GLAMOURMUM 06.11.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edytka nawiązuje do NK a ja do Bonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edytka nawiązuje do NK a ja do Bonda A ja i do tego i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 az taki przystojny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Miło,że wpadłeś....rzadko to robisz u mnie biję się w pierś i obiecuję poprawę Nie musisz, u mnie jest nudno.... ja tez wolę siedziec na innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Miło,że wpadłeś....rzadko to robisz u mnie biję się w pierś i obiecuję poprawę Nie musisz, u mnie jest nudno.... ja tez wolę siedziec na innych... od razu nudno - zobacz ile ania ma stron komentarzy - jak już będziesz tyle miała to dopiero będzie się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Miło,że wpadłeś....rzadko to robisz u mnie biję się w pierś i obiecuję poprawę Nie musisz, u mnie jest nudno.... ja tez wolę siedziec na innych... od razu nudno - zobacz ile ania ma stron komentarzy - jak już będziesz tyle miała to dopiero będzie się dziać A tak wogóle to zacząłeś mi 7 stronę - szczęśliwą strone. Dzwoniła do mnie Pani z banku z informacją,że mamy kredyt.... , jutro mój mąż idzie podpisać umowę. Jak na obecny kryzys w bankach dostaliśmy super warunki.... Więc... mój Ty Aniele Stróżu... Już nic nie może się stac... i ruszamy 21 listopada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wspaniała wiadomość!!!!! PEwnie że nic się już nie może wstać!!!! Wypluj wogóle te słowa tfu tfu - ja już wyplułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A tak wogóle to zacząłeś mi 7 stronę - szczęśliwą strone. Dzwoniła do mnie Pani z banku z informacją,że mamy kredyt.... , jutro mój mąż idzie podpisać umowę. Jak na obecny kryzys w bankach dostaliśmy super warunki.... Więc... mój Ty Aniele Stróżu... Już nic nie może się stac... i ruszamy 21 listopada.... H U R R R R R R A!!!! http://www.bosko.pl/kartki/kartki/49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wspaniała wiadomość!!!!! PEwnie że nic się już nie może wstać!!!! Wypluj wogóle te słowa tfu tfu - ja już wyplułem Skoro takie szczęście przynosisz to wpadaj częściej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 WPADNIJ NA MóJ KOMENTARZYK.... jakieś 10 min przed losowaniem TOTO - LOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 WPADNIJ NA MóJ KOMENTARZYK.... jakieś 10 min przed losowaniem TOTO - LOTKA przykro mi ale nie wygrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 WPADNIJ NA MóJ KOMENTARZYK.... jakieś 10 min przed losowaniem TOTO - LOTKA przykro mi ale nie wygrasz Ron pluł... to ja też..... aaaaaa tfuuuuuuuuuuu... no i teraz muszę przetrzeć monitor... ale zanim zacznę to Wam powiem moi drodzy, że żadne z Was nie wygra w tego totka........ ja juz zagadałam z kim trzeba i wiecie macie po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 WPADNIJ NA MóJ KOMENTARZYK.... jakieś 10 min przed losowaniem TOTO - LOTKA przykro mi ale nie wygrasz Ron pluł... to ja też..... aaaaaa tfuuuuuuuuuuu... no i teraz muszę przetrzeć monitor... ale zanim zacznę to Wam powiem moi drodzy, że żadne z Was nie wygra w tego totka........ ja juz zagadałam z kim trzeba i wiecie macie po ptokach... Po tych postach zamknęłam się w sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no co Ty? a to niby dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku, co za wspaniała wiadomość Mówiłam, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku, co za wspaniała wiadomość Mówiłam, ze będzie dobrze Wiemi odkąd tak powiedziałaś....to wogóle się już nie martwiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości taaaaaaa?!!!! to się jeszcze moja droga okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości taaaaaaa?!!!! to się jeszcze moja droga okaże... Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta,,,!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts