Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Widze, ze kupiłas roslinność. Nie chce Cię martwić ale tulipanowiec to do Anglii a nie na 20 stopniowe mrozy. Jest co prawda w Pozku w Parku Willsona ale tam między domami ma lepiej. U nas niestety nie wytrzymuje zimy. A najpiekniejszy tulipanowiec i do tego kwitnący i wiekowy jest w Puławach w parku przy pałacu.

PS. Te Bartki to czasami nie moje Bartki S?

Spytam dokładniej na PW

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widze, ze kupiłas roslinność. Nie chce Cię martwić ale tulipanowiec to do Anglii a nie na 20 stopniowe mrozy. Jest co prawda w Pozku w Parku Willsona ale tam między domami ma lepiej. U nas niestety nie wytrzymuje zimy. A najpiekniejszy tulipanowiec i do tego kwitnący i wiekowy jest w Puławach w parku przy pałacu.

PS. Te Bartki to czasami nie moje Bartki S?

Spytam dokładniej na PW

tak, ten sam Bertek S:)

Ja się wkurzam na swojego geodetę znowu.

Też nie odbiera. Nagrałam mu się i nic. Jeszcze będę probować. Ale właśnie zastanawiam się czy można na niego liczyć, skoro ciężko go złapać, umówic się.

A u Was tez kierownik chciał byc przy wytyczaniu domu? Nasz chce być z ekipą. :o :o :o

u nas geodeta był sam

A czytałam gdzieś w komentarzach, że masz jakiegoś geodete.

Możesz dać mi namiar też? I co to są punkty główne i nie główne.

I czy 1 róg to jest 1 punkt?

Oni jakoś na 1 rogu dwa boki zaznaczają nie? To to są 2 punkty czy jeden? Jak 2 ściany wyznaczą?

Punkty główne są 4 - one łączą sie tworząc bryłę domu i to kosztuje 400 zł. Jeżeli w domu jest więcej załamań...np.w moim... to wtedy geodeta bierze 50 zł za każdy dodatkowy punkt.

Namiar wysyłam na priva