Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Nastka :)

Kiedyś był cały wątek o beblach BRW, szczególnie kuchennych. I tam większość pisała, że badziewie, syf, itp. :roll: I dlatego ten wątek zbił mnie z tropu. Ale nie mam zamiaru tak do końca brać tych opinii sa serio, tym bardziej, że są i tacy którzy są zadowoleni. :)

Ja słyszałam opinie wileu osób, że wszystkie meble BRW oprócz kuchennych to badziewie, ale i tak się z tym nie zgadzam. Moje komody stoją już 5 rok (z czego pół roku w pyle na budowie :wink: ) i jakoś żyją.

Edytko te meble ringo dla córki do pokoju sa bardzo ładne :)

Naprawdę są niczego sobie. :)

Widziałam je na żywca i córa też, i jesteśmy pod względem wizualnym na tak. Jest tylko małe ale....one są z BRW. A ta firma ponoć nie cieszy się dobrą opinią. :roll:

ja mam komodę z BRW i tez jestem zadowolona.

Dzięki Nastka :)

Kiedyś był cały wątek o beblach BRW, szczególnie kuchennych. I tam większość pisała, że badziewie, syf, itp. :roll: I dlatego ten wątek zbił mnie z tropu. Ale nie mam zamiaru tak do końca brać tych opinii sa serio, tym bardziej, że są i tacy którzy są zadowoleni. :)

Ja słyszałam opinie wileu osób, że wszystkie meble BRW oprócz kuchennych to badziewie, ale i tak się z tym nie zgadzam. Moje komody stoją już 5 rok (z czego pół roku w pyle na budowie :wink: ) i jakoś żyją.

ja mam w salonie Largo, stoją rok i nic się z nimi nie dzieje...

przy moim dzieciu starszym...

to cud jesst 8) :p

No właśnie, nie wszystkie są dobre. Więc skąd mieć pewność, że Ringo akurat jest ok? :roll:

Ale pewnie do wielu innych firm też można sie przyczepić i nigdy nie mieć pewności, czy dany towar nie okaże się bublem. :roll:

Mamy weekend. :D

EDYTKO CHYBA NIE MA IDEALNYCH FIRM... KTÓRE WYTWARZAJĄ IDEALNY TOWAR

dobry wieczor a mnie sie biale meble szalenie podobaja, sama wkleilam biala komode do dziennika, na konkretnym tle wyglada bosko

no właśnie a moze Ty mnie uratujesz i podpowiesz jaką można pod białe meble zastosowac podłogę. Trochę się boję....zastosować czysty biały kolor... czy nie będzie za biało w domu, bo jeżeli chodzi o tło ściany... to właśnie przyszło mi do głowy ... ściana biała z czerwonymi wzorami. Mam juz czerwony narożnik.... który muszę zabrać... chyba, że dam go do obicia na inny kolor...ale na razie póki co jest czerwony

moim zdaniem tlem do mebli sa sciany wiec podloga moze byc spokojnie jasniutka

a jaka Ty chcesz podloge biala?

chcę połączyć kremowy ( bardziej białawy) gres.... z panelami w kolorze merbau..., czyli taki standardzik...chociaż dzisiaj do głowy przyszedł mi pomysł czekoladowych kafelek i bardzo jasnych paneli...chociaż ten pomysł trochę mniej do mnie przemawia... bo mam białego, kudłatego psa :)

Słyszę dziewczyny.... że rozmawiacie o meblach.

Po pierwsze, dobrze wyglądają kontrasty, więc moim zdaniem, fajnie może wyglądać ciemna podłoga do białych mebli. Szczególnie jak nie chcesz stawiać sofy przy ścianie, tylko bliżej środka.

Po drugie, ja niestety mam złe doświadczenia z meblami kuchennymi z BRW (płyta MDF) :-? Mam kuchnie 2 lata, no 2 i prawie pół. Raz ją reklamowałam, ale niestety znowu dzieje się to samo. Rozumiem, że kuchnię się zdecydowanie częściej używa niż zwykłe meble pokojowe. W kuchni są narażone na ciepło, wilgoć, tłuszcz, itd... Kuchnie z BRW też mogą być z różnych materiałów :wink: