Guzmanka 20.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy? Kupiłaś już te bloczki budowlane ? Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego , w sensie że gorszej jakości niby... A co do terminu... to ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy. Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika. Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi.... Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!! Bloczki są bardzo dobrej jakości.....stwierdzenie mojego kierownika budowy. A jeżeli chodzi o kierownika... to może lepiej zmienić kierownika niż robić pod jego dyktando.... Przeszło mi to przez myśl... przyznam. Gorzej, że on z polecenia, od siostry kolegi z pracy i jakoś tak niezręcznie by było. Poza tym sporo nas skasował za adaptację i załatwienie pozwolenia. I stwierdziliśmy, że będziemy upierliwi i będziemy wymagać, a co. Tylko ciężko z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Guzmanko znacie już termin rozpoczęcia budowy? Kupiłaś już te bloczki budowlane ? Wiesz co, nasz kierownik nas zbił z tropu Po pierwsze zaczął gadać, że takie tanie bloczki to pewnie z jakiś wibratorów, czy coś takiego , w sensie że gorszej jakości niby... A co do terminu... to ten nasz kierownik taki niekonkretny jest, brrrr On nam miał załatwić firmę, i jedna z która współpracuje ma jeszcze full pracy. Po drugie cenę wstępnie ustalaliśmy w listopadzie zeszłego roku, ale też wszystko przechodziło przez kierownika. Teraz gdy sporo firm nie ma pracy, dostaliśmy ofertę o 6 tys tańszą na "dzień dobry"- to sporo kasy, ale wiesz - nie przez kierownika... i on tak gada dziwnie. Niby ma inną chętną, która może wejść za 1,5 tygodnia nawet, ale z cenami zeszłorocznymi.... Powiedzieliśmy, że chcemy się z nimi skontaktować, to zaczął kręcić, że może nam zorganizować spotkanie... i takie pieprzenie... 0 konkretów. Powiedzieliśmy mu, że chcemy ostro negocjować cenę, że inne warunki są teraz, jest rynek klienta a nie fachowców. A on... że pogada... coś tam coś tam.. i oczywiście NIC NIE WIEMY!!! Bloczki są bardzo dobrej jakości.....stwierdzenie mojego kierownika budowy. A jeżeli chodzi o kierownika... to może lepiej zmienić kierownika niż robić pod jego dyktando.... Przeszło mi to przez myśl... przyznam. Gorzej, że on z polecenia, od siostry kolegi z pracy i jakoś tak niezręcznie by było. Poza tym sporo nas skasował za adaptację i załatwienie pozwolenia. I stwierdziliśmy, że będziemy upierliwi i będziemy wymagać, a co. Tylko ciężko z nim. musicie przemyśleć co jest ważniejsze. A on w związku z tym, że robił Wam adaptację....to nie bierze już nic za prowadzenie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hehe, bierze bierze i to nie mało, ale ma być sumienny i często na budowie, a nie tylko do wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hehe, bierze bierze i to nie mało, ale ma być sumienny i często na budowie, a nie tylko do wpisów. Tylko oprócz utraty pieniędzy możecie mieć z nim sporo utraty nerwów.... uciekam... do usłyszenia wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No....roślinki nieczego sobie Tylko żebym to ja wiedziała, co z czym się je, to byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Siemaneczko! Moniś, a co świętujemy? Napić się już napiłam, pycha było, ale muszę wiedzieć za co tak z rana sobie pozwalam. Juz chyba Edytko doczytałaś z jakiej okazji piłaś z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak wogóle cześć dziewczyny Strasznie sie ciesze, ze wreszcie jest piatek i moge z Wami poplitkowac, tzn. mam nadzieje, ze bede miala z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak wogóle cześć dziewczyny Strasznie sie ciesze, ze wreszcie jest piatek i moge z Wami poplitkowac, tzn. mam nadzieje, ze bede miala z kim Monia nareszcie jesteś. Jakby co ja jestem do Twojej dyspozycji. Domyślam się, że piłam za narodziny bliźniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Bingo!!!! Ania dała niusa u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zgadza się Edytko Nie chciałam nic więcej pisać bez zgody Romka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Romek ma już jedną córkę a wczoraj uridziły mu się dwie dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Romek ma już jedną córkę a wczoraj uridziły mu się dwie dziewczynki. ale superowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ROMUŚ..... GRATULUJĘ TOBIE I ŻONCE...... DLA PIERWSZEJ DZIEWCZYNKI.... http://images37.fotosik.pl/83/cf53459f4f87f937.jpg I DLA DRUGIEJ DZIEWCZYNKI... http://images37.fotosik.pl/83/cf53459f4f87f937.jpg Dużo radości, miłości i CIERPLIWOŚCI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Romek ma już jedną córkę a wczoraj uridziły mu się dwie dziewczynki. ale superowo!!!! Pewnie, ze superowo. Ma chłopak farta, tyle dziewczyn będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A kto ma bliźniaki???? Rom został potrójnym tatusiem???? Romek ma już jedną córkę a wczoraj uridziły mu się dwie dziewczynki. ale superowo!!!! Pewnie, ze superowo. Ma chłopak farta, tyle dziewczyn będzie miał NASTĘPNY BĘDZIE CHŁOPAK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Myślisz, że Romek będzie jeszcze próbował????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Myślisz, że Romek będzie jeszcze próbował????? hmmmm, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja myślę, że jednak chyba już mu starczy no chyba, że się ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.03.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja myślę, że jednak chyba już mu starczy no chyba, że się ................. no to wypijmy pod tego przyszłego syna...no i za nowo narodzone dziewczynki... http://images37.fotosik.pl/83/78c09f7b5ab740admed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts