GLAMOURMUM 29.03.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dzień dobry Kasiu ale wielgachny dom Szkoda tylko że wszystkich zdjęć nie widać Kurcze nie wiem, o co chodzi z tymi zdjęciami...bo ja widzę wszystkie.... A raczej widziałam je wczoraj...wk%%%%% wia mnie ten fotosik. Niech sie w dooopę pocałują....nie wgram już ani jednego zdjęcia A domek wcale nie jest duży.... martwię się,że salon wyszedł mały....ale wykonawca mówi, że to tylko złudzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 No dobra ...już wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Faktycznie Kasiu, to tylko złudzenie. Wszyscy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.03.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Faktycznie Kasiu, to tylko złudzenie. Wszyscy tak mają Dziękuję Aniu. Kiedy wybierasz się do Wrocławia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jutro rano wyjeżdżam, we wtorek wracam, więc od środy możesz planować ........................oglądanie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.03.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jutro rano wyjeżdżam, we wtorek wracam, więc od środy możesz planować ........................oglądanie drzwi Mocno trzymam kciuki za twój zabieg.... hmmm a właściwie to czym będzie polegać ten zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dobry wieczór widziałam, widziałam, super ten Twój stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dobry wieczór widziałam, widziałam, super ten Twój stan zero Dopiero jutro kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kasia idziesz jak burza Super że masz taka ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Doberek no właśnie zaglądamy do Niej a tam................. cisza, może Ona jednak na święta chce się przeprowadzić i wpadła w wir pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Doberek no właśnie zaglądamy do Niej a tam................. cisza, może Ona jednak na święta chce się przeprowadzić i wpadła w wir pracy Marti mnie to, bo Edzia nawet jak była mocno zapracowana.... to wpadała się chociaż przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Noooooo jak pięknie. Ja pierdziele, ale mają tempo. A powiem Tobie, że normalnie jak oglądam te Twoje zdjęcia z budowy to mam tak takie uczucie jakby serce rosło, albo motyle w brzuchu.... ale fajnie Ale się cieszę. Co będzie jak nasze fundamenty będą rosły Jestem pod wrażeniem i cieszę się razem z Tobą. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Noooooo jak pięknie. Ja pierdziele, ale mają tempo. A powiem Tobie, że normalnie jak oglądam te Twoje zdjęcia z budowy to mam tak takie uczucie jakby serce rosło, albo motyle w brzuchu.... ale fajnie Ale się cieszę. Co będzie jak nasze fundamenty będą rosły Jestem pod wrażeniem i cieszę się razem z Tobą. Buziaki. Dziękuję guzmanko... ja jestem pod takim wrażeniem...i tempa i faktu, że rosną mury..., że dzisiaj całą noc mi się śniło, że kupowałam kafelki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 30.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mmmm.... fundamenty, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mmmm.... fundamenty, super! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nio tempo iście Bartkowe Ciekawe czy przyjezdie zasypywac fundamenty jego kolega - szalony koparkowy. Nie mogli zdazyc z dowozeniem piasku. Acha przy tym tempie zanim wyleją chudziaka koniecznie skontolujcie z kierbudem jakośc ubicia piachu. U nas w jednym końcu trochę siiadło przez zime (my stan zero robilismy jesienią ściany na wiosne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nio tempo iście Bartkowe Ciekawe czy przyjezdie zasypywac fundamenty jego kolega - szalony koparkowy. Nie mogli zdazyc z dowozeniem piasku. Acha przy tym tempie zanim wyleją chudziaka koniecznie skontolujcie z kierbudem jakośc ubicia piachu. U nas w jednym końcu trochę siiadło przez zime (my stan zero robilismy jesienią ściany na wiosne) Kierownik budowy ma być właśnie jutro, jak szalony koparkowy będzie zasypywać piaskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień Dobry Robaczki Dzień dobry Romuś.... gdzieś ty sie podziewał od samego rana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts