GLAMOURMUM 01.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Niezły szok, hmm? Kurcze, szkoda, że się Tobie mała rozchorowała.... i nie możesz na budowę skoczyć. A daleko masz na budowę z aktualnego domku? Do zjazdu na autostradę mam rzut beretem...a z autostrady jakies 8 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No to ładnie. No to może jesteśmy teraz sąsiadkami niedalekimi. Ja też do autostrady mam "rzut beretem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień doberek dzis taki piepny dzień się zaczyna,a ty pewnie smigasz na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzisiaj jestem pierwsza .Piekne dzien dobry z samego rana-no moze juz nie tak rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Hejka wpadłam się przywitać i miłego dnia Wszystkim życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No to ładnie. No to może jesteśmy teraz sąsiadkami niedalekimi. Ja też do autostrady mam "rzut beretem" Ale do którego zjazdu... bo chyba są 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Oczywiście dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witanko, miłego dnia i uciekam na spacer z młodą wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No to ładnie. No to może jesteśmy teraz sąsiadkami niedalekimi. Ja też do autostrady mam "rzut beretem" Ale do którego zjazdu... bo chyba są 3 Hehe, ja najbliżej mam zjazd w Komornikach, mieszkamy na Junikowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No to ładnie. No to może jesteśmy teraz sąsiadkami niedalekimi. Ja też do autostrady mam "rzut beretem" Ale do którego zjazdu... bo chyba są 3 Hehe, ja najbliżej mam zjazd w Komornikach, mieszkamy na Junikowie. no ja na środkowym, bo mieszkam na Wildzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ODSPRZEDAM YTONGA 36,5 + NADPROŻA + KSZTAŁTKI W BARDZO DOBREJ CENIE...YTONG JEST ORYGINALNIE ZAPAKOWANY....INFO NA PRIV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Złe zakupy zrobiłaś, że masz do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Złe zakupy zrobiłaś, że masz do odsprzedania? Facet z Ytonga mi za dużo policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a to nie możesz oddać do składu ?? i zeby ci kase zwrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a to nie możesz oddać do składu ?? i zeby ci kase zwrócił Ta hurtownia nie przyjmuje zwrotów... stąd ta bardzo niska cena... ale nie ma problemu.... jak nie sprzedam to wykorzystam na garaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a to nie możesz oddać do składu ?? i zeby ci kase zwrócił Ta hurtownia nie przyjmuje zwrotów... stąd ta bardzo niska cena... ale nie ma problemu.... jak nie sprzedam to wykorzystam na garaż.... a to chyba że tak no bo szkoda by pózniej tej kasy którą dałaś za pustaki a ja to dziś od rana taka zadowolona chodze i usmiech nie schodzi mi z buzki ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a to nie możesz oddać do składu ?? i zeby ci kase zwrócił Ta hurtownia nie przyjmuje zwrotów... stąd ta bardzo niska cena... ale nie ma problemu.... jak nie sprzedam to wykorzystam na garaż.... a to chyba że tak no bo szkoda by pózniej tej kasy którą dałaś za pustaki a ja to dziś od rana taka zadowolona chodze i usmiech nie schodzi mi z buzki ihhihi to pisz dlaczego??? może jak usłyszę to też będę tryskała humorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 odpowiedz masz u mnie w dzinniczku hiihhi tam napisałam dlaczego hihihi oj dzieje się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 odpowiedz masz u mnie w dzinniczku hiihhi tam napisałam dlaczego hihihi oj dzieje się dzieje Przeczytałam... gratuluję, to na prawdę wspaniała wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 odpowiedz masz u mnie w dzinniczku hiihhi tam napisałam dlaczego hihihi oj dzieje się dzieje Przeczytałam... gratuluję, to na prawdę wspaniała wiadomość dziękuje za gratulacje na prawdę strasznie się z tego cieszę ,już mamy nawet architekta wybranego który bedzie nam robił adaptację więc wszystko idzi na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts