GLAMOURMUM 30.03.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień Dobry Robaczki Dzień dobry Romuś.... gdzieś ty sie podziewał od samego rana??? mam tyle pracy, że nie wiem za co się najpierw zabrać Co u Ciebie??? Jak restauracja na komunie?? W tym roku są takie ceny , że szkoda jest mi wydać 6 tyś na restaurację i Komunia odbędzie się u teściowej. Ona mi we wszystkim pomoże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No i bardzo dobrze W domu też są fajne imprezki wiesz Romuś planowałam w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No i bardzo dobrze W domu też są fajne imprezki wiesz Romuś planowałam w Twoim domku to zrobisz inną imprezkę w domku ok, to u Ciebie Komunia a u teściowej poprawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No i bardzo dobrze W domu też są fajne imprezki wiesz Romuś planowałam w Twoim domku to zrobisz inną imprezkę w domku ok, to u Ciebie Komunia a u teściowej poprawiny A U CIEBIE PARAPETÓWA kiedy sobie zarezerwować termin? Romuś jak oni w takim tempie pracują t rezerwuj na koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nio , na czwartek jest zaplanowane zalewanie stropu Ściskam Cię Romuś , bo uciekam do hurtowni cegły na kominy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nio , na czwartek jest zaplanowane zalewanie stropu Ściskam Cię Romuś , bo uciekam do hurtowni cegły na kominy kupować Stropu Chyba chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nio , na czwartek jest zaplanowane zalewanie stropu Ściskam Cię Romuś , bo uciekam do hurtowni cegły na kominy kupować Stropu Chyba chudziaka Monia stropu, stropu.Fajnie, że wpadłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Stropu To faktycznie idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. normalnie pracowita pszczółka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. normalnie pracowita pszczółka z Ciebie Żadna ze mnie pszczółka. Robię bo muszę. Zdecydowanie wolałabym polenić się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nio , na czwartek jest zaplanowane zalewanie stropu Ściskam Cię Romuś , bo uciekam do hurtowni cegły na kominy kupować Stropu Chyba chudziaka Monia stropu, stropu.Fajnie, że wpadłaś... A jeszcze pare dni temu na PW dziwiło Ciebie tempo budowania Bartka u mnie Nic dodać nic ująć - ciekawe czy mniej niz 21 dni roboczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. normalnie pracowita pszczółka z Ciebie Żadna ze mnie pszczółka. Robię bo muszę. Zdecydowanie wolałabym polenić się na forum No wiem, wiem..... ale jak się nie ma co się lubi to się lub co się ma.... A jak mąż, pomaga w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nio , na czwartek jest zaplanowane zalewanie stropu Ściskam Cię Romuś , bo uciekam do hurtowni cegły na kominy kupować Stropu Chyba chudziaka Monia stropu, stropu.Fajnie, że wpadłaś... A jeszcze pare dni temu na PW dziwiło Ciebie tempo budowania Bartka u mnie Nic dodać nic ująć - ciekawe czy mniej niz 21 dni roboczych w takim tempie pobijemy Twoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. normalnie pracowita pszczółka z Ciebie Żadna ze mnie pszczółka. Robię bo muszę. Zdecydowanie wolałabym polenić się na forum No wiem, wiem..... ale jak się nie ma co się lubi to się lub co się ma.... A jak mąż, pomaga w domu?? Hmm..... Przemilczny ten temat Ale za to pomaga mi w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamcia,, nareszcie ruszyliście no i nareszcie są zdjęcia. Pieknie to wygląda, już nie mogę się doczekać murów. Co do wielkosci salonu to tylko wydaje Ci się mały. W sumie kuchnia, jadaknia i salon to 43. Myślę, że wystarczy. Dziękuję Monia....bardzo mi Ciebie brakuje... nie jest fajnie jak nie ma Ciebie tutaj przez cały dzień Dobrze, że chociaż inne przyjazne duszki mnie odwiedzają . A Edytki nie ma kolejny dzień....co się z nią stało???? Hej Glamciu Niestety nie mam jak pisac w pracy Choćbym się uparła i tak nie dam rady. A po pracy mam tyle pracy, ze wpadam tylko na chwilę. Jutro pewnie wogóle nie zajrzę. Mam zebranie rady rodziców w przedszkolu i muszę Szymka zapisac do szkoły. normalnie pracowita pszczółka z Ciebie Żadna ze mnie pszczółka. Robię bo muszę. Zdecydowanie wolałabym polenić się na forum No wiem, wiem..... ale jak się nie ma co się lubi to się lub co się ma.... A jak mąż, pomaga w domu?? Hmm..... Przemilczny ten temat Ale za to pomaga mi w pracy. no to chociaż coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To nawet więcej niż coś ale nie powiem przydałaby mi się pomoc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Teraz własnie zaczęłam prasować. Tak wiem, świetna pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To nawet więcej niż coś ale nie powiem przydałaby mi się pomoc w domu To jest największy ból, bo jak facet pracuje to nic nie może robić, bo pzreciez chodzi do pracy, ale jak kobieta pracuje.... to ma na głowie dom, dziecko, obiady, obowiązki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To nawet więcej niż coś ale nie powiem przydałaby mi się pomoc w domu To jest największy ból, bo jak facet pracuje to nic nie może robić, bo pzreciez chodzi do pracy, ale jak kobieta pracuje.... to ma na głowie dom, dziecko, obiady, obowiązki..... Glamcia szkoda gadać. Pewnie jeszcze długo się to nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts