GLAMOURMUM 02.04.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 odpowiedz masz u mnie w dzinniczku hiihhi tam napisałam dlaczego hihihi oj dzieje się dzieje Przeczytałam... gratuluję, to na prawdę wspaniała wiadomość dziękuje za gratulacje na prawdę strasznie się z tego cieszę ,już mamy nawet architekta wybranego który bedzie nam robił adaptację więc wszystko idzi na dobrej drodze I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Robaczki Romeczek opowiadaj...jak to jest mieć bliźniaki w domu....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry wieczór Glamcia ale z Ciebie żartownisia A ja już myslałam, że na prawdę ktoś Cię okradł. Romku jak dziewczynki? Jak sobie radzicie? Marcia pewnie zazdrosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry wieczór Glamcia ale z Ciebie żartownisia A ja już myslałam, że na prawdę ktoś Cię okradł. Romku jak dziewczynki? Jak sobie radzicie? Marcia pewnie zazdrosna. Cześć Monia.... gdzieś Ty się podziewała...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No wlasnie Romku ,jakie to musi byc szczescie miec od razu tyle pieknych kobietek w domku.Moze pokazesz jakies zdjecie malych modelek? Kiedys zajmowalam sie slicznymi blizniaczkami ,byly roakoszne, dwujajowe-a twoje podobne do siebie ,czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No wlasnie Romku ,jakie to musi byc szczescie miec od razu tyle pieknych kobietek w domku.Moze pokazesz jakies zdjecie malych modelek? Kiedys zajmowalam sie slicznymi blizniaczkami ,byly roakoszne, dwujajowe-a twoje podobne do siebie ,czy nie? Romuś mówił, że nie podobne , bo dwujajowe.....a zdjęcia dziewczynek sa kilka stron wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie moge znalezc tych zdjec Glamus ,a jak maja na imie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie moge znalezc tych zdjec Glamus ,a jak maja na imie? str. 62 , na imię mają Zuzia i Olga albo Ola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry wieczór Glamcia ale z Ciebie żartownisia A ja już myslałam, że na prawdę ktoś Cię okradł. Romku jak dziewczynki? Jak sobie radzicie? Marcia pewnie zazdrosna. Cześć Monia.... gdzieś Ty się podziewała...??? Jak to gdzie...... przeciez pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry wieczór Glamcia ale z Ciebie żartownisia A ja już myslałam, że na prawdę ktoś Cię okradł. Romku jak dziewczynki? Jak sobie radzicie? Marcia pewnie zazdrosna. Cześć Monia.... gdzieś Ty się podziewała...??? Jak to gdzie...... przeciez pracuję ciągle o tym zapominam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie moge znalezc tych zdjec Glamus ,a jak maja na imie? str. 62 , na imię mają Zuzia i Olga albo Ola... Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie znalazlam tych zdjec A imiona bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry w Polsce pewnie piekna pogoda a u mnie deszcz pada w Irlandii brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry w Polsce pewnie piekna pogoda a u mnie deszcz pada w Irlandii brrrrrr [/quote To pakuj się i do Polski wracaj... w Poznaniu dzisiaj 18 stopni a jutro do 23 stopni.. Jupiii........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie znalazlam tych zdjec A imiona bardzo ladne Są na 62 stronie pod koniec.... dziewczynki leżą w inkubatorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry... dzielę się moją osobistą wiosną http://images50.fotosik.pl/97/561c43189bbf072amed.jpg http://images42.fotosik.pl/93/cab4895fd25cbb78med.jpg wiosna, wiosna.... nareszcie RON wielkie gratulacje wspaniałych Pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Część Nitka.... dzięki za wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień doberek słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień doberek słonecznie nawet bardzo słonecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 nowłąsnie u was tak pięknie słonecznie tylko u mnie tu Irlandii okropnie i deszczowo dałybyście koleżanki drogie troszke słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts