś z tym zrobić. Chyba, że przesadzasz z tym swoim wyglądem. Zapewne tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Pasie, formalnie juz bym Zu schrupała na miejscu i jeszcze z nikim bym sie nie podzieliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zu bossssska Romuś nie ma sprawy Jak potrzebujesz coś wedzeć to pytaj A z Marcią tylko w domku jesteś po południu czy wybieracie się na akieś specjalne wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Przez cały miesiąc nic a nic nie spadłaś z wagi??? To aż niemożliwe. No jak to nie masz motywacji. Jak rozpoczynałaś dietkę, to mówiłaś, że nie możesz na siebie patrzeć i że musisz coś z tym zrobić. Chyba, że przesadzasz z tym swoim wyglądem. Zapewne tak jest. No nic a nic. Mówię Ci zero, null I nadal nie mogę na siebie patrzeć, ale postanowiłam, że w tym roku na plażę wyjdę tylko w sukience więc Wiesz Edytko jak to jest. Tak na prawdę żadna z nas nie jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. Ja mam takie napady. Czasami mówię sobie - dobra, wolę być zdrowa niż chuda, a czasami to jak patrzę na siebie to................... I trudna jest ta zmiana którą powinnam sobie zafundować. Więc ............jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Ale na pewno za jakieś dwa, trzy miesiące znowu będę chciaa próbować i znowu tak samo się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć i czołem! Aniu tylko nie pochłoń wszystkich, zostaw choć gryza. Kasiu, co to za foszki???? Cześć Kofana ja tylko jedno malutkie zjadłam Resztę dla Was zostawiłam A do swoich komentarzy nawet nie zajrzy co chcesz za stronkę?? No przeciez byłam..........w tak zwanym międzyczasie A za stronke poproszę.............hm.............. ................nie wiem co Co dostanę to się będe cieszyć, a jak nic nie dostanę to też się będę cieszyć to ja za stronkę....zapraszam na wakacje O właśine tu: http://www.hotelsoftherichandfamous.com/hotels/eden-rock-hotels/eden-rock-hotels-default.jpg łał ale pięknie lecę się pakować O której wylot Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zu Wam dziękuje bo właśnie wstała po całych 20 minutach spania i cieszy się do swojego zdjęcia jak gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts