Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fajnie Glamurko, pierwsze ognisko miałaś na działce...

No pochwal się w końcu, jak tam fundamenty :wink:

My dzisiaj taki zwariowany dzień mieliśmy, że marzę żeby w końcu położyc się do łóżka i np.obejrzeć dobry film. Chyba zaraz to zrobimy, jak tylko drugi synuś pójdzie spać. Starszy już padł.

Z tych roślinek co kupiłaś, to poznaję magnolię. To jedyne co poznałam, ale wszystkie ładne.

Fajnie Glamurko, pierwsze ognisko miałaś na działce...

No pochwal się w końcu, jak tam fundamenty :wink:

My dzisiaj taki zwariowany dzień mieliśmy, że marzę żeby w końcu położyc się do łóżka i np.obejrzeć dobry film. Chyba zaraz to zrobimy, jak tylko drugi synuś pójdzie spać. Starszy już padł.

Z tych roślinek co kupiłaś, to poznaję magnolię. To jedyne co poznałam, ale wszystkie ładne.

Guzmanko przepraszam, miałam ci napisać nazwy tych roślinek. Jutro rano odszukam i napiszę ci w Twoim komentarzyku

Doberek wszystkim :lol: :lol: :lol: :lol:

Monia wiesz co ...................ja to Ci normalnie współczuje z tą robotą :roll: :cry: :wink:

Aniu w niedzielę, o 9 na forum???? :roll: :roll:

ale naturalnie miło Cię widzieć.... :)

Ja Monia też Ci współczuję..... ale z drugiej strony lepsza taka praca niż żadna... jak pieniądze potrzebne :)

Doberek wszystkim :lol: :lol: :lol: :lol:

Monia wiesz co ...................ja to Ci normalnie współczuje z tą robotą :roll: :cry: :wink:

Aniu w niedzielę, o 9 na forum???? :roll: :roll:

ale naturalnie miło Cię widzieć.... :)

Ja Monia też Ci współczuję..... ale z drugiej strony lepsza taka praca niż żadna... jak pieniądze potrzebne :)

Święta prawda Glamciu.

Najlepiej co 15 cm. Nie wszystkie sadzonki się przyjmą więc lepiej gęściej obsadzić.

A mój bluszcz chyba nie przetrzymał zimy :(

Dam mu jeszcze miesiąc, może odbije.

o cholera.....

Monia a z czego robi się szczepki...u nas niedaleko rośnie przepiękny bluszcz...czy wystarczy poobcinać listki i wsadzić do wody do wypuszczenia korzeni.