GLAMOURMUM 12.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kiepsko się starasz poczekam aż Ania wygra w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja myslałem że trzymasz kciuki za moją wygraną idę do domu papapapa jasne, że trzymam,bo jak Ania nie wygra...to pożyczę od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.03.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item568205221_promocja_dachowka_rupp_ceramika_sirius_antracyt.html Dobra cena Pozdrawiam. Danusiu to jest ten sam Pan do którego wysłałam ci namiary... Ale P.M dał mi taką samą cenę.... tylko do końca marca muszę zapłacić.... za całość... robie zrzutę .. Do końca marca powiadasz Kurcze trzeba będzie się decydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item568205221_promocja_dachowka_rupp_ceramika_sirius_antracyt.html Dobra cena Pozdrawiam. Danusiu to jest ten sam Pan do którego wysłałam ci namiary... Ale P.M dał mi taką samą cenę.... tylko do końca marca muszę zapłacić.... za całość... robie zrzutę .. Do końca marca powiadasz Kurcze trzeba będzie się decydowac. no ja wczoraj rozmawiałam z Tomkiem i zdecydujemy sie na ta dachówkę w tej cenie. Tyle negocjacji nie może pójść na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Idę wysłac wycenę do pana M. zobaczymy jak się ustosunkuje do całej tej wyceny z w-wy Bo na tekowy kolor dostałam dobrą cenę ale kurcze cały czas podoba mi sie jeszcze brąz i bądź tu człeku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Idę wysłac wycenę do pana M. zobaczymy jak się ustosunkuje do całej tej wyceny z w-wy Bo na tekowy kolor dostałam dobrą cenę ale kurcze cały czas podoba mi sie jeszcze brąz i bądź tu człeku mądry ja mam to samo - antracyt i brąz....który wybrać.... A dostałaś już wycenę z Wawy...i jaka różnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Na tekowy dostałam 3,98Brąz 3,52zł.Tekowy bardziej brązowy i błyszczącyBrąz bardziej stonowany w siriusie.Ja chyba pojadę kupię po 1 szt te które mi sie podobają i na spokojnie pomyślę.A Ty jakie dostałaś ceny na siriusza od M.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Na tekowy dostałam 3,98 Brąz 3,52zł. Tekowy bardziej brązowy i błyszczący Brąz bardziej stonowany w siriusie. Ja chyba pojadę kupię po 1 szt te które mi sie podobają i na spokojnie pomyślę. A Ty jakie dostałaś ceny na siriusza od M.? Takie jak w Warszawi . ...3,30 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Na tekowy dostałam 3,98 Brąz 3,52zł. Tekowy bardziej brązowy i błyszczący Brąz bardziej stonowany w siriusie. Ja chyba pojadę kupię po 1 szt te które mi sie podobają i na spokojnie pomyślę. A Ty jakie dostałaś ceny na siriusza od M.? Takie jak w Warszawi . ...3,30 brutto Ale pan M. będzie miał do słuchania ja mu pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A może on myślał że się pytam o brąz w serii rubin.Bo ta dachówka jest droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu http://lh3.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sbi0gcxlxuI/AAAAAAAAAoA/VdzTMMpUJHI/s640/DSC01988.JPG jakie śliczne maleństwo ile ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie znam sie na studniach. A to będzie taka pitna woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu, trzymam kciuki za Twoje kobietki, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie znam sie na studniach. A to będzie taka pitna woda? Na 90% tak. Ale zawsze zostaje 10% że nie. Jednak jeżeli okaże sie ,że nie jest do spożycia to jeszcze nie jest tak źle, bo nadaje sie do kapieli, prania, sprzatnia, do ogrodu. A wodę pitna można sobie kupić przez Eden - 35 zł za 10 litrów wody. U nas jednak najwięcej wody idzie na kąpiele, na 15 minutowe mycie rączek przez dzieci, na kąpiele psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 E...to gites. Ale wiesz co, trochę chyba dużo będziesz bulić za Eden. Takie 10 litrów to wbrew pozorom bardzo mało i na niewiele dni starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu jakie śliczne maleństwo ile ma Zuzanka 14 marca 10 miesięcy skończy właśnie siedzi mi na kolanach bo pospała od 20 ze 40 minut i podejrzewam, że teraz do północy mnie przetrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam To ja może wtrącę w kwestii dachówki Rupp Siriusa Antracyt też kiedyś byłem nastawiony na tą dachówkę dopóki nie trafiłem na ten watek i nie zobaczyłem w kilku hurtowniach tej dachówki na żywo i na kilku dachach http://forum.muratordom.pl/ludzie-zobaczcie-jaki-mam-piekny-dach-z-rupp,t80545.htm?highlight=rupp widzę, że fotki z tego wątku zniknęły - nie wiem czemu - czyżby działalność speców od pseudo marketingu RUPP-a ? Dokładnie się przyjrzyjcie tej dachówce w hurtowniach ( różnych), bo one mają skazę - każda w tym samym miejscu. Wygląda to jak jakieś wyszczerbienie czy też jakby to było obtarcie dachówki podczas transportu. Jest to wada technologii wypalania dachówki - wypalają je po kilka szt w piecu bez przekładki i stąd te skazy. W miejscu szczytu tej fałdki od przodu dachówki. Jest to miejsce dość widoczne jak się patrzy z dołu na ułożoną dachówkę na dachu - widać tą skazę już z odległości ok. 3m Jak już tą dachówkę zdecydowanie odrzuciłem z mojego castingu to trafiłem na dachówkę firmy Jacobi - szczególnie wpadł mi w oko model J12 Edelschwarz ( czarna angoba szlachetna określana czasem jako staroniemiecka czerń) - jest o niebo lepsza jakościowo, a cenowo jest na poziomie Koramica zwykłej angoby. Na mój dach prawie 300m2 kosztowała ok. 20 tys netto Jakby co szczegóły u mnie w dzienniku i fotki dachówki z bliska i na dachu również. I sorry, że namieszałem - jeżeli namieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam To ja może wtrącę w kwestii dachówki Rupp Siriusa Antracyt też kiedyś byłem nastawiony na tą dachówkę dopóki nie trafiłem na ten watek i nie zobaczyłem w kilku hurtowniach tej dachówki na żywo i na kilku dachach http://forum.muratordom.pl/ludzie-zobaczcie-jaki-mam-piekny-dach-z-rupp,t80545.htm?highlight=rupp widzę, że fotki z tego wątku zniknęły - nie wiem czemu - czyżby działalność speców od pseudo marketingu RUPP-a ? Dokładnie się przyjrzyjcie tej dachówce w hurtowniach ( różnych), bo one mają skazę - każda w tym samym miejscu. Wygląda to jak jakieś wyszczerbienie czy też jakby to było obtarcie dachówki podczas transportu. Jest to wada technologii wypalania dachówki - wypalają je po kilka szt w piecu bez przekładki i stąd te skazy. W miejscu szczytu tej fałdki od przodu dachówki. Jest to miejsce dość widoczne jak się patrzy z dołu na ułożoną dachówkę na dachu - widać tą skazę już z odległości ok. 3m Jak już tą dachówkę zdecydowanie odrzuciłem z mojego castingu to trafiłem na dachówkę firmy Jacobi - szczególnie wpadł mi w oko model J12 Edelschwarz ( czarna angoba szlachetna określana czasem jako staroniemiecka czerń) - jest o niebo lepsza jakościowo, a cenowo jest na poziomie Koramica zwykłej angoby. Na mój dach prawie 300m2 kosztowała ok. 20 tys netto Jakby co szczegóły u mnie w dzienniku i fotki dachówki z bliska i na dachu również. I sorry, że namieszałem - jeżeli namieszałem w sumie to namieszałeś już kilka dni temu kiedy to czytałam w jakimś komentarzyku Twoja rozmowę z inną budującą. Przeczytałam ten wątek.... i trochę mnie zaniepokoił. Rozmawiałam wczoraj z hurtownia , od której biorę tą dachówkę i zagwarantowali mi to ... i nawet napisali na piśmie, że w przypadku jakichkolwiek wad tej dachówki, nie muszę jej odbierać. Zaryzykuję, a jeżeli się okaże że coś jest nie tak... to wymyślę coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 E...to gites. Ale wiesz co, trochę chyba dużo będziesz bulić za Eden. Takie 10 litrów to wbrew pozorom bardzo mało i na niewiele dni starcza. Edytko pokiełbasily mi sie ceny... Za 19 litrów - 17zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 w sumie to namieszałeś już kilka dni temu kiedy to czytałam w jakimś komentarzyku Twoja rozmowę z inną budującą. Przeczytałam ten wątek.... i trochę mnie zaniepokoił. Rozmawiałam wczoraj z hurtownia , od której biorę tą dachówkę i zagwarantowali mi to ... i nawet napisali na piśmie, że w przypadku jakichkolwiek wad tej dachówki, nie muszę jej odbierać. Zaryzykuję, a jeżeli się okaże że coś jest nie tak... to wymyślę coś innego Tylko o to chodzi, że producent nie traktuje tej skazy jako wady i uparcie stoi przy swoim od 2006 roku, że są produkowane zgodnie z normą budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts