GLAMOURMUM 05.04.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Romuś dziewczynki są przecudne.... Musisz wklejać zdjęcia z czerwoną kokardką...żeby je nie zauroczyć... Dzień dobry.... Dzisiaj zimno w Poznaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Glamciu..... ale masz mury szok. Super. Rozśmieszyłaś nas pierwszym obiadkiem w domku. NIesamowite. Gratuluje!!! Guzmanko obiad smakował wyśmienicie.....pomimo braku wody, prądu itp. Kawę poszłam kupić do baru... i niosłam w plastikowych kubeczkach....jakieś 300 metrów....czyli popołudniowa kawusia była zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzień dobry Dopiero teraz doczytalam o obiedzie U nas dzisiaj jestr piękna pogoda i rozpoczynamy sezon grillowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hejka Glamciu obejrzałam zdjęcia w dzienniku jestem w mega szoku a Wasz rodzinny obiadek suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W ekstremalnych warunkach lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W ekstremalnych warunkach lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No ładnie Tydzień mnie nie było a tu chałupa już stoi No Kasiu GRATULACJE!!!!! Bardzo, baaaardzo się cieszę A kiedy wpadniesz do mnie?????? Romek Dziewczyny przesłodkie Życzę, żeby się zdrowo chowały A napisz coś o Marci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Glamciu nawet nie wiesz jak się cieszę. serce rośnie jak się ogląda Wasze zdjęcia. całuski ślę i trzymam kciuki za ciąg dalszy Romku - dziewczynki przeurocze. no i mialeś rację jota w jotę to one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No ładnie Tydzień mnie nie było a tu chałupa już stoi No Kasiu GRATULACJE!!!!! Bardzo, baaaardzo się cieszę A kiedy wpadniesz do mnie?????? Romek Dziewczyny przesłodkie Życzę, żeby się zdrowo chowały A napisz coś o Marci Aniu jak po Twoim zabiegu na oczkach...zniknęły te plamy??? U mnie rzeczywiście na budowie sporo się dzieje... jutro powstaną ściany działowe i kominy systemowe na dole i we wtorek, środę - zalewanie reszty stropu.... Bardzo się cieszę. Aniu jeżeli zdrowotnie dasz radę to mogłybyśmy spotkać się w środe...muszę zacząć rozglądać się za drzwiami... Dzisiaj kupiłam tapety do wiatrołapu.. tapeta jest biała w szarp czarne kwiaty... do tego będą szare kafelki.... biała komoda...a może czarna.....a może szara........ i czarna lampka... już mam upatrzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Glamciu nawet nie wiesz jak się cieszę. serce rośnie jak się ogląda Wasze zdjęcia. całuski ślę i trzymam kciuki za ciąg dalszy Romku - dziewczynki przeurocze. no i mialeś rację jota w jotę to one nie są Efilko bardzo się cieszę, że się odezwałaś.... i dziękuję za miłe słówka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kasiula, na tą chwilę środa mi pasuje, ale wolałabym się jeszcze z Tobą skontaktować we wtorek, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.04.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kasiula, na tą chwilę środa mi pasuje, ale wolałabym się jeszcze z Tobą skontaktować we wtorek, oki? Jasne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień doberek i jak tam mija poranek a wy normalnie z budowa to idziecie jak burza wchodze do dziennika patrze ,czytam a tam już prawie strop ,no i o to chodzi tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej!!!!!! Ale zazdrosc mnie ogarnela.Naprawde idzie Wam gladko. Smakowity obiadek Nie ma jak we wlasnym domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 06.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witanko z koreczka przed Warszawką... Chyba dobijamy do komunikacyjnego dna Wyjechałem z 1,5 godzinnym wyprzedzeniem i chyba nie dotrę na 11 Ale za to piękna pogoda, wiec przyklejam uśmieszek do paszczy BTW Kasiu - testowałaś co to za ciecz jest w Twojej studni ? Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.04.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witanko z koreczka przed Warszawką... Chyba dobijamy do komunikacyjnego dna Wyjechałem z 1,5 godzinnym wyprzedzeniem i chyba nie dotrę na 11 Ale za to piękna pogoda, wiec przyklejam uśmieszek do paszczy BTW Kasiu - testowałaś co to za ciecz jest w Twojej studni ? Pozdrowionka dla wszystkich Badanie wody robimy w przysżłym tygodniu... niezły wydatek - 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek Środa aktualna? Bo u mnie tak! Tylko na 15 jadę na zdjęcie szwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.04.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek Środa aktualna? Bo u mnie tak! Tylko na 15 jadę na zdjęcie szwów U mnie też aktualna... ale będę wolna dopiero około 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek Środa aktualna? Bo u mnie tak! Tylko na 15 jadę na zdjęcie szwów U mnie też aktualna... ale będę wolna dopiero około 17 Ok. To zapraszam na 17 Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.04.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek Środa aktualna? Bo u mnie tak! Tylko na 15 jadę na zdjęcie szwów U mnie też aktualna... ale będę wolna dopiero około 17 Ok. To zapraszam na 17 Już się cieszę Ja też moćno,moćno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts