Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też się witam.."dzień dobry" i dalej zmykam

A gdzie uciekasz???

Jadę na wojnę kochanie :roll:

Wczoraj zalewali betonem....coś tam.... i betoniara utknęła w drodze. Wyobraźcie sobie,że nawet liny nie miała do wyciągnięcia....przez traktor. Druga betoniara wróciła do zakładu i zostawiła ta jedną na polu. Dopiero o 20 sciągnęli wóz i wyciągnęli betoniarę....a właściciel każe mi teraz zapłacić za 5 godzin po 300 zł netto + zwrot kosztów za wynajęcie wozu....

Jadę z Bartkiem( właściciel firmy budowlanej) na wojnę...

Chyba ich porąbało :roll:

Nie widzieli gdzie wieżdzają??

Nie daj się Kasiu :D

Dokładnie to samo im powiedziałam... jelenia szukają. Niech się cieszą , że chcę im dopłacić za 2 godziny pracy pompy. Chociaż też nie powinnam, bo przez pierwszą godzinę kręciła się po polu i sama nie wiedziała gdzie stanąć.

Nikt ich nie zmuszał do wjazdu na działkę, mogli odmówić, zresztą Bartek pytał się o to, a oni mówili, że wjeżdżają..... a teraz jelenia szukają.Bartek zreszytą ma od nich podpisy o której skończyli......dziękuję Bogu, że ja go mam...

(

POLECAM MOJA FIRMĘ BUDOWLANĄ...., namiary na priwa...)

Jeżeli wystawia fakturę to po prostu odmówię jej przyjęcia...

Miałyście rację pisząc, że teraz dopiero sie zacznie :o .

Nieźle

Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem!

Dzięki za wsparcie...

Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem.... :wink: :evil:

Kobieta nie znaczy, że gorsza!!!!

Nieźle

Nie daj się - to ich problem. Jeszcze ich opierdziel że nie dowieźli wszystkiego co mieli dowieźć i żądaj rekompensaty. Trzeba wywrócić kota ogonem!

Dzięki za wsparcie...

Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem....

tak trzymać :D :D :D

Nieźle

Dzięki za wsparcie...

Zdążyli wszystko dowieźć , ale nie pozwolę zrobić z siebie idiotki...bo ja kobietą jestem....

tak trzymać :D :D :D

:)

Całe szczęście!!! :D

Glamciu, to jak odpoczniesz rzuć fotki, bo strasznie jesteśmy ciekawi co się tam u Ciebie wyrabia.

Ja też się cieszę, bo chcieli mnie obciążyć kosztami 3500 zł.

MASAKRA!!!!, także nie polecam firmy BOSTA BETON.

Zdjęcia będą dopiero jutro po południu....ale na pewno będą :)

3500?? Jez......uuuu

Nieźle, nic dzięki Twoim przygodom wiemy, co może się zdarzyć, i że trzeba być twardym.

Z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia :D :D

Facet po pierwsze słowem nie szepnął wcześniej , że jeżeli samochód utknie w drodze powrotnej to ja ponoszę koszta.....

po drugie płaciłam za 15 m3 a wyszło 14,5. Zadzwoniłam wcześniej przed wyjazdem betoniarek na pole, że ma być 14,5 . Przyjechało 14,5 a facet mnie informuje, że oni nie wystawiają faktur korekt :o :o :o

Po trzecie zostałam powiadomiona o tym, że pompa utknęła jakieś 3 godziny po fakcie.... no bo w sumie po co mi o takich rzeczach mówić od razu....jeszcze nie daj Boże coś bym wymyśliła i nie mieli by pretekstu na to,żeby mnie obciążyć kosztami....

Zadzwoniłam do mojej bardzo dobrej znajomej, która jest prawnikiem.... i wszystko mi wytłumaczyła.... pod względem prawnym byłam na wierzchu....

no ale gdyby nie Bartek... to pewnie facet by mnie tak zastraszył, że podpisałabym tą fakturę.

Dlatego dziewczyny zanim zamówicie beton...pytajcie lub proście o pismo, z informacją kto ponosi koszta wyciągnięcia... samochodu z błota....