monia77w1 27.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dziewczyny co się dzieje z Edytką????????Coś dawno jej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja byłam ale już mnie nie ma idę do łózka znowu mi gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Niedobrze Aniu, niedobrze Ale naogół wieczorem jest gorzej. Mam nadzieję, ze jutro bedzie Ci już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witanko sobotnie Podobno dzisiaj ma już być ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dzień dobry...pędzę na budowę robić zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 28.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zalozylam dzienik!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zalozylam dzienik!!!!! BRAWO!!!! Podaj linki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 28.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Własnie przeczytałem w Twoim dzienniku o odwiertach pod pompę - jeżeli można to piszę się na namiary na tego gościa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 28.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No nareszcie - bardzo się cieszę z fotek - tym bardziej, że oglądam to samo na żywo Dzisiaj dotarliśmy silna ekipą (kierowniczka - wielki brzuch i nasz piesek) dosłownie kilka minut po Tobie. Silna ekipa właśnie się zwijała. Muszę przyznac, że ich tempo działania jest niesamowite. Oby tak dalej do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No nareszcie - bardzo się cieszę z fotek - tym bardziej, że oglądam to samo na żywo Dzisiaj dotarliśmy silna ekipą (kierowniczka - wielki brzuch i nasz piesek) dosłownie kilka minut po Tobie. Silna ekipa właśnie się zwijała. Muszę przyznac, że ich tempo działania jest niesamowite. Oby tak dalej do przodu ! Coś nie mamy szczęścia , żeby częściej na siebie wpadać... Ja też byłam dzisiaj w ciężkim szoku...jak zobaczyłam skończone ściny z bloczków, w poniedziałek ocieplają i zasypują piaskiem, we wtorek beton a w środę, czwartek ściany. I jak kierowniczce sie podobał Wasz salon..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 28.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I jak kierowniczce sie podobał Wasz salon..??? Salon podobał sie psu... Pił tą fantastyczną żółtą wodę Kierowniczka jak zwykle nie wyraziła się na temat budowy niestety zmarzła i po powrocie do domu poległa w łóżeczku... Nic nie zrobiłem - pół godzinki po przyjeździe zaczęło padac Wkurza mnie już ta pogoda Coś mi sie wydaje, że wcześniej będziesz miała strop niż ja fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I jak kierowniczce sie podobał Wasz salon..??? Salon podobał sie psu... Pił tą fantastyczną żółtą wodę Kierowniczka jak zwykle nie wyraziła się na temat budowy niestety zmarzła i po powrocie do domu poległa w łóżeczku... Nic nie zrobiłem - pół godzinki po przyjeździe zaczęło padac Wkurza mnie już ta pogoda Coś mi sie wydaje, że wcześniej będziesz miała strop niż ja fundamenty Mi tez ta pogoda działa już na nerwy. Byliśmy na działce z rodzinką około 15:30 - i oczywiście znowu kropiło...... Coś mi sie wydaje, że wcześniej będziesz miała strop niż ja fundamenty Jak byś miał gotówkę z kredyciku twoja budowa też szła by jak burza. Czyli kierowniczka nie zaraziła się maniakalną budową...???? hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 28.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czyli kierowniczka nie zaraziła się maniakalną budową...???? Nie - żyjemy w zupełnie innych światach Jak to maniakalną budową ???? :) BTW - dużo tu Pań - szukam fajnego pomysłu na grawerkę na obrączce - pomożecie ??? - sprawa niezwykle budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nie - żyjemy w zupełnie innych światach Mogłaby podać sobie rękę z moim mężem... Jak to maniakalną budową ???? :) Ja właśnie to mam - tak stwierdził mój mąż. To podobno był komplement BTW - dużo tu Pań - szukam fajnego pomysłu na grawerkę na obrączce - pomożecie ??? - sprawa niezwykle budowlana A jednak - brawo!!! Jak coś mi przyjdzie do głowy.... to napiszę.... A tak wogóle.... to miło było poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 .... my na obrączkach mamy napisaną datę ślubu oraz łaciński napis "zawsze wierni" semper fidelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 .... my na obrączkach mamy napisaną datę ślubu oraz napis "zawsze wierni" my na obrączkach mamy tekst z filmu "Niemoralna propozycja" " mówiłam ci już, że cię kocham..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a my datę ślubu i imię małżonka gdyby któreś z nas zapomniało doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Na zdjęcia bloczków się załapałam ale resztę wcięło No to teraz Kasiu już z górki Trzymam kciuki za bezproblemową budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Na zdjęcia bloczków się załapałam ale resztę wcięło No to teraz Kasiu już z górki Trzymam kciuki za bezproblemową budowę Jak to wcięło??? Idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts