Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

To nawet więcej niż coś :D ale nie powiem przydałaby mi się pomoc w domu :roll:

To jest największy ból, bo jak facet pracuje to nic nie może robić, bo pzreciez chodzi do pracy, ale jak kobieta pracuje.... to ma na głowie dom, dziecko, obiady, obowiązki..... :roll:

Glamcia szkoda gadać.

Pewnie jeszcze długo się to nie zmieni :(

A kto zostaje z młodym po przedszkolu?

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli mówicie o dzieciach, ja też mam wyrzuty sumienia, w związku z tym, że za mało czasu im poświęcam. Praca, dom, obowiązki, objeżdżanie po ich zajęciach dodatkowych - czasami czuję się jak robot, który ma zaprogramowane zajęcia i tylko, jeździ i załatwia co musi. A na resztę brakuje czasu, szczególnie, szczególnie podczas , albo przed budową. Boję się co będzie później. Babcia ma pomagać, ale babcia to nie mama....

Dzień dobry....

Witam wszystkich starych ludziów i nowych ludziów...:)

Tyle ludziów mnie z rana odwiedza....a ja za stalą do stropu jeżdżę..... wstyd...

Kawusia.....

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24790246_940.jpg

i kwiatki, żeby nam się miło kawusię popijało...:)

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756822_1cdfee8bce6ba7ce.jpg

i lekki humorek :)

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756929_kiwi.jpg

Jako, że jest sporo zapytań o studnię ;) to wszystko piszę.

Zostało wkopanych 7 kręgów... każdy ma 50 cm... czyli można policzyć że studnia ma 3,5 metra... ale chyba powiększą ją do 5 metrów. Wody jest bardzo dużo, jutro zawożę ją do sanepidu do analizy....

Pierwsza woda pokazała się na głębokości 2,5 metra.

witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły :lol: :lol: ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć :cry:

pozdrawiam :p :p

jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły....:(

no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma :cry: :cry: i nie widziałam wszystkich

to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem :wink: :p :p

witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły :lol: :lol: ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć :cry:

pozdrawiam :p :p

jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły....:(

no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma :cry: :cry: i nie widziałam wszystkich

to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem :wink: :p :p

biegnę zobaczyć co się u ciebie dzieje...:)