GLAMOURMUM 31.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 najmniej podobaja mi sie te bialo-czarne. wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co a czarna podloga to nienajlepszy pomysl ile ta lazienka ma metrow? mam mieszane uczucia co do czarnej podłogi...ale na pewno nie dam białej... (teraz jest białai ciągle latam ze szmatą ).... Łazienka ma 4,77m2 czyli chyba te kafle to nienajtrafniejszy wybor, biale nie bo sie brudzi a czarne nie bo tez sie brudzi. ja juz widze na tych czarnych kaflach resztki pasty do zebow Ale to jest taka "gościnna" łazienka..... jutro jadę do salonu kafelek, kobiecina ma zrobić mi projekt....zobaczymy co ona mi zaproponuje.... Kurcze trochę mała ta łazienka na takie ostre kolorki.... a mi brązy z beżami juz mi bokami wychodzą.... chociaż z drugiej strony są to najbezpieczniejsze kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja też wpadłam z gratulacjami piękne lądowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Romuś, ale dobre wieści widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała śliczne perełki, jakie maciupeńkie a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje do tyłu, bo do tyłu, ale już a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi ) już Nadusia raczkuje???? Przecież widziałam ją na zdjęciu to jest jeszcze taka mała dziewczynka .... Taka mała i taka silna a... na którym zdjęciu?? już pół roczku w czwartek skończyła fotki są u mnie z tych newsów, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja też wpadłam z gratulacjami piękne lądowisko dziękuję lidszu.... proszę o opinie na temat kafelek...jutro jadę i brakuje mi koncepcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Romuś, ale dobre wieści widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała śliczne perełki, jakie maciupeńkie a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje do tyłu, bo do tyłu, ale już a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi ) już Nadusia raczkuje???? Przecież widziałam ją na zdjęciu to jest jeszcze taka mała dziewczynka .... Taka mała i taka silna a... na którym zdjęciu?? już pół roczku w czwartek skończyła fotki są u mnie z tych newsów, jakby co już lecę zobaczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeszcze... się wgrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 już czatowałam i już widziałam... Słodka ta Twoja dziecina... uwielbiam małe dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 oj, ja też już myślę nad trzecim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jestem tylko na chwilkę miłego dnia życzyć.Uciekam na budowę , bo zaraz policja będzie - zniknęło dzisiaj w nocy część materiałów Ytong.Jestem załamana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry Glamcia za sk&^^*^) Normalnie bym im nogi z dooopy powyrywała Znam ten ból bo nas tez okradziono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością Jutro wypis ze szpitala Romku wspaniała wiadomość Cieszę się, ze z dziewczynkami jest juz wszystko w porządku i mozecie byc juz wszyscy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień Dobry o kurcze, Kasiu współczuję mam nadzieję, że chociaż nie dużo zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jestem tylko na chwilkę miłego dnia życzyć. Uciekam na budowę , bo zaraz policja będzie - zniknęło dzisiaj w nocy część materiałów Ytong. Jestem załamana.... A ja myślę że Kasieńka nas w trąbke robi bo dzisiaj 1 kwietnia Ps.Dziękuję za miłe słówka w dzienniku .Cieszę się że pomogłam. Czasami lepiej za transport dołożyc a i tak lepiej sie na tym wyjdzie. A brygady zazdraszczam(tak życzliwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jestem tylko na chwilkę miłego dnia życzyć. Uciekam na budowę , bo zaraz policja będzie - zniknęło dzisiaj w nocy część materiałów Ytong. Jestem załamana.... A ja myślę że Kasieńka nas w trąbke robi bo dzisiaj 1 kwietnia Ps.Dziękuję za miłe słówka w dzienniku .Cieszę się że pomogłam. Czasami lepiej za transport dołożyc a i tak lepiej sie na tym wyjdzie. A brygady zazdraszczam(tak życzliwie) Rozgryzła mnie... Pryma aprylis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jestem tylko na chwilkę miłego dnia życzyć. Uciekam na budowę , bo zaraz policja będzie - zniknęło dzisiaj w nocy część materiałów Ytong. Jestem załamana.... A ja myślę że Kasieńka nas w trąbke robi bo dzisiaj 1 kwietnia Ps.Dziękuję za miłe słówka w dzienniku .Cieszę się że pomogłam. Czasami lepiej za transport dołożyc a i tak lepiej sie na tym wyjdzie. A brygady zazdraszczam(tak życzliwie) Rozgryzła mnie... Pryma aprylis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 O ty Babo Jago, ale żeś mnie przerobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 O ty Babo Jago, ale żeś mnie przerobiła hmmmm,nie ukrywam radości...,że mi się udało Co tam się dzieje na Twojej budowie... idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hejka wszystkim, też się dałem zrobić .... No to Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 O Ty paskudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts