efilo 25.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Romku ależ masz maleńkie cudowne Kruszynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kasiu.Muszę sie o to spytac.Czy Ty nie byłaś dzisiaj czasami u Marcina?Tak ok.16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kasiu.Muszę sie o to spytac.Czy Ty nie byłaś dzisiaj czasami u Marcina?Tak ok.16? no byłam.... taka upaprana, bo od rana siedziałam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Glamica Jak tam na budowie, postępy som?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kasiu.Muszę sie o to spytac.Czy Ty nie byłaś dzisiaj czasami u Marcina?Tak ok.16? no byłam.... taka upaprana, bo od rana siedziałam na budowie Wpadłyśmy prawie na siebie przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie poznałaś mnie pewnie po avatarze? Nie wiem dlaczego podpytałam Marcina - jak ta pani ma na imie z która rozmawiał i wyszło że to Ty. Bo ja to nie maiałam pojęcia jak Ty wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kasiu.Muszę sie o to spytac.Czy Ty nie byłaś dzisiaj czasami u Marcina?Tak ok.16? no byłam.... taka upaprana, bo od rana siedziałam na budowie Wpadłyśmy prawie na siebie przy wejściu Byłam dzisiaj taka zakręcona, że kompletnie nie pamiętam, żebym na kogoś wpadała.... ale całkiem możliwe.... jaka szkoda, że nie wiedziałam, że to Ty... A jak się domyśliłaś , że to ja byłam....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie poznałaś mnie pewnie po avatarze? Nie wiem dlaczego podpytałam Marcina - jak ta pani ma na imie z która rozmawiał i wyszło że to Ty. Bo ja to nie maiałam pojęcia jak Ty wyglądasz ale jaja.... Strasznie szkoda, że nie wiedziałam,że to Ty.....pogadałybyśmy sobie...i może doradziłabyś mi jaki wybrać klinkier na komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Stanełam przy drzwiach z mężem w białęj kurtce.Marcin powiedział "niech państwo wejdą tam dalej i zaczekają"............pamiętasz? A po czym pozanałam -usłyszałam że kobieta mówiła o dachówce amtracytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zamówiłam dzisiaj dachówkę i częśc już zapłaciłam.Będzie narazie leżec u nich na składzie.Okna jeszcze nie-bo nie wiem czy montowac juz je czy lepiej jak chata będzie ogrzewana.Rynny wybrałam SCALA zczymś tam w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Stanełam przy drzwiach z mężem w białęj kurtce.Marcin powiedział "niech państwo wejdą tam dalej i zaczekają"............pamiętasz? A po czym pozanałam -usłyszałam że kobieta mówiła o dachówce amtracytowej tak pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zamówiłam dzisiaj dachówkę i częśc już zapłaciłam.Będzie narazie leżec u nich na składzie.Okna jeszcze nie-bo nie wiem czy montowac juz je czy lepiej jak chata będzie ogrzewana.Rynny wybrałam SCALA zczymś tam w środku. oooo, to super.... A kiedy ruszacie z marami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Gdybym od razu się domyśliła że ta kobieta - to Ty to bym się odezwała.Ale jak Marcin wrócił to poinformował mnie że juz Ciebie nie ma. Kiedy ruszamy ?Niby w poniedziałek ale chyba zadzwonie jutro do udziarza i konkretnie sie podpytam bo już nie mogę się doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Gdybym od razu się domyśliła że ta kobieta - to Ty to bym się odezwała.Ale jak Marcin wrócił to poinformował mnie że juz Ciebie nie ma. Kiedy ruszamy ?Niby w poniedziałek ale chyba zadzwonie jutro do udziarza i konkretnie sie podpytam bo już nie mogę się doczekac. Mógł zadzwonić do mnie, zawróciłabym bardzo chętnie ...ale miło mi było Ciebie "poznać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Glamica Jak tam na budowie, postępy som?????????????????? Cześć Monia w piątek stawiają bloczki betonowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Glamica Jak tam na budowie, postępy som?????????????????? Cześć Monia w piątek stawiają bloczki betonowe . A zdjęcia będą??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Glamica Jak tam na budowie, postępy som?????????????????? Cześć Monia w piątek stawiają bloczki betonowe . A zdjęcia będą??????????? jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry miłego dnia dla wszystkich zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja też się przywitam i do pracy zmykam. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja też się przywitam i do pracy zmykam. Dzień dobry ledwo się pojawiłaś i już znikasz Nie pytaj nawet jak mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts