Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No masz no..........wpadła i wypadła :cry:

Cześć Edytko :lol:

Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" :wink:

Jeszcze chwilkę jestem,bo wklejam link dla Martynki na zbiórkę pieniędzy.Pamiętacie, opowiadałam Wam kiedyś :cry:

Pamiętam, a gdzie ten link będzie?

Edytko jest opis na dole...pod moimi opisami.

Cześć Kasiu.

ale w linku otwiera sie "nasza klasa" do zalogowania?

tak Edytko, tam są zdjęcia małej... i przez to konto zbierają pieniądze.... i można zobaczyć przebieg choroby jak się mała zmienia pod wpływem leczenia sterydami.

Niestety jest gorzej.

Mała bardzo się cieszy jak ludzie wpisują sie do jej znajomych... to jest jej teraz jedyne zajęcie.

Witaj, to co poczęstujesz mnie jakąś kawką?

Mały mi się w nocy rozłożył i pół nocy nie spałam. Póżniej bieganie do lekarza, po mamę... ufff. Teraz jestem w pracy i "odpoczywam" :wink:

Bardzo proszę....

http://images43.fotosik.pl/75/1ce42cd6e1eb9edamed.jpg

mój mały za to coś sobie poprzestawiał.... i codziennie rano budzi się o 5.55

Cześć Kasiu.

ale w linku otwiera sie "nasza klasa" do zalogowania?

tak Edytko, tam są zdjęcia małej... i przez to konto zbierają pieniądze.... i można zobaczyć przebieg choroby jak się mała zmienia pod wpływem leczenia sterydami.

Niestety jest gorzej.

Mała bardzo się cieszy jak ludzie wpisują sie do jej znajomych... to jest jej teraz jedyne zajęcie.

:cry: :cry: :cry: :cry:

życie jest bardzo niesprawiedliwe :cry:

Hehe, a ja musze moich wyciagać w tygodniu o 7 z łózka, żeby zdążyć do szkoły, za to w weekend, jak na złość, budzą się wcześniej i czasami hałasują. No i liczne dzieci licznych sąsiadów ( są w wielku 0,5 roku- 5 lat) starsznie hałasują, a dodam, że mamy bardzo akustyczne mieszkania.... więc my z Darkiem ubieramy korki do uszu, żeby troszkę odespać.

I powtarzamy sobie, że jeszcze troszkę i się wybudujemy i przeprowadzimy i będzie cisza....

Hehe, a ja musze moich wyciagać w tygodniu o 7 z łózka, żeby zdążyć do szkoły, za to w weekend, jak na złość, budzą się wcześniej i czasami hałasują. No i liczne dzieci licznych sąsiadów ( są w wielku 0,5 roku- 5 lat) starsznie hałasują, a dodam, że mamy bardzo akustyczne mieszkania.... więc my z Darkiem ubieramy korki do uszu, żeby troszkę odespać.

I powtarzamy sobie, że jeszcze troszkę i się wybudujemy i przeprowadzimy i będzie cisza....

Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy?

Kupiłaś już te bloczki budowlane ?

Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu :-? :-?

Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego :roll: , w sensie że gorszej jakości niby...

A co do terminu... to :evil: ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr

On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy.

Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika.

Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi....

Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!!

Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu :-? :-?

Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego :roll: , w sensie że gorszej jakości niby...

A co do terminu... to :evil: ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr

On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy.

Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika.

Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi....

Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!!

Bloczki są bardzo dobrej jakości.....stwierdzenie mojego kierownika budowy.

A jeżeli chodzi o kierownika... to może lepiej zmienić kierownika niż robić pod jego dyktando....