jessi 07.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry glamurcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale pospalam .Dzien dobry i milego slonecznego dnia http://img261.imageshack.us/img261/3228/kawka.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Glamciu nawet nie wiesz jak się cieszę. serce rośnie jak się ogląda Wasze zdjęcia. całuski ślę i trzymam kciuki za ciąg dalszy Romku - dziewczynki przeurocze. no i mialeś rację jota w jotę to one nie są Efilko bardzo się cieszę, że się odezwałaś.... i dziękuję za miłe słówka.. bo ja zaglądam codziennie tylko cichusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hejka Miłego Dnia Wszystkim to ja też się melduje jutro o 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 doberek Pasie przyjeżdżasz????? Ale fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 doberek Pasie przyjeżdżasz????? Ale fajnie!!!! Aniu żartowałam trochę za daleko tam do Was, jak na taki szybki wypadzik, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć kobitki.. Dzięki za poranne odwiedzinki..... Dzisiaj zostaję w domku...na budowę jadę dopiero po południu.... ale i tak mam niewiele czasu, bo idę myć pozostałe okna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ślę pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ślę pozdrowienia. Pozdrowienia doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dobry wieczór robaczki Wpadłem tylko na sekundę musicie mi wybaczyc moją nieobecność jak przychodzi wieczór to padam zostawiam zdjęcie ślicznotek i spadam http://images44.fotosik.pl/98/eb38332d08afccffmed.jpg dobranoc buziaki Jakie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej, a tego numeru do Bartka nie pomyliłaś ?? nie powinno być czasem ....453 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej, a tego numeru do Bartka nie pomyliłaś ?? nie powinno być czasem ....453 ?? pomyliłam - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej, a tego numeru do Bartka nie pomyliłaś ?? nie powinno być czasem ....453 ?? pomyliłam - dzięki No też tak myślałem Toż to słynna Ekipa Bartków - znani na forum od dawna budują dzięki mnie nie chwaląc się 2 domy moich kolegów w Tulcach Jakoś tak wyszło, że Oni mi nie budowali i czasem myślę sobie że szkoda, że jakoś z nich nie skorzystałem. Kiedyś z nim gadałem jak u Celta w Kruszewni dom stawiali, ale jakoś Bartek i może ja też mało konkretnie gadaliśmy - mniej więcej tak to było. Wrzuć ich na Białą Listę bo na to zasługują tu masz linka jakby co http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-wielkopolska,t27801-480.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A dlaczego nie ma nowych zdjęć? Jestem głodna zdjęć!!! Chcę podziwiać, podziwiać postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A dlaczego nie ma nowych zdjęć? Jestem głodna zdjęć!!! Chcę podziwiać, podziwiać postępy. Jutro będą nowe... mój ogródek z choinkami.... i ściany wewnątrz... W piątek zalewamy pozostały strop. 20 kwietnia wchodzi cieśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tempo.... niesamowite U nas też dzisiaj lali, ale fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oj, Kasiu.. szczenę zbieram z podłogi... byłam w dzienniku, jestem baaaardzo zaskoczona ale tempo, łał widać, że jesteście bardzo szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tempo.... niesamowite U nas też dzisiaj lali, ale fundamenty Guzmanko Wasza budowa też pójdzie...najgorzej zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oj, Kasiu.. szczenę zbieram z podłogi... byłam w dzienniku, jestem baaaardzo zaskoczona ale tempo, łał widać, że jesteście bardzo szczęśliwi Aniu przeszczęśliwa.... zadowolona do bólu..... podniecona na maxa... Jeżdżę codziennie na tą budowę jak pokręcona a dzisiaj z siostrą zrobiłyśmy ogródek... jutro zdjęcia... wiesz...choinki, kwiatki....lawenda... rozsypana kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ach... jaka jestem ciekawa. Fajnie, że organizowałyście ogródek. Dobrą masz ziemię? Dużo chwastów itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts