bobowa budowniczowa 18.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Mi też miło Cię widzieć choć Cię nie widzę I ja też nie mogę żyć bez Was, to chyba już na chorobę się kwalifikuje NO I ŻEBY NIGDY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY SIĘ Z TEJ CHOROBY LECZYĆ Ja Ciebie lov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 18.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamurko, to kiedy tak naprawdę zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Mi też miło Cię widzieć choć Cię nie widzę I ja też nie mogę żyć bez Was, to chyba już na chorobę się kwalifikuje NO I ŻEBY NIGDY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY SIĘ Z TEJ CHOROBY LECZYĆ Ja Ciebie lov Ja Ciebie też loviu, loviu, loviu (To loviu, loviu, loviu...musisz zaśpiewać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Glamurko, to kiedy tak naprawdę zaczynacie? to będzie niespodzianka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooooooo...........Kasia wróciła ta oferta nr 3 podejrzana mi się wydaje A oferta nr 1 to P. R. z Obornik.... Miło mi Cię Aniu widziec.... Ja nie mogę dłuuugo bez Was żyć Mi też miło Cię widzieć choć Cię nie widzę I ja też nie mogę żyć bez Was, to chyba już na chorobę się kwalifikuje NO I ŻEBY NIGDY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY SIĘ Z TEJ CHOROBY LECZYĆ Ja Ciebie lov Ja Ciebie też loviu, loviu, loviu (To loviu, loviu, loviu...musisz zaśpiewać) Zaśpiewałam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A mnie ktoś loviu???? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.03.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A mnie ktoś loviu???? Dobry! No a jakże by inaczej.... loviu, loviu, loviu..... Oczywiście Edytko musisz sobie zaśpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A mnie ktoś loviu???? Dobry! no... ja na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć Kasiu Cześć Aniu... u Ciebie też już lepiej?? na razie lepiej ale nie wiem na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Glamurko, to kiedy tak naprawdę zaczynacie? to będzie niespodzianka.... Cos mi się wydaje, że .... już zaczęłaś coś robić... i zaraz wyskoczysz ze stanem zero i będzie NIESPODZIANKA. Zauważyłyście, że Glamurka ma ostanio mniej czasu i mniej pisze. Buziaki i trzymam kciuki. P.S. My chyba dzisiaj się dowiemy kiedy będziemy zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Doberek wpadłam powiedzieć u nas śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Doberek wpadłam powiedzieć u nas śnieg pada Łooo, a u nas mroźno, ale pięknie, słonecznie i ani jednej chmurki na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A mnie ktoś loviu???? Dobry! Jasne Ja Ciebie lovju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Doberek wpadłam powiedzieć u nas śnieg pada Śnieg U nas słoneczko piękne choć mroźno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jestem rozkochiwana..... co ca uczucie!!!! Doberek! Glamcia faktycznie może Ty nas zaskoczysz i pokażesz, jak juz mury sie stawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ALE WY MNIE NIE DOCENIACIE.... Stan zero???? - moje ukochane...za kilka dni wklejam zdjęcia wykończonego domku.. a tak na serio....to potwierdzam, że będzie to niespodzianka.... Muszę uciekać.... będę na pewno około 16:30-17:00 Całuski i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No masz no..........wpadła i wypadła Cześć Edytko Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Już mnie skręca z ciekawości. Lubię niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.03.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No masz no..........wpadła i wypadła Cześć Edytko Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" Jeszcze chwilkę jestem,bo wklejam link dla Martynki na zbiórkę pieniędzy.Pamiętacie, opowiadałam Wam kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No masz no..........wpadła i wypadła Cześć Edytko Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" Oooooo....zjadłabym fondue czekoladowe z owocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts