Edmar70 19.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No masz no..........wpadła i wypadła Cześć Edytko Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" Jeszcze chwilkę jestem,bo wklejam link dla Martynki na zbiórkę pieniędzy.Pamiętacie, opowiadałam Wam kiedyś Pamiętam, a gdzie ten link będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.03.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No masz no..........wpadła i wypadła Cześć Edytko Dzisiaj mam plan: idę do Browaru na tzw. "babskie łajzy" Jeszcze chwilkę jestem,bo wklejam link dla Martynki na zbiórkę pieniędzy.Pamiętacie, opowiadałam Wam kiedyś Pamiętam, a gdzie ten link będzie? Edytko jest opis na dole...pod moimi opisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cześć Kasiu.ale w linku otwiera sie "nasza klasa" do zalogowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cześć Kasiu. ale w linku otwiera sie "nasza klasa" do zalogowania? tak Edytko, tam są zdjęcia małej... i przez to konto zbierają pieniądze.... i można zobaczyć przebieg choroby jak się mała zmienia pod wpływem leczenia sterydami. Niestety jest gorzej. Mała bardzo się cieszy jak ludzie wpisują sie do jej znajomych... to jest jej teraz jedyne zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry Wpadłam się tylko przywitac. Na nic nie mam czasu a juz na siedzenie na forum prawie wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zostawię jeszcze coś do picia bo jest okazja http://www.bankier.pl/static/att/57000/1915179_szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hejka ja też wpadłam się przywitać czekam na tę Kasiową niespodziankę ale widzę, że jeszcze bomba nie wybuchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Siemaneczko! Moniś, a co świętujemy? Napić się już napiłam, pycha było, ale muszę wiedzieć za co tak z rana sobie pozwalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry no właśnie polała i jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witaj, to co poczęstujesz mnie jakąś kawką? Mały mi się w nocy rozłożył i pół nocy nie spałam. Póżniej bieganie do lekarza, po mamę... ufff. Teraz jestem w pracy i "odpoczywam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witaj, to co poczęstujesz mnie jakąś kawką? Mały mi się w nocy rozłożył i pół nocy nie spałam. Póżniej bieganie do lekarza, po mamę... ufff. Teraz jestem w pracy i "odpoczywam" Bardzo proszę.... http://images43.fotosik.pl/75/1ce42cd6e1eb9edamed.jpg mój mały za to coś sobie poprzestawiał.... i codziennie rano budzi się o 5.55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mój mały za to coś sobie poprzestawiał.... i codziennie rano budzi się o 5.55 moja o 6tej... od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cześć Kasiu. ale w linku otwiera sie "nasza klasa" do zalogowania? tak Edytko, tam są zdjęcia małej... i przez to konto zbierają pieniądze.... i można zobaczyć przebieg choroby jak się mała zmienia pod wpływem leczenia sterydami. Niestety jest gorzej. Mała bardzo się cieszy jak ludzie wpisują sie do jej znajomych... to jest jej teraz jedyne zajęcie. życie jest bardzo niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hehe, a ja musze moich wyciagać w tygodniu o 7 z łózka, żeby zdążyć do szkoły, za to w weekend, jak na złość, budzą się wcześniej i czasami hałasują. No i liczne dzieci licznych sąsiadów ( są w wielku 0,5 roku- 5 lat) starsznie hałasują, a dodam, że mamy bardzo akustyczne mieszkania.... więc my z Darkiem ubieramy korki do uszu, żeby troszkę odespać. I powtarzamy sobie, że jeszcze troszkę i się wybudujemy i przeprowadzimy i będzie cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hehe, a ja musze moich wyciagać w tygodniu o 7 z łózka, żeby zdążyć do szkoły, za to w weekend, jak na złość, budzą się wcześniej i czasami hałasują. No i liczne dzieci licznych sąsiadów ( są w wielku 0,5 roku- 5 lat) starsznie hałasują, a dodam, że mamy bardzo akustyczne mieszkania.... więc my z Darkiem ubieramy korki do uszu, żeby troszkę odespać. I powtarzamy sobie, że jeszcze troszkę i się wybudujemy i przeprowadzimy i będzie cisza.... Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy? Kupiłaś już te bloczki budowlane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy? Kupiłaś już te bloczki budowlane ? Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego , w sensie że gorszej jakości niby... A co do terminu... to ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy. Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika. Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi.... Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jak o tym myślę, od razu mi się ciśnienie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy? Kupiłaś już te bloczki budowlane ? Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego , w sensie że gorszej jakości niby... A co do terminu... to ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy. Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika. Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi.... Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!! Bloczki są bardzo dobrej jakości.....stwierdzenie mojego kierownika budowy. A jeżeli chodzi o kierownika... to może lepiej zmienić kierownika niż robić pod jego dyktando.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 O widzę, że piękne roślinki kupiłaś. Ładne. A zdradzisz ich nazwy? I gdzie chcesz je umieścić? Ja nadal nie zdecydowałam co kupić na żywopłot przy drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 O widzę, że piękne roślinki kupiłaś. Ładne. A zdradzisz ich nazwy? I gdzie chcesz je umieścić? Ja nadal nie zdecydowałam co kupić na żywopłot przy drodze... Oczywiście, że zdradzę, ale około 19 , bo zaraz jadę na działkę a musze jeszcze dzieci oporządzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts