Guzmanka 24.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Romuś jeszcze raz gratulacje i wszystkiego najlepszego dla dziewczyn i duzych i małych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Stronka 58 i 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! A co sobie życzysz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! A co sobie życzysz???? Wiosny, ładnej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! A co sobie życzysz???? Wiosny, ładnej wiosny już szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! A co sobie życzysz???? Wiosny, ładnej wiosny już szukam. Widzisz co się dzieje za oknem? Jakaś maskra!!! Kilka cm śniegu!!! W godzinę chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A ja sie upomnę o 2 prezenciki. Jak się człowiek nie upomni to nie dostanie!! A co sobie życzysz???? Wiosny, ładnej wiosny już szukam. Widzisz co się dzieje za oknem? Jakaś maskra!!! Kilka cm śniegu!!! W godzinę chyba... Nic mi nawet nie mów..... MASAKRA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jakie kruszynki, ta pielucha sie taka wilgachna wydaje Moje dzieciaki mialy przy urodzeniu prawie 2 razy tyle wiec nawet sobie nie moge wyobrazic jakie to moga byc malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Pewnie, że fajowo Tylko jutro zapierdo....... będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Szybko bo u mojego mechanika części przywożą 3 razy dziennie i już o 8 samochód był w warsztacie. Monia to koniecznie musisz zmienić mechanika... na takiego, który ma dostawy raz na 3 dni.... Chyba będę musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Romku ale słodkie są Twoje maleństwa chociaż faktycznie małe kurczaczki ale z taką wagą to pewnie niedługo będą juz w domu. Dzieci powyżej 2 kg, jeśli wszysytko jest w porządku, wypisuje się ze szpitala. Koniecznie napisz jak Marcia zareagowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jakie kruszynki, ta pielucha sie taka wilgachna wydaje Moje dzieciaki mialy przy urodzeniu prawie 2 razy tyle wiec nawet sobie nie moge wyobrazic jakie to moga byc malenstwa Mój Szymek urodził się miesiąc przed terminem i ważył 3500. Nawet wolę nie myśleć co by było jakby urodził się w terminie. To znaczy wiem co by było. Jakies 5 kg Ale to po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Słodziaki te Romciowe panienki o i jedna Zuzanka jak i moja , ja też sobie nie mogę wyobrazić jaka to kruszyna 2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Monia mogłaś od razu powiedzieć....,że od tego zalezy Twoja praca....juz dawno bym u Ciebie była... i co najmniej akumulator rozbroiła.... i płyn hamulcowy spuściła Wiesz co Monia, ja to bym Ci ten samochód...................do jeziora zepchnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Pewnie, że fajowo Tylko jutro zapierdo....... będzie Monia..........kurde............no.................co Ty sama tam pracujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Pewnie, że fajowo Tylko jutro zapierdo....... będzie Monia..........kurde............no.................co Ty sama tam pracujesz????? No niby nie ale mam swoje obowiązki i nikt za mnie tego nie zrobi bo nie umieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Pewnie, że fajowo Tylko jutro zapierdo....... będzie Monia..........kurde............no.................co Ty sama tam pracujesz????? To nad, które jezioro mam przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A tak wogóle to dzień dobry Mam zepsute auto i nie mogę pracowac Fajowo nie.................... Pewnie, że fajowo Tylko jutro zapierdo....... będzie Monia..........kurde............no.................co Ty sama tam pracujesz????? No niby nie ale mam swoje obowiązki i nikt za mnie tego nie zrobi bo nie umieją Eeee.................no to z jednej strony fajnie, bo wtedy czerpie się satysfakcję z pracy, a z drugiej strony przerąbane A przepraszam, do tej pory kto to robił??? A urlop dostaniesz latem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Do tej pory nikt tego nie robił. A urlop poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts