GLAMOURMUM 12.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 w sumie to namieszałeś już kilka dni temu kiedy to czytałam w jakimś komentarzyku Twoja rozmowę z inną budującą. Przeczytałam ten wątek.... i trochę mnie zaniepokoił. Rozmawiałam wczoraj z hurtownia , od której biorę tą dachówkę i zagwarantowali mi to ... i nawet napisali na piśmie, że w przypadku jakichkolwiek wad tej dachówki, nie muszę jej odbierać. Zaryzykuję, a jeżeli się okaże że coś jest nie tak... to wymyślę coś innego Tylko o to chodzi, że producent nie traktuje tej skazy jako wady i uparcie stoi przy swoim od 2006 roku, że są produkowane zgodnie z normą budowlaną hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu jakie śliczne maleństwo ile ma Zuzanka 14 marca 10 miesięcy skończy właśnie siedzi mi na kolanach bo pospała od 20 ze 40 minut i podejrzewam, że teraz do północy mnie przetrzyma to 4 miesiące starsza od Nadusi tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 E...to gites. Ale wiesz co, trochę chyba dużo będziesz bulić za Eden. Takie 10 litrów to wbrew pozorom bardzo mało i na niewiele dni starcza. Edytko pokiełbasily mi sie ceny... Za 19 litrów - 17zł A to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dobry wieczór Ale się dzisiaj rozpisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu http://lh3.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sbi0gcxlxuI/AAAAAAAAAoA/VdzTMMpUJHI/s640/DSC01988.JPG Pasie śliczną masz córeczkę Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Helloł Monia! Czy Ty wymiksowałaś się z NK? Bo zniknęła mi jedna znajoma? Jak było dziś w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu http://lh3.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sbi0gcxlxuI/AAAAAAAAAoA/VdzTMMpUJHI/s640/DSC01988.JPG Pasie śliczną masz córeczkę Zazdraszczam Monia jeszcze wszystko przed Tobą... Witaj moja droga...jak w pracy.... jutro koniec tygodnia..i pierwsze 5 dni przepracowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Romciu specjalnie dla Ciebie Zu z włosami i zębami na wierzchu http://lh3.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sbi0gcxlxuI/AAAAAAAAAoA/VdzTMMpUJHI/s640/DSC01988.JPG Pasie śliczną masz córeczkę Zazdraszczam Monia jeszcze wszystko przed Tobą... Witaj moja droga...jak w pracy.... jutro koniec tygodnia..i pierwsze 5 dni przepracowane... Jeżeli chodzi o efekty to jest dobrze ale narazie cisza, nie chcę zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty Ale jaja.... Monia a Ty w ogóle byłaś moją znajomą, bo nie pamiętam. Z pracą cicho sza. Nie zapeszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty Ale jaja.... Monia a Ty w ogóle byłaś moją znajomą, bo nie pamiętam. Z pracą cicho sza. Nie zapeszam. Edytko czy Ty przypadkiem nie masz sklerozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty Ale jaja.... Monia a Ty w ogóle byłaś moją znajomą, bo nie pamiętam. Z pracą cicho sza. Nie zapeszam. Edytko czy Ty przypadkiem nie masz sklerozy Mam.... Przyznaję się bez bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No to ladnie A te zdjecia pamietasz???? http://images34.fotosik.pl/50/2f3e323d6633c8aa.jpg http://images33.fotosik.pl/43/16b6d909019233bd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty mocno trzymam za ciebie kciuki.... może lepiej wypocznij...żebyś miała jutro dużo siły na "walkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty mocno trzymam za ciebie kciuki.... może lepiej wypocznij...żebyś miała jutro dużo siły na "walkę" Już zaczynam powoli się przyzwyczajać do takiego trybu życia ale najgorsze jest to spowiadanie się przed przełożonym Robiłam to ostatnio jakieś 100 lat temu Powiem Wam po cichu, że mojemu przełożonemu mięknie rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jaaaaaasnne!!!! To drugie miałaś w avatarku. Ale wiesz co w ogóle nie zauważyłam Twojego zniknięcia z NK? W sumie to tak mało ostatnio mnie NK interesuje, że mogłam coś przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty mocno trzymam za ciebie kciuki.... może lepiej wypocznij...żebyś miała jutro dużo siły na "walkę" Już zaczynam powoli się przyzwyczajać do takiego trybu życia ale najgorsze jest to spowiadanie się przed przełożonym Robiłam to ostatnio jakieś 100 lat temu Powiem Wam po cichu, że mojemu przełożonemu mięknie rura i bardzo dobrze....większość facetów tak ma... a może on wymięka podd wpływem twojego uroku osobistego?? net mi siada i nie wiem czy wyśle ten post.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Powiem Wam po cichu, że mojemu przełożonemu mięknie rura Wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Do pionu gościa i na drzewo liście pompować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloł Edyś Mnie na NK juz dawno nie ma. Jakieś 3 miesiące już będzie. W pracy w miarę ale jutro mam ciężki dzień. Mam jutro parę ciężkich rozmów ale jak wszystko dobrze pójdzie to będą efekty mocno trzymam za ciebie kciuki.... może lepiej wypocznij...żebyś miała jutro dużo siły na "walkę" Już zaczynam powoli się przyzwyczajać do takiego trybu życia ale najgorsze jest to spowiadanie się przed przełożonym Robiłam to ostatnio jakieś 100 lat temu Powiem Wam po cichu, że mojemu przełożonemu mięknie rura i bardzo dobrze....większość facetów tak ma... a może on wymięka podd wpływem twojego uroku osobistego?? net mi siada i nie wiem czy wyśle ten post.... Glamcia on po prostu zrozumiał, ze o chemii owadobójczej gooooowno wie i ze jak nie będzie się mnie słuchał to goooowno będzie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Powiem Wam po cichu, że mojemu przełożonemu mięknie rura Wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Do pionu gościa i na drzewo liście pompować. Edytko nigdy nie dałam sobie wejść na głowę i nie raz i nie dwa straciłam przez to ale przynajmniej nie dałam sobą pomiatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts