GLAMOURMUM 30.03.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To nawet więcej niż coś ale nie powiem przydałaby mi się pomoc w domu To jest największy ból, bo jak facet pracuje to nic nie może robić, bo pzreciez chodzi do pracy, ale jak kobieta pracuje.... to ma na głowie dom, dziecko, obiady, obowiązki..... Glamcia szkoda gadać. Pewnie jeszcze długo się to nie zmieni A kto zostaje z młodym po przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Przedszkole jest otwarte do 17 i tak kombinuję, zeby zdąrzyć. Dzisiaj wpadłam punkt 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Przedszkole jest otwarte do 17 i tak kombinuję, zeby zdąrzyć. Dzisiaj wpadłam punkt 17 i nie buntuje się, że był w przedszkolu do 14 a teraz jest do 17 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ale Szymek zawsze był do 16 lub 16,30.On bardzo lubi przedszkole i jak zdarzało mi się wcześniej po niego przyjść to zawsze miał pretensję, ze tak wcześnie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ale Szymek zawsze był do 16 lub 16,30. On bardzo lubi przedszkole i jak zdarzało mi się wcześniej po niego przyjść to zawsze miał pretensję, ze tak wcześnie jestem. No to chociaż tyle dobrego,że nie musisz się dodatkowo stresować przez dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 I tak się stresuję bo mam bardzo mało czasu dla niego. Ciągle jest cos do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam, po raz pierwszy zawitałam do twojego dziennika i komentarzy. Budujesz przepiękny domek Gratuluję rozpoczęcia budowy i trzymam kciuki za dalsze etapy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Studnia niezła, a ile kręgów tam jeszcze stoi w tle... I jaką musiałaś głęboką kopać? I ile zabuliłaś, nie widziałam ceny w kosztach, czyżbym nie dokładnie czytała? Super chłopaki mają tempo, aż nie chce się wierzyć. Pogoda dopisuje, to ładnie idą z koksem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jeśli mówicie o dzieciach, ja też mam wyrzuty sumienia, w związku z tym, że za mało czasu im poświęcam. Praca, dom, obowiązki, objeżdżanie po ich zajęciach dodatkowych - czasami czuję się jak robot, który ma zaprogramowane zajęcia i tylko, jeździ i załatwia co musi. A na resztę brakuje czasu, szczególnie, szczególnie podczas , albo przed budową. Boję się co będzie później. Babcia ma pomagać, ale babcia to nie mama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Doberek stroppppp w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Może ja czegoś nie rozumiem.... strop jest nas ścianami parteru tak? No to jak w czwartek? Glamurko? A nie za duży ciężar na te nowe fundamenty? Gdzie przerwy technologiczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień dobry.... Witam wszystkich starych ludziów i nowych ludziów... Tyle ludziów mnie z rana odwiedza....a ja za stalą do stropu jeżdżę..... wstyd... Kawusia..... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24790246_940.jpg i kwiatki, żeby nam się miło kawusię popijało... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756822_1cdfee8bce6ba7ce.jpg i lekki humorek http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756929_kiwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Może ja czegoś nie rozumiem.... strop jest nas ścianami parteru tak? No to jak w czwartek? Glamurko? A nie za duży ciężar na te nowe fundamenty? Gdzie przerwy technologiczne ? Wszystko jest ok... Kierownik budowy mówił, że można robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jako, że jest sporo zapytań o studnię to wszystko piszę. Zostało wkopanych 7 kręgów... każdy ma 50 cm... czyli można policzyć że studnia ma 3,5 metra... ale chyba powiększą ją do 5 metrów. Wody jest bardzo dużo, jutro zawożę ją do sanepidu do analizy.... Pierwsza woda pokazała się na głębokości 2,5 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć pozdrawiam jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć pozdrawiam jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły.... no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma i nie widziałam wszystkich to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nie wiem jak inni, ale ja jestem w szoku. Takie tempo. To na kiedy masz zamówionę ekipę od dachu? Glamcia, nie ma co w tym roku będziesz w swoim domku i tego Tobie życzę. Dzięki za kawcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć pozdrawiam jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły.... no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma i nie widziałam wszystkich to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem biegnę zobaczyć co się u ciebie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A powiedz mi, ile ludzi ma ta Twoja Bartkowa ekipa? Tak z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts