Edmar70 03.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edytko a ile metrów ma Twoja kuchnia? 9 To malutka. Moja obecna ma 9 metrów. Ale nie ma sie co martwić.... na pewno będzie piękna.. No...mega gigant to ona nie jest ...ale mam jeszcze spiżarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzięki Edyś znaczy płaskownik podoba mi się to rozwiązanie tylko się trochę go boję. czekam na Twoje opinie jak wyjdzie w praniu Hmmm...a czego się boisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a co ja Ci będę wątpliwości siać. obadasz, powiesz że oki to Ci wtedy powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a co ja Ci będę wątpliwości siać. obadasz, powiesz że oki to Ci wtedy powiem No to teraz zadałaś mi ćwieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no to ja już nic nie mówię idę sobie dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzięki Edyś znaczy płaskownik podoba mi się to rozwiązanie tylko się trochę go boję. czekam na Twoje opinie jak wyjdzie w praniu Hmmm...a czego się boisz? właśnie miałam zadać to samo pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no to ja już nic nie mówię idę sobie dobrej nocki No to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no to ja już nic nie mówię idę sobie dobrej nocki No to pa chyba jutro zadzwonię do koleżanki i się podpytam o co może chodzić .... z tym blatem. Ona ma taką kuchnię od 11 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dajcie spokój Ja mam jakieś fobie a Wy od razu schizujecie. No dobra - napiszę o co chodzi to będziecie mogły spokojnie rozwiać moje obawy i się nie stresować więcej Boję się o dwie sprawy: 1. że miejsce łączenia będzie podmakać i z czasem się wybrzuszy 2. że jest tam rancik w który będą wchodzić okruszki jak się będzie chciało je 'zamieść' z blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Efilko masz fobię...faktycznie. Ale przyznam, że nie do końca nieuzasadnioną. Jest duzo racji w tym co piszesz. Ale ja gapa oczywiście kompletnie o tym nie pomyślałam. Teraz to już po ptokach. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no i ja bym miała jeszcze jedną... na moim inoksie mam zacieki nie do zmycia bo kiedyś przez przypadek zaciapałam czymś co się wżarło i zostawiło ślady... wygląda mi to na gorący tłuszcz, ale nie wiem...w każdym razie zacieki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja myślę, że to jest kwestia osilikonowania tego brzegu i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a takie aluminium to też czasem jest lakierowane żeby nic sie z nim nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz to biednej wdowie czekac pozostaje, albo sie pochlastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz to biednej wdowie czekac pozostaje, albo sie pochlastać. Och nie martw sie, rozmawiałam z koleżanką ( o której wczoraj wspominałam) i mówiła, że nic takiego nie ma miejsca. Jest bardzo zadowolona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no i kłopot z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz to biednej wdowie czekac pozostaje, albo sie pochlastać. Och nie martw sie, rozmawiałam z koleżanką ( o której wczoraj wspominałam) i mówiła, że nic takiego nie ma miejsca. Jest bardzo zadowolona ... Czy to znaczy, że mam się już zacząć cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz to biednej wdowie czekac pozostaje, albo sie pochlastać. Och nie martw sie, rozmawiałam z koleżanką ( o której wczoraj wspominałam) i mówiła, że nic takiego nie ma miejsca. Jest bardzo zadowolona ... Czy to znaczy, że mam się już zacząć cieszyć? Edytko no nie inaczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie mogę się doczekać efektu końcowego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie mogę się doczekać efektu końcowego!! Ja tysz. Na nic tak nie czekałam (czekam), jak na tę kuchnię właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts