monia77w1 24.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wiem, że żartowałaś Bardzo się cieszę, że mogę posiedziec ale miałam na dzisiaj parę waznych spraw do załatwienia i jutro będę musiała nadrobić zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to masz dziś wolne Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to masz dziś wolne Monia? Mam Tylko o 14 muszę odebrac auto od mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to szybciutko masz odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Szybko bo u mojego mechanika części przywożą 3 razy dziennie i już o 8 samochód był w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć kobitki... Aniu może być środa...???? Pasiu.....kawusia wygląda przecudnie..... Monia u nas tez strasznie wiało...ledwo chodziłam po polu..... Aniu ...jak Ty jesteś kochana ....codziennie wpadasz i sie witasz... Kasieńko....................przepraszam, ale do końca tygodnia jestem strasznie zajęta popołudniami Ale w przyszłym tygodniu wybieram się na L4, więc od środy będę już w domku cały dzień, to możemy się zdzwonić Ale musisz mi obiecać, że wytrzymasz mój widok z totalnymi siniakami po zabiegu na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Monia mogłaś od razu powiedzieć....,że od tego zalezy Twoja praca....juz dawno bym u Ciebie była... i co najmniej akumulator rozbroiła.... i płyn hamulcowy spuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć kobitki... Aniu może być środa...???? Pasiu.....kawusia wygląda przecudnie..... Monia u nas tez strasznie wiało...ledwo chodziłam po polu..... Aniu ...jak Ty jesteś kochana ....codziennie wpadasz i sie witasz... Kasieńko....................przepraszam, ale do końca tygodnia jestem strasznie zajęta popołudniami Ale w przyszłym tygodniu wybieram się na L4, więc od środy będę już w domku cały dzień, to możemy się zdzwonić Ale musisz mi obiecać, że wytrzymasz mój widok z totalnymi siniakami po zabiegu na oczy obiecuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć kobitki... Aniu może być środa...???? Pasiu.....kawusia wygląda przecudnie..... Monia u nas tez strasznie wiało...ledwo chodziłam po polu..... Aniu ...jak Ty jesteś kochana ....codziennie wpadasz i sie witasz... czy to drugie Aniu... było do mnie?? bo nie wiem, czy mnie też zauważyłaś oczywiście, że do Ciebie... Jak bym mogła Cię nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Szybko bo u mojego mechanika części przywożą 3 razy dziennie i już o 8 samochód był w warsztacie. Monia to koniecznie musisz zmienić mechanika... na takiego, który ma dostawy raz na 3 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry Romuś!!!! Jak tam dziewczynki.....?????? Opowiadaj!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Przepraszam że dopiero teraz się odzywam Romek daj spokój..... jesteś rozgrzeszony!!!! Opowiadaj...a najlepiej wklejaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jakie malutkie.... jakie kochane.....Zdrowe są???, wszystko ok...???Jak czuje się żonka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 W czwartek 19 marca w trzecim dniu 34 tygodnia ciąży po cesarskim cięciu przyszły na świat Tak się pchały że już nie można było czekać dłużej. Olga urodziła się z wagą 2230 g i mierzyła 47cm. Zuzia ważyła 2070 g i mierzyła 45cm A jak serduszka i płuca....??? Wszystko ok... Kruszynki ..... jaką wagę muszą osiągnąć, żeby mogły wyjść ze szpitala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 W czwartek 19 marca w trzecim dniu 34 tygodnia ciąży po cesarskim cięciu przyszły na świat Tak się pchały że już nie można było czekać dłużej. Olga urodziła się z wagą 2230 g i mierzyła 47cm. Zuzia ważyła 2070 g i mierzyła 45cm A jak serduszka i płuca....??? Wszystko ok... Kruszynki ..... jaką wagę muszą osiągnąć, żeby mogły wyjść ze szpitala?? Serduszka bez zastrzeżeń, płuca też W sumie to wszystko z nimi jest dobrze. Są obserwowane cały czas. A waga -hmmmm- nie wiem, słyszałem coś o 2 kg jako o granicznej wadze ale nie jestem pewien A lekarze określili kiedy możecie wracać do domu...... Bardzo sie cieszę , ze dziewczynki są zdrowe.... powiem szczerze ,że martwiłam sie o ich płuca...ale jak jest wszystko ok to rewelacja... A co miałaś jeszcze zapytać.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...podobne sa do siebie,jak na bliźniaczki przystało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ach to nie podobne....Gratuluję Ci Romuś raz jeszcze...oglądałeś życzenia dla dziewczynek w Ani komentarzyku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ach to nie podobne.... Gratuluję Ci Romuś raz jeszcze...oglądałeś życzenia dla dziewczynek w Ani komentarzyku??? idę zobaczyc Było ogólne podniecenie jak Ania przekazała nam tą wspaniałą wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ach to nie podobne.... Gratuluję Ci Romuś raz jeszcze...oglądałeś życzenia dla dziewczynek w Ani komentarzyku??? idę zobaczyc Było ogólne podniecenie jak Ania przekazała nam tą wspaniałą wiadomość. Właśnie widziałem Dziękuję za życzenia Romuś nie ma za co.... w końcu "ciotkami" zostałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Romek no paskudzie Ty jeden Eskę Ci wysłałam a Ty nic Myślałam, ze coś nie gra z dziewczynkami albo żoną No ale cieszę się, że jesteś, dziewczyny w sumie duże się urodziły i cieszę się, że wszystko w porządku Teraz jak się przyssą (tak to się pisze ) do mamusi to niedługo będziecie razem w domku Ajak Marcia przywitała siostry???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts