GLAMOURMUM 18.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ile masz tego dachu i dlaczego nr 1 to faworyt ja się nie bardzo miałam czym kierować bo to byli podwykonawcy mojego machera od SSO dach ma powierzchnię - 243m2. Pan numer 1 jest z polecenia i wiem, że robi bardzo starannie i jest w tym dobry. Dobrze mi sie z nim rozmawiało, wyjaśniał bez problemu laikowi i doradzał kilka rzeczy, materiałów, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dopisałam ci ile kosztował mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Roboty ciesielskie wykonywała mi ekipa os SSO, więc nie wiem ile to kosztowało. natomiast dekarze za mój czterospadowy dach, cos ponad 300m, wzięli za robociznę - wraz z oknami połaciowymi, ale bez podbitki 12 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dopisałam ci ile kosztował mój tak, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Roboty ciesielskie wykonywała mi ekipa os SSO, więc nie wiem ile to kosztowało. natomiast dekarze za mój czterospadowy dach, cos ponad 300m, wzięli za robociznę - wraz z oknami połaciowymi, ale bez podbitki 12 tys. to skąd u nas takie ceny Wydaje mi się, że mam dar...przyciągania drogich firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Roboty ciesielskie wykonywała mi ekipa os SSO, więc nie wiem ile to kosztowało. natomiast dekarze za mój czterospadowy dach, cos ponad 300m, wzięli za robociznę - wraz z oknami połaciowymi, ale bez podbitki 12 tys. to skąd u nas takie ceny Wydaje mi się, że mam dar...przyciągania drogich firm No ale jak do tego co zrobili mi dekarze ca 12 tys. doliczysz jeszcze pracę cieśli, to pewnie sie z lekka wyrówna i wyjdzie te 20 tysiaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Roboty ciesielskie wykonywała mi ekipa os SSO, więc nie wiem ile to kosztowało. natomiast dekarze za mój czterospadowy dach, cos ponad 300m, wzięli za robociznę - wraz z oknami połaciowymi, ale bez podbitki 12 tys. to skąd u nas takie ceny Wydaje mi się, że mam dar...przyciągania drogich firm No ale jak do tego co zrobili mi dekarze ca 12 tys. doliczysz jeszcze pracę cieśli, to pewnie sie z lekka wyrówna i wyjdzie te 20 tysiaczków. umówiłam sie na jutro jeszcze z 4 dekarzami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 GlamciaTy masz bardzo skomplikowany dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamcia Ty masz bardzo skomplikowany dach niby tak, ale z którym cieślą nie rozmawiałam, to mówili, że cena jest uzlaeżniona od m2 dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jak dobrze Cie widziec Kasiu mój skromny, dwuspadowy dach 200m2 z robocizną, dachówką cementową i oknami wycenili na 34tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jak dobrze Cie widziec Kasiu mój skromny, dwuspadowy dach 200m2 z robocizną, dachówką cementową i oknami wycenili na 34tys ja za więźbę z łatami i kontr łatami mam około 9,5 tyś + 20 tyś netto dachówka, okna, membrana, rynny. CZyli dach materiały + robocizna = 50 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć Kasiu Cześć Aniu... u Ciebie też już lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 18.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamurko mogłabyś podać mi jakieś namiary na hurtownie z dachówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamurko mogłabyś podać mi jakieś namiary na hurtownie z dachówkami? Guzmanko... ja najpierw rozmawiałam z Panem J....ze Swarzędza...ma dobre ceny... jednak najlepsze ceny wynegocjowałam w Gnieźnie ...w hurtowni Bolann - Namiary Marcin Wiśniewski - 605 834 705. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 18.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamurko mogłabyś podać mi jakieś namiary na hurtownie z dachówkami? Guzmanko... ja najpierw rozmawiałam z Panem J....ze Swarzędza...ma dobre ceny... jednak najlepsze ceny wynegocjowałam w Gnieźnie ...w hurtowni Bolann - Namiary Marcin Wiśniewski - 605 834 705. Dzięki, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Mi też miło Cię widzieć choć Cię nie widzę I ja też nie mogę żyć bez Was, to chyba już na chorobę się kwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Mi też miło Cię widzieć choć Cię nie widzę I ja też nie mogę żyć bez Was, to chyba już na chorobę się kwalifikuje NO I ŻEBY NIGDY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY SIĘ Z TEJ CHOROBY LECZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts