bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Do tej pory nikt tego nie robił. A urlop poczekamy zobaczymy To może Ty im już powiedz kiedy urlop planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aniu narazie to ja jestem na okresie próbnym A urlop......... do urlopu jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aniu narazie to ja jestem na okresie próbnym A urlop......... do urlopu jeszcze daleko wiem, wiem Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wiesz ja tam z nikim nie będę dyskutowała. Urlop muszę mieć w sierpniu i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzien dobry, przyszlam zobaczyc co u Ciebie i poczytac co u Romka supertaty. Dziewczynki urodzily sie 19 marca - wtedy kiedy ja ach wzruszylam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzien dobry, przyszlam zobaczyc co u Ciebie i poczytac co u Romka supertaty. Dziewczynki urodzily sie 19 marca - wtedy kiedy ja ach wzruszylam sie Chyba przegapiłam Lecę po kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aniu wszystkiego najlepszego http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aniu wszystkiego najlepszego http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg piękne, dziekuje, moje ulubione biale tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aniu wszystkiego najlepszego http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg To ja do tego tulipana dorzucam jeszcze takiego tulipanka... http://images40.fotosik.pl/87/e3df0f1a0510c38d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wychodza panny dzis do domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Doberek Romciu super wiadomości, a Twoja Marcia to dzielna dziewczynka buziaki dla całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wychodza panny dzis do domu?? niestety jescze nie Babcia zawiezie córcie do mamy A jest dobra wiadomość!!!!! Dzisiaj wyciągnęli Ole z inkubatora Romek wspaniałe wiadomości..... dzielna dziewczynka... jeszcze trochę i siostra do niej dołączy... Dzień dobry i uciekam załatwiać restauracje na Komunię mojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Romek wspaniałe wiadomości..... dzielna dziewczynka... jeszcze trochę i siostra do niej dołączy... Dzień dobry i uciekam załatwiać restauracje na Komunię mojej córki ooo Glamciu poruszyłaś drażliwy temat my chcemy w Kasynie wojskowym tam gdzie w styczniu robiliśmy Chrzciny Zu ...... ale mój syn tam nie chce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A gdzie będziesz robiła tą Komunię Glamciu? Ja miałam to w zeszłym roku i czeka mnie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wychodza panny dzis do domu?? niestety jescze nie Babcia zawiezie córcie do mamy A jest dobra wiadomość!!!!! Dzisiaj wyciągnęli Ole z inkubatora Romek wspaniałe wiadomości..... dzielna dziewczynka... jeszcze trochę i siostra do niej dołączy... Dzień dobry i uciekam załatwiać restauracje na Komunię mojej córki to na komunie też trzeba z takim wyprzedzeniem??? Romus ja się modlę , żeby jeszcze wolne miejsce było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A gdzie będziesz robiła tą Komunię Glamciu? Ja miałam to w zeszłym roku i czeka mnie za rok Guzmanko chcemy zrobić w Delicjuszu.... ale dzisiaj jestem umówiona, nie wiadomo czy jeszcze będą wolne miejsca. http://www.delicjusz.pl/preloader.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A gdzie będziesz robiła tą Komunię Glamciu? Ja miałam to w zeszłym roku i czeka mnie za rok Guzmanko chcemy zrobić w Delicjuszu.... ale dzisiaj jestem umówiona, nie wiadomo czy jeszcze będą wolne miejsca. http://www.delicjusz.pl/preloader.htm A mieszkacie gdzieś w pobliżu? Bo to w Rosnówku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 mmm fajne miejsce ten Delicjusz a czemu nie chcecie robić przyjęcia w domu? ja właśnie z tego się bardzo cieszę, że będzie domek więc jak przyjdzie czas to wszystkie uroczystości będzie można w domku zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 My mieszkamy na Junikowie. A komunię robiałam w Pensjonacie czy Hotelu Zacisze w Plewiskach. Mieliśmy blisko, wykwintnie, ładnie. Mogłoby być więcej miejsca na ogródku, ale dzieciaki miały gdzie biegać. Moja bratowa wyprawiała Komunię w Jaśminie w Owińskach, tam też super było, mniej kameralnie, ale to też miało swoje plusy. Więcej komuni, więcej atrakcji dla dzieci - przejazd furmanką, itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 GLAMOURMUM napisał: Romek wspaniałe wiadomości..... dzielna dziewczynka... jeszcze trochę i siostra do niej dołączy... Dzień dobry i uciekam załatwiać restauracje na Komunię mojej córki ooo Glamciu poruszyłaś drażliwy temat my chcemy w Kasynie wojskowym tam gdzie w styczniu robiliśmy Chrzciny Zu ...... ale mój syn tam nie chce....... a dlaczego? Co mu się nie podoba?? a no nie podoba bo sala jest na piętrze a on chce z bezpośrednim wyjściem na dwór bo w zeszłym roku był na takiej komunii i tak mu się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts