GLAMOURMUM 26.03.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja też się witam.."dzień dobry" i dalej zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja też się witam.."dzień dobry" i dalej zmykam A gdzie uciekasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja też się witam.."dzień dobry" i dalej zmykam A gdzie uciekasz??? Jadę na wojnę kochanie Wczoraj zalewali betonem....coś tam.... i betoniara utknęła w drodze. Wyobraźcie sobie,że nawet liny nie miała do wyciągnięcia....przez traktor. Druga betoniara wróciła do zakładu i zostawiła ta jedną na polu. Dopiero o 20 sciągnęli wóz i wyciągnęli betoniarę....a właściciel każe mi teraz zapłacić za 5 godzin po 300 zł netto + zwrot kosztów za wynajęcie wozu.... Jadę z Bartkiem( właściciel firmy budowlanej) na wojnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chyba ich porąbało Nie widzieli gdzie wieżdzają?? Nie daj się Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chyba ich porąbało Nie widzieli gdzie wieżdzają?? Nie daj się Kasiu Dokładnie to samo im powiedziałam... jelenia szukają. Niech się cieszą , że chcę im dopłacić za 2 godziny pracy pompy. Chociaż też nie powinnam, bo przez pierwszą godzinę kręciła się po polu i sama nie wiedziała gdzie stanąć. Nikt ich nie zmuszał do wjazdu na działkę, mogli odmówić, zresztą Bartek pytał się o to, a oni mówili, że wjeżdżają..... a teraz jelenia szukają.Bartek zreszytą ma od nich podpisy o której skończyli......dziękuję Bogu, że ja go mam... ( POLECAM MOJA FIRMĘ BUDOWLANĄ...., namiary na priwa...) Jeżeli wystawia fakturę to po prostu odmówię jej przyjęcia... Miałyście rację pisząc, że teraz dopiero sie zacznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nieźle Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nieźle Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem! Dzięki za wsparcie... Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem.... Kobieta nie znaczy, że gorsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nieźle Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem! Dzięki za wsparcie... Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem.... Kobieta nie znaczy, że gorsza!!!! tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nieźle Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem! Dzięki za wsparcie... Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem.... Kobieta nie znaczy, że gorsza!!!! tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mógł zadzwonić do mnie, zawróciłabym bardzo chętnie ...ale miło mi było Ciebie "poznać" Mnie również Ciesze się że zrobiłam fundamenty na jesień bo w tej chwili ciężki sprzęt miałby ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witaj Glamciu, nieźle próbują Cię wkręcić, kurde...aż się nóż w kieszeni sam otwiera, brr Całe szczęście, że masz wsparcie w Bartku.Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 WOJNA WYGRANA..... Ale gdyby nie Bartek to facet zjadł by mnie na śniadanie Próbował mi coś wmówić, że ja muszę sie znać na podłożu....a jaki był przy tym agresywny ... Dziwnym trafem przywieźli nam dzisiaj 30 ton piasku.... i samochod się nie zakopał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Całe szczęście!!! Glamciu, to jak odpoczniesz rzuć fotki, bo strasznie jesteśmy ciekawi co się tam u Ciebie wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Całe szczęście!!! Glamciu, to jak odpoczniesz rzuć fotki, bo strasznie jesteśmy ciekawi co się tam u Ciebie wyrabia. Ja też się cieszę, bo chcieli mnie obciążyć kosztami 3500 zł. MASAKRA!!!!, także nie polecam firmy BOSTA BETON. Zdjęcia będą dopiero jutro po południu....ale na pewno będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 3500?? Jez......uuuu Nieźle, nic dzięki Twoim przygodom wiemy, co może się zdarzyć, i że trzeba być twardym. Z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasiu cieszę się, że wygrałaś tę bitwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 3500?? Jez......uuuu Nieźle, nic dzięki Twoim przygodom wiemy, co może się zdarzyć, i że trzeba być twardym. Z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia Facet po pierwsze słowem nie szepnął wcześniej , że jeżeli samochód utknie w drodze powrotnej to ja ponoszę koszta..... po drugie płaciłam za 15 m3 a wyszło 14,5. Zadzwoniłam wcześniej przed wyjazdem betoniarek na pole, że ma być 14,5 . Przyjechało 14,5 a facet mnie informuje, że oni nie wystawiają faktur korekt Po trzecie zostałam powiadomiona o tym, że pompa utknęła jakieś 3 godziny po fakcie.... no bo w sumie po co mi o takich rzeczach mówić od razu....jeszcze nie daj Boże coś bym wymyśliła i nie mieli by pretekstu na to,żeby mnie obciążyć kosztami.... Zadzwoniłam do mojej bardzo dobrej znajomej, która jest prawnikiem.... i wszystko mi wytłumaczyła.... pod względem prawnym byłam na wierzchu.... no ale gdyby nie Bartek... to pewnie facet by mnie tak zastraszył, że podpisałabym tą fakturę. Dlatego dziewczyny zanim zamówicie beton...pytajcie lub proście o pismo, z informacją kto ponosi koszta wyciągnięcia... samochodu z błota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 BOSTA BETON -wrzucaj na czarną liste wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 POLECAM MOJA FIRMĘ BUDOWLANĄ....[/color][/size], namiary na priwa. Wrzuc na pw ile biorą.Kurcze zaczynam sie martwic bo mój murarz nie odbiera tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts