Wciornastek 26.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Widze, ze kupiłas roslinność. Nie chce Cię martwić ale tulipanowiec to do Anglii a nie na 20 stopniowe mrozy. Jest co prawda w Pozku w Parku Willsona ale tam między domami ma lepiej. U nas niestety nie wytrzymuje zimy. A najpiekniejszy tulipanowiec i do tego kwitnący i wiekowy jest w Puławach w parku przy pałacu. PS. Te Bartki to czasami nie moje Bartki S?Spytam dokładniej na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 POLECAM MOJA FIRMĘ BUDOWLANĄ....[/color][/size], namiary na priwa. Wrzuc na pw ile biorą.Kurcze zaczynam sie martwic bo mój murarz nie odbiera tel. hmmmm, mi koszta wyszły 38 tyś za stan zer+mury+schody+balkon+ściany wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Widze, ze kupiłas roslinność. Nie chce Cię martwić ale tulipanowiec to do Anglii a nie na 20 stopniowe mrozy. Jest co prawda w Pozku w Parku Willsona ale tam między domami ma lepiej. U nas niestety nie wytrzymuje zimy. A najpiekniejszy tulipanowiec i do tego kwitnący i wiekowy jest w Puławach w parku przy pałacu. PS. Te Bartki to czasami nie moje Bartki S? Spytam dokładniej na PW tak, ten sam Bertek S:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hmmmm, mi koszta wyszły 38 tyś za stan zer+mury+schody+balkon+ściany wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiem, że dużo, ale chłopaki robią super robotę , ostatnia moja wycena wyniosła 98 tyś za to samo, bez materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chyba będzie lepiej jak podzwonię jeszcze trochę do mojego udziarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Napewno skoro jest z polecenia no i widac jak walczy o dobro klienta - bardzo Ci pomógł z tym betonem.Ale mój to tez dobry fachowiec i tańszy. PS.Musze dume w kieszen i dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Napewno skoro jest z polecenia no i widac jak walczy o dobro klienta - bardzo Ci pomógł z tym betonem.Ale mój to tez dobry fachowiec i tańszy. PS.Musze dume w kieszen i dzwonic coś się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No właśnie nie wiem nie odbiera tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No właśnie nie wiem nie odbiera tel mam jeszcze jednego fachowca , który wycenił mi robotę na 28 tyś.... ale nie wiem, czy mogę ci go polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No właśnie nie wiem nie odbiera tel mam jeszcze jednego fachowca , który wycenił mi robotę na 28 tyś.... ale nie wiem, czy mogę ci go polecić. Poczekam z kilka dni i zobacze.Ale jeśli nie to .....................lepiej nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dankaf nie denerwuj się, może po prostu zostawił komórke w samochodzie, albo w domu. A od kiedy nie odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No właśnie nie wiem nie odbiera tel mam jeszcze jednego fachowca , który wycenił mi robotę na 28 tyś.... ale nie wiem, czy mogę ci go polecić. Poczekam z kilka dni i zobacze.Ale jeśli nie to .....................lepiej nie napiszę Będzie dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja się wkurzam na swojego geodetę znowu. Też nie odbiera. Nagrałam mu się i nic. Jeszcze będę probować. Ale właśnie zastanawiam się czy można na niego liczyć, skoro ciężko go złapać, umówic się. A u Was tez kierownik chciał byc przy wytyczaniu domu? Nasz chce być z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja się wkurzam na swojego geodetę znowu. Też nie odbiera. Nagrałam mu się i nic. Jeszcze będę probować. Ale właśnie zastanawiam się czy można na niego liczyć, skoro ciężko go złapać, umówic się. A u Was tez kierownik chciał byc przy wytyczaniu domu? Nasz chce być z ekipą. u nas geodeta był sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dankaf nie denerwuj się, może po prostu zostawił komórke w samochodzie, albo w domu. A od kiedy nie odbiera? No dopiero od dzisiaj ale miałam takie przeboję z murarzami że się boję. U nas geodeta był z pomocnikiem.Ale kierownik mu nie towarzyszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czytałam gdzieś w komentarzach, że masz jakiegoś geodete.Możesz dać mi namiar też? I co to są punkty główne i nie główne.I czy 1 róg to jest 1 punkt?Oni jakoś na 1 rogu dwa boki zaznaczają nie? To to są 2 punkty czy jeden? Jak 2 ściany wyznaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 U nas wyznaczył 4 rogi i za każdy brał 100zł.Te pozostałe to np.wykusz ale nie chcieliśmy-dlaczego? Bo murarz sam od tych 4 wyznaczonych rogów sobie poradził.Zresztą to była sugestia samego geodety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czytałam gdzieś w komentarzach, że masz jakiegoś geodete. Możesz dać mi namiar też? I co to są punkty główne i nie główne. I czy 1 róg to jest 1 punkt? Oni jakoś na 1 rogu dwa boki zaznaczają nie? To to są 2 punkty czy jeden? Jak 2 ściany wyznaczą? Punkty główne są 4 - one łączą sie tworząc bryłę domu i to kosztuje 400 zł. Jeżeli w domu jest więcej załamań...np.w moim... to wtedy geodeta bierze 50 zł za każdy dodatkowy punkt. Namiar wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 U nas wyznaczył 4 rogi i za każdy brał 100zł.Te pozostałe to np.wykusz ale nie chcieliśmy-dlaczego? Bo murarz sam od tych 4 wyznaczonych rogów sobie poradził.Zresztą to była sugestia samego geodety u nas było tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts