GLAMOURMUM 26.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Już jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć sąsiad Czytałeś jakie były wczoraj jaja na działce ??? Czytałem... Niesamowici fachowcy muszą prowadzic swoje wielkie gruchy Jak już wszytko dowieziemy na działki, wykopiemy kilka aut, pojawi się nam kilka nowych siwych włosów - przyjdą panowie z gminy i utwardzą drogę Tak pewnie musi byc... ROM - Gratulacje - trochę zazdroszczę. Sąsiadka na nowego sąsiada musi poczekac jeszcze około 125 dni A ja sobie chętnie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z ciekawosci weszlam na dziennik sasiadki lubinianki ...a tuuuuuuuu.Coz za cudo.Piekny domek.Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z ciekawosci weszlam na dziennik sasiadki lubinianki ...a tuuuuuuuu.Coz za cudo.Piekny domek.Gratulacje Pozdrawiam Bardzo dziękuję... to bardzo miłe co piszesz.... Dlaczego Ty nie masz dziennika..... to taka świetna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hmmmmm Gdzie jest Edytka....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Glamcia obiecalaś zdjęcia i co? Pierwsze co dzisiaj do Twojego dziennika pognałam, a zdjęć nie ma. Fajnie, że piszesz o kosztach, można sobie porównać. Ale masz fajnie.... domek już rośnie... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Romuś nie ciesz się tak. Ja wygrałam ostatnio 2 i nic nie dostałam. Nawet zdjęc z budowy nie ma Nasza Glamcia "zapracowana" i chyba nie ma na nas czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry A gdzie te obiecane zdjęcia??? Mówiłam, że po południu.... Co chcesz za stronkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z ciekawosci weszlam na dziennik sasiadki lubinianki ...a tuuuuuuuu.Coz za cudo.Piekny domek.Gratulacje Pozdrawiam Bardzo dziękuję... to bardzo miłe co piszesz.... Dlaczego Ty nie masz dziennika..... to taka świetna pamiątka. Ja jeszcze nie zaczelam budowac .Mam dzialke,wybrany projekt i nadal w lesie .Mysle ze jeszcze w tym roku zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z ciekawosci weszlam na dziennik sasiadki lubinianki ...a tuuuuuuuu.Coz za cudo.Piekny domek.Gratulacje Pozdrawiam Bardzo dziękuję... to bardzo miłe co piszesz.... Dlaczego Ty nie masz dziennika..... to taka świetna pamiątka. Ja jeszcze nie zaczelam budowac .Mam dzialke,wybrany projekt i nadal w lesie .Mysle ze jeszcze w tym roku zaczniemy Dalej , zakładaj - będzie ci raźniej.... i tak siedzisz na forum.... ja założyłam dziennik 5 miesięcy przed budową.... i poznałam tutaj szereg cudownych ludzi..., którzy wspomagali, podpierali, doradzali.... i po prostu byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzisiaj Pai w pełniejszych wymiarach........ ale kochanego ciała nigdy za wiele... http://images38.fotosik.pl/88/59db0f3199c29972med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Coż za ironia losu...jedyny dzień kiedy mogę sobie posiedzieć na forum i poplotkować...a tutaj nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ja jestem to o czym poplotkujemy??? No jak to o czym??? O Twoich małych królewnach... Kiedy Zuzia wychodzi z inkubatora??? i jak przybiera na wadze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hejka.Jakie orynnowanie zaproponował Ci Marcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pisałem u Ani że już ją wyciagnęli z inkubatora. Przynoszą je na zmiane do mamy Jednego dnia jedną, drugiego drugą Sondy są już wyciągnięte i piją na przemian z piersi i z butelki Już dawno nie byłam u Ani.... i nie doczytałam Ale jest to niewątpliwie wspaniała wiadomość, bo to oznacza, że dziewczynki sa silne i zdrowe. Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hejka.Jakie orynnowanie zaproponował Ci Marcin? pastikowe, ale nie wiem jakiej firmy. Słyszałam że z plastikowych to Nicoll są najlepsze. Musze zapytać czy mają je w Gnieźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pisałem u Ani że już ją wyciagnęli z inkubatora. Przynoszą je na zmiane do mamy Jednego dnia jedną, drugiego drugą Sondy są już wyciągnięte i piją na przemian z piersi i z butelki Już dawno nie byłam u Ani.... i nie doczytałam Ale jest to niewątpliwie wspaniała wiadomość, bo to oznacza, że dziewczynki sa silne i zdrowe. Bardzo się cieszę a co ciekawego się dzieje na budowie? Bloczki się murują...dzisiaj zaczęli i dzisiaj podobno mają skończyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja tez jestem tak na chwilke wpadlam.O swoim malym dzienniczku budowy mysle kazdego dnia i na pewno go zaloze-jeszcze troche.Najpirw wytne badyle i wrzuce zdjecia mojej dzialeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pisałem u Ani że już ją wyciagnęli z inkubatora. Przynoszą je na zmiane do mamy Jednego dnia jedną, drugiego drugą Sondy są już wyciągnięte i piją na przemian z piersi i z butelki No ladnie -ja to jeszcze tak malo wiem o tych cudnych Forumowiczach,nawet nie wiedzialam ,ze Rom ma male Ksiezniczki.Gratulacje i duzo zdrowka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts